Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2009

Το θρίλερ με τα εμβόλια γρίπης

Να που άρχισαν και τα ΜΜΕ να πιάνουν επιτέλους το νόημα της δολοφονικής στάσης των φαρμακοβιομηχάνων και της επιεικώς απαράδεκτης στάσης της πολιτείας στο ζήτημα της "νέας γρίπης".

Με ευχάριστη έκπληξη διάβασα το άρθρο της Γεωργίας Λινάρδου στη σημερινή ΕΝετ, που φέρει τον τίτλο:

Δικαστικό θρίλερ για ένα εμβόλιο

Αναφέρεται στη γνωστή για τους φίλους του Τοξότη ιστορία με τη φαρμακευτική Baxter, η οποία σε συνεργασία με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, είχε μολύνει υλικό που απευθυνόταν σε άλλες φαρμακευτικές για την παρασκευή εμβολίων. Βέβαια τη σύνδεση με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας δεν την αναφέρει καθόλου το παραπάνω άρθρο, όπως δεν αναφέρει και τις αγωγές της Jane Burgermeister, τις αγωγές και τα ασφαλιστικά μέτρα που τρέχουν στις ΗΑ και στη Γαλλία κτλ κτλ, οι οποίες φυσικά αφορούν ΚΑΙ τις εταιρίες από τις οποίες παρήγγειλε εμβόλια κατά της γρίπης η χώρα μας... πράγμα που είχαμε από το καλοκαίρι ήδη αναφέρει...

Don't Take Swine Flu Shot Poison Poster

...ωστόσο δεν μπορώ να παραβλέψω και το "θετικό" της αναφοράς στο γεγονός πως τρέχουν αγωγές ενάντια σε αυτή την εταιρία, έστω και με 8μηνη καθυστέρηση...

Αναρωτιέμαι μόνο πότε θα πουν στο κοινό και τα υπόλοιπα "νέα", όταν θα είναι ήδη αργά και κάποιοι θα έχουν ήδη εμβολιαστεί με επικίνδυνα πειραματικά εμβόλια?

Το άλλο αξιοπρόσεκτο σημείο, είναι η "αναπροσαρμογή" του Εθνικού Σχεδίου Δράσης Αντιμετώπισης Πανδημίας Γρίπης της χώρας μας, η οποία αναφέρεται:

Με μια κίνηση της τελευταίας στιγμής αποσύρθηκε, εν τέλει, ο όρος της έγγραφης συναίνεσης όποιου επιθυμούσε να κάνει το εμβόλιο για τον ιό Η1Ν1. Ετσι κι αλλιώς δεν είχε νόημα, αφού δεν κάλυπτε νομικά ούτε τις φαρμακοβιομηχανίες ούτε την ίδια την πολιτεία σε περίπτωση θανατηφόρων παρενεργειών!

Αυτό τουλάχιστον μαρτυρά μια δικαστική απόφαση στο Ιλινόις των ΗΠΑ, με βάση την οποία επιδικάστηκαν εκατομμύρια δολάρια σε βάρος φαρμακοβιομηχανίας που έβλαψε με εμβόλιο εκατοντάδες πολίτες οι οποίοι είχαν υπογράψει υπεύθυνη δήλωση!

Αυτό βέβαια αποτελεί μια κίνηση "τακτικής" του ελληνικού Υπουργείου, που προκειμένου "πάση θυσία" να εμβολιάσει όλο ή μέρος του πληθυσμού, υποχωρεί σε κάποια σημεία, λόγω της έντονης πίεσης που δέχεται από τους πολίτες. Είναι μεν μια μικρή "νίκη" της αντίστασης των πολιτών στους σχεδιασμούς των κυβερνήσεων που κατα γράμμα ακολουθούν διαταγές άνωθεν, στην προκειμένη του ΠΟΥ... όμως παράλληλα αποτελεί και άρση ενός σήματος κινδύνου, που θα βοηθούσε κάποιους ανθρώπους, ακόμη και δίχως άλλη ενημέρωση, να υποψιαστούν και να αρνηθούν τον επικίνδυνο εμβολιασμό.

Διότι όταν για να εμβολιαστείς σου ζητούν να υπογράψεις έγγραφο-υπεύθυνη δήλωση, πως δεν θα "ζητήσεις τα ρέστα" αν αρρωστήσεις βαριά ή "πεθάνει" ο εμβολιασμένος άνθρωπος σου εξαιτίας του πειραματικού δηλητηρίου, σίγουρα θα δίσταζες και προφανώς δεν θα εμβολιαζόσουν...

Ας το έχουμε κατά νου λοιπόν και ας μην εφησυχάζουμε μέχρι να συνέλθουν οι "ειδικοί" και να κατανοήσουν πως δεν πρόκειται να δεχτούμε ΚΑΝΕΝΑ εμβόλιο.


http://vickytoxotis.blogspot.com/2009/10/blog-post_9777.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου