Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009

Αύριο ψηφίζουν οι Ιρλανδοί για τη Συνθήκη της Λισσαβόνας

Τρία εκατομμύρια Ιρλανδοί ψηφοφόροι, κάτω από το βάρος των εκβιασμών του διεθνούς τραπεζικού συστήματος και της «παγκόσμιας δημοκρατικής διακυβέρνησης»,καλούνται αύριο να πάρουν πίσω το «υπερήφανο» Όχι που είπαν στη συνθήκη της Λισσαβόνας .

Το δημοψήφισμα για την επικύρωση ή την απόρριψη της Συνθήκης της Λισαβόνας αποτελεί μία από τις πιο κρίσιμες στιγμές για τη δημοκρατία στην Ευρώπη.Οι Ιρλανδοί ψηφίζουν για όλους μας..

Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν, ότι το 48% προτίθεται να ψηφίσει υπέρ, το 33% κατά και το 19% δηλώνει αναποφάσιστο . Τα περισσότερα πολιτικά κόμματα έχουν ταχθεί υπέρ της επικύρωσης, με πρώτο τον πρωθυπουργό Μπράιν Κόουεν, αλλά το δημοψήφισμα αποτελεί για κάποιους Ιρλανδούς ψήφο αποδοκιμασίας του κυβερνητικού συνασπισμού.

Αν οι Ιρλανδοί απορρίψουν τη Συνθήκη, για δεύτερη φορά, θα είναι η αρχή της «μητέρας όλων των μαχών» για τη δημιουργία ευρωπαϊκού Συντάγματος σύμφωνα με το Reuters, με «τρίτη Λισαβόνα» να έχει αποκλειστεί. Σε τέτοια περίπτωση, η εισαγωγή των μεταρρυθμίσεων ενδεχομένως να γίνει στην επόμενη «υποδοχή» νέου μέλους στην Ένωση -κατά πάσα πιθανότητα της Κροατίας.

Ενδεχόμενο «όχι», λένε οι χαφιέδες της Νεας Τάξης, θα είχε εξίσου σημαντικές συνέπειες και στην την οικονομία της Ιρλανδίας , βλάπτοντας την εικόνα της στις «διεθνείς αγορές» , και εκτινάσσοντας το spread ,μεταξύ του δεκαετούς ιρλανδικού ομολόγου και του αντίστοιχου γερμανικού.



2/10/2009
Ο εκβιασμός των φασιστο-Τσιφούτηδων κατά του μέσου Ιρλανδού ψηφοφόρου
Με το πιστόλι στον κρόταφο, ψηφίζουν οι Ιρλανδοί.

«Αν ενδεχομένως ψηφίσετε ΟΧΙ», λένε οι φασιστο- τσιφούτηδες της Νεας Τάξης, στον Ιρλανδό ψηφοφόρο, «αυτό θα είχε σημαντικές συνέπειες στην οικονομία της Ιρλανδίας».
Οι «διεθνείς αγορές» , θα « θυμώσουν», και θα εκτιναχθεί στα ύψη το spread ,μεταξύ του δεκαετούς ιρλανδικού ομολόγου και του αντίστοιχου γερμανικού.

Με το πιστόλι στον κρόταφο, ψηφίζουν οι Ιρλανδοί.

Αυτή είναι η παγκόσμια δημοκρατική διακυβέρνηση.

Σπύρος Χατζάρας

ΥΓ.(άσχετο). Για να σωθεί ο πλανήτης από τη γρίπη της Baxter, πρέπει να χρησιμοποιούμε για ατομική καθαριότητα, σαπούνι R-R. (από Ρότσιλντ –Ροκφέλερ).



link: ΠΗΓΗ: deltio11

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου