Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009

Χρυσοχοϊδης: "Έχω φίλους αναρχικούς"


«Έχω φίλους αναρχικούς και αντιεξουσιαστές, συνομιλώ μαζί τους και συμφωνούμε. Είμαι κατά των χούλιγκαν και των βανδάλων. Αυτούς κυνηγούμε», δήλωσε ο κ. Χρυσοχοϊδης.

Το στίγμα της πολιτικής που θα ακολουθήσει στο "Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη", έδωσε σήμερα ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης σε συνομιλία που είχε με τους δημοσιογράφους. Ο υπουργός αποκάλυψε ότι θα αλλάξει άμεσα ο διοικητής της ΕΥΠ, θα καταργηθεί το σώμα της αγροφυλακής και θα επανέλθει το μέτρο του αστυνομικού της γειτονιάς ενώ εμφανίσθηκε.........
ιδιαίτερα απογοητευμένος από την κατάσταση που επικρατεί σε όλα τα Σώματα Ασφαλείας, κάνοντας λόγο για «διάλυση» και για διατάραξη της ειρήνης στο όνομα του «κομματισμού» και των «φατριών».
Ο υπουργός δήλωσε κατηγορηματικά ότι όποιος αστυνομικός ή λιμενικός ακουμπήσει ξανά –κατά παράβαση του Συντάγματος- οποιονδήποτε πολίτη, τότε θα φεύγει με δική του εντολή από το σώμα. Το ίδιο θα συμβαίνει και με τους αστυνομικούς για τους οποίους υπάρχουν στοιχεία ότι έχουν φίλο ή συνεργάζονται με την «Χρυσή Αυγή». Αντίθετα, οι εργαζόμενοι στα σώματα Ασφαλείας που θα κάνουν καλά τη δουλειά τους θα ανταμείβονται ακόμη και με έκτακτη προαγωγή, την οποία θα αποφασίζει ο ίδιος.

«Πάλι καλά που κάηκε μόνο η ανατολική Αττική»

Αναφερόμενος ειδικότερα στην Πυροσβεστική, ο υπουργός δήλωσε χαρακτηριστικά: «Πάλι καλά που κάηκε μόνο η ανατολική Αττική», ενώ έφερε ως παράδειγμα ότι το πόρισμα για τις φωτιές του 2007 δεν έχει βγει ακόμα.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου