Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2009

Συγχαρητήρια επιστολή Γκρουέφσκι στον Γ.Παπανδρέου

Ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, Νίκολα Γκρούεφσκι, απέστειλε σήμερα συγχαρητήρια επιστολή προς τον Γιώργο Παπανδρέου για την ανάληψη των καθηκόντων του ως πρωθυπουργός της Ελλάδας.
«Με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να εκφράσω την βαθειά μου πεποίθηση μου ότι στο μέλλον, το... μήνυμα που θα αποστείλουμε στην περιοχή θα αντικατοπτρίζει την βαθύτερη συνεργασία και την κατανόηση μεταξύ των δύο γειτονικών μας χωρών και λαών», αναφέρει ο κ. Γκρούεφσκι στην επιστολή του προς τον κ. Παπανδρέου.
«Ελπίζω ότι όλη την προσεχή περίοδο θα ενισχύσουμε τις σχέσεις καλής γειτονίας και φιλίας μεταξύ των χωρών μας, στη βάση της αλληλοκατανόησης και του αμοιβαίου σεβασμού, όχι μόνο σε διμερές αλλά και σε περιφερειακό και σε πολυμερές επίπεδο. Κάτι τέτοιο άλλωστε συνεπάγεται από τις κοινές μας αρχές και δεσμεύσεις για μία σταθερή και ευημερούσα Ευρώπη.
Με την ελπίδα ότι σύντομα θα έχουμε την δυνατότητα να συναντηθούμε, εκμεταλλεύομαι την ευκαιρία να σας ευχηθώ καλή επιτυχία στην άσκηση του υπεύθυνου αξιώματος που αναλάβατε», καταλήγει ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, στην επιστολή του προς τον πρωθυπουργό της Ελλάδας...


http://greece-salonika.blogspot.com/2009/10/blog-post_1034.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου