Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2009

ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ "ΙΟΙ" ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΝΕΟ-ΕΠΟΧΙΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟ ΚΟΛΑΝΕ "ΤΑΜΠΕΛΕΣ" ΣΕ ΟΣΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ "ΝΕΑ ΤΑΞΗ


Πριν λίγες ημέρες τα "τάγματα εφόδου" της "Νέας Εποχής" μπήκαν στα γραφεία του περιοδικού "ΡΕΣΑΛΤΟ" και αφού τα έσπασαν όλα και τα έκαψαν ,πέταξαν μια προκήρυξη-προειδοποίηση στην οποία κατηγορούν τον ιδρυτή και εκδότη του περιοδικού Θύμιο Παπανικολάου ως "κρυφο-εθνικιστή".Λίγες ημέρες μετά ο Στάθης απο την ίδια εφημερίδα που φιλοξενεί τους ...διακκομματικούς "σαϊεντολογικούς ιούς" κατήγγειλε χωρίς να ονομάζει κάποιους "συντρόφους" που "πριόνισαν" τη θέση του στο φηφοδέλτιο επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ με επιχειρήματα πανόμοια με αυτά των "ΙΩΝ" .Και αυτός ήταν "εθνικιστής" και μάλιστα αν έβγαινε θα υποστήριζε,όπως διέδιδαν, το ΛΑΟΣ.
Σήμερα η μεγάλη παρέα των "ΙΩΝ" κατά την παλαιά και προσφιλή τους λασπολογική Γκαιμπελίστικη μέθοδο, στρέφεται εναντίον επώνυμων ιστοτόπων και ιστολογίων που έχουν πατριωτικό περιεχόμενο.Για τον Τρίμη τον Κωστόπουλο και την υπόλοιπη ...παρέα των "ΙΩΝ", όλοι όσοι έχουν εκφράσει την αντίθεσή τους στα δόγματα της "Νέας Τάξης" και έχουν κάνει αγώνα εναντίον των μισθοφόρων της "Νέας Εποχής" ,είναι "εθνικιστές" ,"αντι-ΠΑΣΟΚΟΙ" και "αντι-ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ".Άρα τι μένει;Είναι "κρυφο-Καρατζαφερικοί".
Τι να απαντήσουμε σε εκείνου που σε κρίση αυτογνωσίας προσέδωσαν στην ομάδα τους μια ονομασία που ταιριάζει απόλυτα στην ιδεολογική τους ταυτότητα.Ότι οι ιστότοποι και τα ιστολόγια αυτών που κατήγγειλαν τον τυχοδιωκτισμό του "Καρατζαφεραίικου" και των διαπλεκομένων με αυτό κομμάτων και προσώπων ,είναι ταυτόχρονα και υποστηρικτές του;
Τα δύσοσμα υπολείματα της σήπουσας και ζοφώδους νεο-εποχίτικης προπαγάνδας , σε μια υστερική κρίση επίδειξης "νεοταξικης νομιμοφροσύνης", χρησιμοποιούν τις ίδιες εκφράσεις εναντίον του Θύμιου Παπανικολάου με αυτές που χρησιμοποίησαν και οι τραμπούκοι "αντιεξουσιαστές" στην προκήρυξη που βρέθηκε στα καμένα γραφεία του... "εθνικιστή μαρξιστή".
Μια συνάδελφός τους στην "Ελευθεροτυπία" , πριν λιγους μήνες έκανε αγωγή εναντίον του Θύμιου Παπανικολάου διότι αναδημοσίευσε ένα άρθρο του ιστολογίου "Σίβυλλα" που αποκάλυπτε την ...αξιοπιστία του ρεπορτάζ της ,απαιτώντας μάλιστα το "δάνειο της Αγγλίας" ως αποζημίωση.
Αν λοιπόν η παρέα των "ΙΩΝ" κάνει αγωγές για αναδημοσιεύσεις,τότε να υποθέσουμε ότι ο ιδρυτής και εκδότης του πυρποληθέντος περιοδικού "ΡΕΣΑΛΤΟ" θα πρέπει να υποβάλλει και μήνυση και αγωγή.Μήνυση για ηθική αυτουργία στο έγκλημα της καταστροφής των γραφείων του σε όσους δια των κειμένων τους ταυτίζονται αμέσως και εμμέσως με την προκήρυξη που άφησαν στον τόπο του εγκλήματος οι φυσικοί αυτουργοί και αγωγή διότι με τα γραφόμενά τους διασύρουν ευθέως την τιμή και την υπόληψή του.

Ας θυμηθούμε μερικά απο την ιστορία των "καλών παιδιών":
ΣΗΜΕΡΑ ΕΓΡΑΨΕ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ Ο "ΙΟΣ" ΤΗΣ "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ
"Κλασσικοπερίπτωση" 21/3/2009
Ο ΙΟΣ του Σαββάτου
IOSPRESS
ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ:
ΤΑΣΟΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΡΙΜΗΣ
ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΨΑΡΡΑ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΨΑΡΡΑΣ

**Εξαιρετικό ενδιαφέρον είχε η πρόσφατη εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα «Αθέατος Κόσμος», η αφιερωμένη στις μειονότητες (Alter, 10/3). Οχι τόσο τα ίδια τα ρεπορτάζ, διότι επρόκειτο για ανακατωμένη συρραφή παλιότερων θεμάτων, ούτε το περιεχόμενο της συζήτησης, γιατί επαναλήφθηκαν τα γνωστά και χιλιοειπωμένα, όσο η στάση και τα επιχειρήματα των ομιλητών. Γιατί αποδείχτηκε για ακόμα μια φορά ότι το «εθνικό μέτωπο» που εκτείνεται από το ΛΑΟΣ (Πλεύρης, Βελλόπουλος) μέχρι το ΠΑΣΟΚ (Σγουρίδης), περνώντας από τη Νέα Δημοκρατία (Τζαμτζής), δεν έχει τίποτα νέο να προσφέρει στη σχετική συζήτηση και επιδεικνύει απλά έλλειψη ψυχραιμίας. Ταμπουρωμένο πίσω από τη γνωστή θεωρία της «μιας και μόνης» μειονότητας, υποδεικνύει ως «ύποπτη» και «ανθελληνική» κάθε άλλη άποψη...Αφορμή για την εκπομπή ήταν η γνωστή έκθεση της ανεξάρτητης εμπειρογνώμονος του ΟΗΕ για τις μειονότητες Γκέι Μακντούγκαλ


................................................

H klasikoperiptosi σχολιάζει

Για τον απλό αναγνώστη τα πράγματα, έτσι τουλάχιστον όπως παρουσιάζονται ,φαίνονται απλά και αυτονόητα,μερικά δε του φαντάζουν ακόμη και " δίκαια ".
Εγώ θα έλεγα ότι ο μέσος και ανυποψίαστος αναγνώστης ή τηλεθεατής μετά την χρόνια πλύση εγκεφάλου απο τα κατευθυνόμενα και διαπλεκόμενα ΜΜΕ,έχει απόλυτο δίκιο να καταπίνει αμάσητη την ..."αλεσμένη είδηση" και την "κατασκευασμένη αλήθεια" (για τα "κοτρώνια" που δεν αλέθονται , οι κήρυκες του "άμβωνα της Νέας εποχής" τον πείθουν ότι πρόκειται για ..."παράπλευρες απώλειες")
Πιό κάτω θα δούμε τί μας λέει η κυρία Μακντούγκαλ και τί είναι η φημισμένη αλλά μυστική οργάνωση της "Εκκλησίας της Σαϊεντολογίας" (Scientology).
Για την "περίφημη" έκθεση της κ. Μακντούγκαλ πριν λίγο καιρό γράφαμε:

...Με αυτήν την αναφορά ο ΟΗΕ
Αναγνωρίζει Τουρκική και "Μακεδονική" μειονότητα, Αναγνωρίζει το Σλαβικό ιδίωμα ως "Μακεδονικό"
Δεν αναγνωρίζει την ιστορικότητα της ονομασίας της Μακεδονίας, απλά λέει τι υποστηρίζει η Ελληνική κυβέρνηση,
Δίνει άλλοθι στους ξένους (Σκοπιανούς και Τούρκους) για μη αναγνώριση της Συνθήκης της Λωζάννης αλλά και των Ελληνικών νόμων,
Καλεί την Ελλάδα να προστατέψει την προστασία του δικαιώματος στον αυτοπροσδιορισμό και στην ελευθερία της έκφρασης και του συνεταιρίζεσθαι,
Με λίγα λόγια η αναφορά Μακντούγκαλ είναι γραμμένη και ραμμένη στα Σκοπιανά και Τουρκικά συμφέροντα που εκφράζονται μέσω των ανακοινώσεων του Αμερικάνικου υπουργείου των Εξωτερικών.

**************************************************

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=3732
Ο «Ιός» της «Ελευθεροτυπίας» ξανακτύπησε

Ευτυχώς που υπάρχει και ο «Ιός» και μας διαφημίζει, έστω με τη γνωστή «μαύρη συνταγή» του: Να βάζει τους πάντες στο ίδιο σακί και να ισοπεδώνει τις ιδέες και την επιχειρηματολογία του καθενός.

Οι άμοιροι, αυτής της νεοταξικής, μολυσματικής εστίας, αρχίζουν να σηκώνουν ξανά το αυθάδες, τρομοκρατικό τους κεφάλι, τώρα που επελαύνει το παρακράτος των προστατών τους και η «χούντα» των ΜΜΕ.

Θεωρούν
ότι ξανάρχονται πάλι στην κυβερνητική εξουσία (στην κρατική και παρακρατική ήταν πάντα) και μπορούν να μιλούν πιο «ελεύθερα» και «ανοικτά».

Δίνουν, συνεπώς τα διαπιστευτήριά τους στη νέα δική τους κυβέρνηση!!!

Σπεύδουν από σήμερα να θριαμβολογήσουν, να τρομοκρατήσουν και να στοχοποιήσουν τις «κακές» φωνές: Αυτές που δεν έπαυσαν ούτε λεπτό να αποκαλύπτουν τον άθλιο και θλιβερό τους ρόλο…

Μόνο ένα πράγμα δεν υπολογίζουν μέσα στη μέθη του νεοταξικού ηγεμονισμού τους και της πολιτικής τους, εθνομηδενιστικής, αθλιότητας: Ότι η ελληνική κοινωνία έχει ξυπνήσει αρκετά και υπάρχουν τέτοια έμβρυα λαϊκής αντίστασης που δεν μπορούν πλέον ούτε να τα κάμψουν, ούτε να τα τρομοκρατήσουν.

Μη θριαμβολογείτε, λοιπόν, δήμιοι…
Η «τάξη» σας στηρίζεται στην άμμο…

http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2009/10/blog-post_9844.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου