Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

Ράλυ αντίστασης στα εμβόλια γρίπης και τους αναγκαστικούς εμβολιασμούς

Μήνυμα αντίστασης 1ο
Νέα από το Health Freedom
μετάφραση Βίκυ Χρυσού

Η "Μεγάλη σφαγή" προβλέπεται να αρχίσει:

1-2 Swine Flu Sucker Punch:

1. Ρινικό Εμβόλιο με ζωντανό ιό βάζει "μπρος" την πανδημία

2. Καταναγκαστικός εμβολιασμός με εμβόλια που θα περιέχουν σκουαλένιο (squalene)
οδηγούν σε Αναπαραγωγική ικανότητα, αρρωσταίνουν και μπορούν ακόμη και να σκοτώσουν το 90% του πληθυσμού

Επείγον μήνυμα από τον General Bert:


Φωτο: o Υποστράτηγος Albert Ν. Stubblebine ΙΙΙ (US Army, Ret.) Πρόεδρος του Iδρύματος Φυσικές Λύσεις (Natural Solutions) (Maj. Gen. Albert N. Stubblebine III (US Army, Ret.) Natural Solutions Foundation President)

Αγαπητοί φίλοι του Health Freedom (ελευθερία Υγείας), το ίδρυμα Natural Solutions δεν είχε ποτέ πριν πιο επείγον μήνυμα για εσάς.

Ο αναγκαστικός εμβολιασμός – οποιασδήποτε μορφής - είναι μια ασθένεια του πολιτικού συστήματος. Ο εμβολιασμός κατά της γρίπης των Χοίρων είναι μάλιστα μια θανατηφόρα μορφή της.
Τα εμβόλια γρίπης Η1Ν1-γρίπης των χοίρων έχουν ετοιμαστεί ειδικά για να προκαλέσουν ευρεία διάδοση στειρότητας και βαριά ασθένεια: Θα πρέπει να γνωρίζετε τις πληροφορίες αυτές ΚΑΙ θα πρέπει να γίνεται συνήγορος υγείας για τον εαυτό σας και την κοινότητά σας τώρα. Έχουμε πολύ λίγο χρόνο.

Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά:
Sucker Punch 1:

Δημιουργία της πανδημίας

1. Το πρώτο είδος του εμβολίου που είναι "έτοιμο" για διανομή είναι ένα εμβόλιο με ζωντανό εξασθενημένο ιό της γρίπης (Laiv), που χορηγείται από τη ρινική οδό.

Τα εμβόλια LAIVs είναι ιδιαίτερα επικίνδυνα, όχι μόνο για το πρόσωπο που τα παίρνει, αλλά και για τους γύρω του.

Αυτά τα εμβόλια προκαλούν μετάδοση του ιού σε άλλους ανθρώπους και να τους μολύνουν. Ο ιός είναι σε θέση στη συνέχεια να αποκτήσει νέα μορφή ή μεταλλαχθεί καθώς μολυσμένα άτομα (τα οποία μπορεί να είναι πολύ μικρά για να έχουν ιδέα για το τι πραγματικά συμβαίνει) θα συμβάλλουν -άθελα τους- στην εξάπλωση του ιού μέσα στην κοινότητα, σε φίλους, γείτονες, συγγενείς, συμπαίκτες, στους επιβάτες μέσως μαζικής μεταφοράς, σε οποιονδήποτε.

Σε ανθρώπους όπως μικρά παιδιά, έγκυες μητέρες, άτομα που λαμβάνουν ανοσοκατασταλτικά φάρμακα και άλλους, είπαν ότι πρέπει να αποφεύγουν το ζωντανό ιό, όμως αυτός ακριβώς θα διαδοθεί σε όλες αυτές τις ομάδες του ανεξέλεγκτα και δίχως προστασία, αφού έγκυες γυναίκες, παιδιά, εργαζόμενοι επαγγελματίες στο χώρο της υγειονομικής περίθαλψης και άτομα με χρόνιες ασθένειες, θα είναι αυτοί που θα λάβουν το "πρώτο κύμα" εμβολίων LAIVs (με ζωντανό ιό γρίπης χοίρων).

Τι σημαίνει αυτό ακριβώς; Παρακαλώ κάντε κλικ εδώ, http://www.healthfreedomusa.org/?p=3582, για να διαβάσετε περισσότερα.



Sucker Punch 2:
"Σφαγή" του πληθυσμού, καθώς θα σκοτώσει τις επόμενες γενιές


2. Εκτός από αυτά που ήδη γνωρίζουμε για το προσθετικό σκουαλένη (squalene) και την ικανότητά της να ακρωτηριάζει -με τη μορφή παράλυσης- και να σκοτώνει μέσω ενός ισχυρού αυτο-ανοσοποιητικού μηχανισμού όταν εγχέεται ενέσιμα, υπάρχει και ένας ακόμη, βαθιά σοκαριστικός λόγος ανησυχίας, διότι η ποσότητα σκουαλένης και τα παράγωγα της (που φέρουν ονομασίες όπως MF59, AS01, AS02, AS03, AS04, MLP, κ.λπ.) που θα χρησιμοποιηθούν κατά τον επόμενο μαζικό εμβολιασμό (για τη γρίπη των χοίρων) είναι τόσο απαράδεκτα υψηλή, σε σχέση με το γεγονός πως μόλις μερικά μόρια της στο ενέσιμο εμβόλιο μπορούν να προκαλέσουν εφ' όρου ζωής ολέθριες επιπτώσεις στον οργανισμό.

Ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας κατατέθηκε το 1998 για εμβόλιο που προκαλεί μόνιμη στειρότητα όταν εγχέεται.

Ανάμεσα στο συνδυασμό των υλικών που προκαλούν στειρότητα βρίσκεται ένα ιδιαίτερα ενεργό ερεθιστικό του ανοσοποιητικού (επικουρικό προσθετικό) όπως η σκουαλένη σε πολύ υψηλές δόσεις και η γλυκοπρωτεΐνη χοίρων (χοίρου).

Βάλτε τα σε μια ένεση και θα έχετε αυτομάτως όχι μόνο άμεσες συνέπειες στο ανοσοποιητικό όπως ο θάνατος, αλλά και για αυτούς που δεν πεθαίνουν,
  • αυτοάνοσα νοσήματα,
  • παράλυση από ρευματοειδή αρθρίτιδα, με τη μορφή της νόσου του Lou Gehrig,
  • καταστροφή των μυών,
  • διαβήτη,
  • επίμονα εξανθήματα,
  • ψυχικά και νευρολογικά προβλήματα, αλλά και
  • ένα μη γόνιμο- στείρο πληθυσμό ανδρών, γυναικών και παιδιών.


Για περισσότερα διαβάστε εδώ: http://www.healthfreedomusa.org/?p=3592

______________________

Παρακαλείστε να μεταδίδεται άμεσα τα μηνύματα -ο χρόνος πιέζει. Η συμμετοχή όλων μας για την αποτροπή της σχεδιασμένης πρόκλησης "πανδημίας" μέσω εμβολίων, αλλά και την προστασία όλων μας από τα άκρως επικίνδυνα αυτά σκευάσματα, είναι περισσότερο από απαραίτητη.

Μείνετε συντονισμένοι με τον "Τοξότη" για τα επόμενα μηνύματα που θα ακολουθήσουν...

Απλά,
ένας πολίτης που νοιάζεται...

http://vickytoxotis.blogspot.com/2009/10/blog-post_01.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου