Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2009

Η είδηση της ημέρας: Οι υπουργοί πήγαν στα υπουργεία τους!

Ο βομβαρδισμός προπαγάνδας άρχισε…

Κρατηθείτε γερά... υπάρχει και συνέχεια!

Όταν τα αυτονόητα προβάλλονται ως επιτεύγματα, τότε μάλλον κάτι δεν πηγαίνει καλά. Και ο λόγος αυτός είναι σε σχέση με την «μανία» αλλά και με τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, που σήμερα μας μετέδιδαν τα Μέσα Μαζικής Εξαθλίωσης (ΜΜΕ).
Τι φορούσαν, πως περπατούσαν, πως χαμογελούσαν, τι είπαν μπαίνοντας… Να δούμε τι θα μας λένε στο… «βγαίνοντας»!
Αυτή η χώρα τελικά αντέχει πολύ ηλιθιότητα. Αυτοί οι πολίτες μπορούν να αντέξουν μεγάλες ποσότητες από «τίποτα» για να επιτευχθεί η πλήρης παύσης λειτουργίας των εγκεφάλων τους.
Οι υπουργοί πήγαν στα υπουργεία τους, για να δουλέψουν… Μάλιστα! Οι προηγούμενοι μας δούλευαν και δεν δούλευαν, ασχέτως αν είχαν ξεκινήσει τα ίδια λόγια «τώρα δουλειά, δεν μιλάμε αλλά δουλεύουμε, δηλώσεις μας θα είναι το αποτέλεσμα της εργασίας μας…» και άλλα πολλά φαιδρά, επαναλαμβάνονται και σήμερα από τα παπαγαλάκια της εξουσίας.
«Πήγε στο υπουργείο χωρίς τον προσωπικό του οδηγό»!!! Και όποιος δεν ένιωσε να συνταράσσεται, τότε πρέπει να επισκεφθεί αμέσως νευρολόγο… Ο δημοσιογράφος μας είπε πως ο υπουργός οδήγησε μόνος του το αυτοκίνητο!!! Δηλαδή, δεν μας είπε πως δεν υπάρχει οδηγός (οδηγός υπάρχει και πιθανότατα να μετατεθεί για να πάρει τη θέση του κάποιος… έμπιστος), αλλά πως σήμερα ο υπουργός οδήγησε μόνος του!!! Για το αύριο, δεν θα μας πει κανείς… έτσι είναι οι καλοπληρωμένες (με κρατικές διαφημίσεις) ειδήσεις… Και φυσικά κανείς δεν θα μας πει πότε ένας υπουργός δεν θα πάει στο υπουργείο του και θα προτιμήσει να πάει κάπου αλλού...
Εντάξει, σήμερα νιώσαμε κάτι από το παρελθόν… Το αυτονόητο έγινε θέμα «ηρωισμού»!!! Η υποχρέωση έγινε αντικείμενο αξιοπερίεργο!!! Σήμερα άρχισε να δουλεύει η κρατική μηχανή του ΠΑΣΟΚ και αυτό πρέπει να το προβάλλει κατάλληλα το σύστημα των ΜΜΕ. Για να νιώσουν οι πολίτες -όλοι εμείς- καλύτερα, να επιβεβαιωθούν πως έκαναν καλά που ψήφισαν αυτή την κυβέρνηση, αλλά και για έναν ακόμη λόγο (καθαρά τηλεοπτικό): για να παρθούν πλάνα που θα χρησιμοποιούνται στο μέλλον!!!
Σήμερα όλοι οι υπουργοί πήγαν στη δουλειά τους! Και άξιζαν φυσικά να τους καταγράψει η τηλεοπτική ιστορία!!! Όλοι οι άλλοι, εμείς, που τους πληρώνουμε όλους αυτούς, μπορεί να πήγαμε κι εμείς στις εργασίες μας αλλά, όπως κάθε μέρα, δεν μας κατέγραψε όμως η ιστορία, γιατί πολύ απλά, δεν καταγράφονται τα αυτονόητα των… ηλιθίων… των χρήσιμων ηλιθίων…
Ένας αναγνώστης

http://kostasxan.blogspot.com/2009/10/blog-post_2462.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου