Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2009

Τι ετοιμάζουν οι Τούρκοι στην Θράκη; Αποκαλυπτικά video που δεν φανταζόμασταν. Γι αυτούς είμαστε πάντα οι μισητοί Γκιαούρηδες!!

Αδέρφια μου Ελληνες έλαβα το παρακάτω μήνυμα με ενσωματωμένα τα video που θέλω να σας παρουσιάσω από το φιλικό ιστολόγιο Ελλήνων Αφύπνιση.

Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε μεσάνυχτα για το ετοιμάζουν εδώ και χρόνια οι Τούρκοι για την Δυτική Θράκη μας και με ποιόν τρόπο προσπαθούν να το επιτύχουν. Ολοι ακούμε συχνά τις φωνές Χριστιανών και Μουσουλμάνων συμπολιτών μας για το Τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής και τον ψευδομουφτή που διορίζει η Αγκυρα και εμείς ως κράτος αποδεχόμαστε!!!

Στα παρακάτω video, τα οποία αφορούν φυσικά της προηγούμενες εκλογές του 2007, γνωρίστε τους Τούρκους της Δυτικής Θράκης, τον τρόπο που σκέφτονται για την Ελλάδα, τους Ελληνες, τους άλλους μουσουλμάνους τα κόμματα κλπ. Ομολογώ ότι η έκπληξή μου ήταν μεγάλη όταν διαπίστωσα ότι οι άνθρωποι αυτοί σκάβουν κάτω από τα πόδια μας έναν λάκκο και λειτουργώντας στην κυριολεξία ως πράκτορες της Τουρκίας υπονομεύουν την υπόλοιπη ελεύθερη Ελληνική Θράκη ώστε στην πρώτη ευκαιρία να φέρουν την ημισέληνο κι εδώ και να ακολουθήσει κι αυτό το προαιώνιο ελληνικό κομμάτι γης την τύχη όλων των άλλων υπόδουλων ελληνικών εδαφών, της Μ. Ασίας, της Β. Κύπρου, της Ανατολικής Θράκης, της Β. Ηπέιρου, της Ανατολικής Ρωμυλίας και της Βόρειας Μακεδονίας. (σ.σ. Δεν υπάρχει "Βόρεια Μακεδονία" Μόνο FYROM)Σας προτρέπω να δείτε ολόκληρα τα ολιγόλεπτα video γιατί κάθε λεπτό κρύβει και μια έκπληξη και θα διαπιστώσετε με τα ίδια σας τα μάτια, πράγματα που ούτε τα φανταζόμασταν.....

Δείτε στο πρώτο video με πόσο βαρείς χαρακτηρισμούς βρίζουν τους Ελληνες Χριστιανούς. Θαυμάστε τον ψευδομουφτή (διορισμένο από την Τουρκία) να κατηγορεί τους Ελληνες. Ο βρωμερός Τούρκος "δημοσιογράφος" Ντεντέ μας αποκαλεί γκιαούρηδες, μια τουρκική λέξη υποτιμητική που χρησιμοποιείται για τους απίστους και την ακούγανε καθημερινά οι χθεσινοί πρόγονοί μας για 400 ολόκληρα χρόνια όταν τους λήστευαν, βίαζαν και σκότωναν οι Τουρκομογγόλοι οθωμανοί. Ο Ντεντέ καταριέται όποιον μουσουλμάνο ψηφίσει Χριστιανό υποψήφιο με χυδαία λόγια και βρισιές. Δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο να αντιληφθούμε ότι οι άνθρωποι αυτοί μας θεωρούν ακόμα ραγιάδες....




Στο δεύτερο video "θαυμάστε τους υποψηφίους των ελληνικών κομμάτων!!!! από το μπαλκόνι να μιλούν σαν να βρίσκονται στην Τουρκία. Βρίζουν την ελληνική πολιτική και αποκαλούν την μουσουλμανική μειονότητα, τουρκική την στιγμή που τα κόμματα που τους στηρίζουν σεβόμενα την Συνθήκη της Λωζάννης αναγνωρίζουν την μειονότητα μόνο ώς μουσουλμανική, εφόσον στην Συνθήκη που υπεγράφει μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας μετά την Μικρασιατική καταστροφή αναφέρεται ότι η μειονότητα στην Θράκη θα είναι θρησκευτική κι όχι εθνική (όπως για παράδειγμα ήταν η ελληνική στην Κωνσταντινούπολη.
Θαυμάστε και τον ψευδομουφτή να λέει ότι όποιος ψηφίσει Χριτιανό υποψήφιο, "που δεν έχει κάνει περιτομή"!! όπως λέει χαρακτηριστικά, η ψήφος του πάει τσάμπα.




Στο τρίτο video ο Ντεντέ θαυμάζει τους "Μακεδόνες" της Φλώρινας όπως αποκαλεί τους Σκοπιανούς και τους προδότες του "Ουράνιου Τόξου" που έφτιαξαν κόμμα και προτρέπει τους Τούρκους να κάνουν το ίδιο. Παράλληλα θαυμάστε τον τραμπουκισμό του όταν εκφοβίζει όσους ομόθρησκούς του ψηφίζουν Χριστιανούς υποψηφίους λέγοντας χαρακτηριστικά ότι "τους ξέρουμε". Το κακό είναι ότι όπως θα διαπιστώσετε ο Ντεντέ συνομιλεί με Ελληνες πολιτικούς που (αν αληθεύουν όλα αυτά που λέει) είναι έτοιμοι να ξεπουλήσουν την Ελλάδα μας και να για να βοηθήσουν το κόμμα τους, θέλουν να βάλουν Τούρκο βουλευτή στην Ελληνική Βουλή !!!!!




Εχει κανείς καμιά αμφιβολία ότι αν κάποιος Ελληνας λαϊκός ή κληρικός έλεγε αυτά τα λόγια στην Κωνσταντινούπολη θα παρέμενε ζωντανός;

Παρακάτω βάζω για το τέλος ένα video που δείχνει ξεκάθαρα το μέλλον που ετοιμάζουν οι Τούρκοι εντός και εκτός συνόρων, για την υπόλοιπη ελεύθερη Θράκη μας. Η τουρκική σημαία της Δυτικής Θράκης με υπόκρουση τουρκικό εμβατήριο. Ενα βήμα πριν γίνει η μελλοντική ενσωμάτωσή της στην "μητέρα Τουρκία" (κάτι δηλαδή σαν την σημερινή κατεχόμενη Β. Κύπρο). Φυσικά δεν την γλυτώνει ούτε η Θεσσαλονίκη!!!!!!




Αυτά συμβαίνουν σήμερα, τώρα...Οι Τούρκοι ζούν στην πραγματικότητα όπως την διαμορφώνουν ή όπως θέλουν να την διαμορφώσουν. Εμείς που ζούμε ως Γένος άραγε; Πόσο μας έχουν κοιμήσει πολιτικοί, τύπος και ΜΜΕ;

Πηγή:koukfamily

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου