Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

Η συγκλονιστική έρευνα για τη μεγάλη απάτη κυβερνήσεων – ΜΜΕ για το Κοσσυφοπέδιο

ΓΑΠ: “Γιατί το κάναμε αυτό; Το κάναμε γιατί ακριβώς θεωρούσαμε ότι γύρω από την οποιαδήποτε μειονότητα δεν μπορούν να γίνουν αλλαγές συνόρων. Ασχέτως του πως θα ονομαστεί ο ένας, είτε έτσι, είτε αλλιώς, αυτό το πρόβλημα δεν μπορεί να εγερθεί, η αλλαγή των συνόρων δεν μπορεί να εγερθεί γύρω από το θέμα της μειονότητας.(1999)”

Για τη δράση του 4ου Ράιχ έχουμε μιλήσει αναλυτικά. Το θέμα που δεν έχουμε θίξει είναι η ισοπέδωση της Σερβίας. Όλοι είχαν την εντύπωση πως η επέμβαση έγινε με Αμερικανική πρωτοβουλία. Το βίντεο – σοκ που ακολουθεί (1ο μέρος) είναι η αποκάλυψη των Γερμανικών μεθοδεύσεων που οδήγησαν στην επέμβαση. Εσκεμμένη εξαπάτηση και σαρκαστική παραδοχή στο τέλος της έρευνας.

Τα Γερμανικά συμφέροντα (ΕΚΤ) αλλά και του ΔΝΤ επέβαλλαν την καταστροφή της Σερβικής οικονομίας για να γίνει έρμαιο δανεισμού. Σε αυτή την κατεύθυνση εκτός από τους Democrats του Κλίντον, κινήθηκαν (κατά διαβολική συγκυρία, παντου Democrats) βεβαίως οι Γερμανοί παρέα με τους Πράσινους, οι Βρετανοί του Μπλερ, οι Ιταλοί του Ντ΄Αλέμα και οι Έλληνες του Σημίτη.

Το βάρος της “κατήχησης” του Ελληνικού λαού πήρε ο Γιώργος Παπανδρέου. Ένας ρόλος δύσκολος που τον έφερε εις πέρας με επιτυχία. Όπως ο ίδιος παραδέχτηκε στην πρόσφατη τηλεοπτική αναμέτρηση των πολιτικών αρχηγών, ήταν ο μόνος που έπεισε τη Ρωσία να συνυπογράψει την εισβολή των ειρηνευτικών δυνάμεων με τη δέσμευση ότι “δεν θ’ αλλάξει το καθεστώς των συνόρων”. Αυτό ως απόδειξη αυτών που αμφισβητούν τον δείκτη ευφυίας του ΓΑΠ, αφού κατάφερε εκτός από τον Ελληνικό λαό να πείσει και τους Ρώσους να μην αντιδράσουν.

Διαβάστε τις δηλώσεις του εκείνη την περίοδο, σε αγαστή συνεργασία με τον Σταύρο Θεοδωράκη:

Mε τα όσα αποκαλύπτονται τώρα στο Κόσσοβο, το εύρος των σφαγών των Κοσσοβάρων, οι ομαδικοί τάφοι, σκέφτεστε διαφορετικά τον πόλεμο; ( Ο δημοσιογράφος ανακαλύπτει “εύρος σφαγών” και ομαδικούς τάφους. Σήμερα τα πτώματα βρώμισαν και φάνηκαν Σέρβικοι σκελετοί και κλεμμένα όργανα)

Αυτό το οποίο θα εγερθεί στη διεθνή κοινότητα ως ένα ιστορικό ζήτημα είναι αν αυτές οι σφαγές έγιναν από μια μειοψηφία, μια παραστρατιωτική οργάνωση, έστω και με εντολές άνωθεν, ή ήταν αποφασισμένες από τον κρατικό μηχανισμό. Kαι αν υπήρχε ή όχι η συναίνεση των απλών Σέρβων. Η αίσθησή μου είναι ότι οι απλοί Σέρβοι ήταν μακριά απ αυτές τις σφαγές. (Εγέρθει λοιπόν το ιστορικό ζήτημα, αλλά ποιός ασχολείται).

Τέλος, όσον αφορά τα νέα ήθη της “Δημοκρατικής διακυβέρνησης” και του σεβασμού στην πλειοψηφία:
Σας ενοχλεί που ορισμένες απόψεις σας είναι μειοψηφούσες; Εχω στο μυαλό μου, λ.χ., τις τολμηρές σας θέσεις για τα ναρκωτικά.

Oι πολιτικοί, αγαπητέ μου, δεν είναι εδώ για να εκφράζουν τον μέσο όρο ούτε για να σύρονται από τις πλειοψηφίες. Aλίμονο (!!!!). Tότε θα κάναμε μια καλή δημοσκόπηση για κάθε θέμα μικρό ή μεγάλο και θα είχαμε τις λύσεις. Oι πολιτικοί είναι για να ανοίγουν δρόμους.

Ειλικρινά θαυμάζουμε το σθένος και την τόλμη του Γεωργίου Παπανδρέου να συγκρούεται με τις δημοκρατικές πλειοψηφίες. Μόνο με τέτοιο σθένος μπορεί να αλλάξει κάτι σ’ αυτή τη χώρα. Να συρρικνωθεί ο δημόσιος τομέας, να καταργηθούν προνόμια κλπ. Η μόνη μας απορία προσωπικά για τον Γ. Παπανδρέου είναι γιατί εξυπηρέτησε τα Γερμανικά συμφέροντα τη δεδομένη στιγμή. Για τον Σημίτη το έχουμε εξηγήσει. Η στάση του ΓΑΠ όμως είναι γρίφος και θα θέλαμε μια εξήγηση. Δείτε το πρώτο μέρος της συγκλονιστικής έρευνας:

Θερμές ευχαριστίες στο www.enimerwsi.gr για την αμέριστη βοήθεια.


http://olympia.gr/2009/10/01/democrat-lies/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου