Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2009

Αποχωρούν απο την πολιτική;

Πολύ ενδιαφέρον το σενάριο του i-reporter, αν και ο τίτλος θα έπρεπε να είναι “Τι θα έπρεπε να κάνουν αν είχαν τη στοιχειώδη λογική και ευπρέπεια”.

Μετά τον Γ.Σουφλιά που αποχωρεί ΟΡΙΣΤΙΚΑ απο την Πολιτική (και φυσικά οι όποιες φρούδες ελπίδες υπήρχαν για την Προεδρία της Δημοκρατίας εξατμίσθηκαν)φαίνεται οτι και η Ντόρα Μπακογιάννη – που είναι εξαφανισμένη απο το Σάββατο, δεν εχει κανει την παραμικρή εμφάνιση η δήλωση – θα αποσύρει την υποψηφιότητα της για την διεκδίκηση της αρχηγίας της ΝΔ, γιατι πολύ απλά ΔΕΝ παίρνει το συνέδριο και ΔΕΝ υπάρχει η παραμικρή συμφωνία με τους “καραμανλικούς”(και ο ιδιος ο Καραμανλής το διαψεύδει κατηγορηματικά οτι έδωσε κάποιο… “δαχτυλίδι διαδοχής”). Ενδέχεται σε αυτή την περίπτωση να προωθήσει ως “λαγό” στη διαδοχη τον Δ.Αβραμόπουλο, ο οποίος έχει προσχωρήσει στο στρατόπεδο της. Θα τα δούμε όλα αυτά…
Αποχώρησε απο την πολιτική και ο γραμματέας της ΝΔ Λ.Ζαγορίτης, που κατάφερε το…ακατόρθωτο. Οντας βουλευτής και γραμματέας του κυβερνώντος κόμματος ΝΑ ΜΗΝ εκλεγεί βουλευτής! Αυτό ΔΕΝ ξανάγινε ποτέ και πουθενά! Αποχωρεί απο την πολιτική και ο πανίσχυρος υπερυπουργός των κυβερνήσεων Καραμανλή, ο Προκόπης Παυλόπουλος που χρεώνεται μια αποτυχημένη πολιτική, ο οποίος απέτυχε παταγωδώς να αναδιοργανώσει το κράτος και τη δημόσια διοίκηση(η περίφημη “επανίδρυση” έμεινε αδειανό πουκάμισο) και απέτυχε παταγωδώς στην πάταξη της εγκληματικότητας. Αποχωρεί ΟΡΙΣΤΙΚΑ απο την πολιτική και ο…αρμαγεδώνας της οικονομίας επι Κ.Καραμανλή, δηλαδή ο Γ.Αλογοσκούφης(θα πάει να…διδάξει, τρομάρα του).
Και οι αποχωρήσεις συνεχίζονται…

Ολυμπία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου