Πέμπτη 6 Αυγούστου 2009

Έκλεισαν το "Τρωκτικό"!

Ελέγχεται το δημοφιλέστερο ιστολόγιο!

Ήταν γνωστό. Το περιμέναμε όλοι μας. Η γραμμή είχε δοθεί και ήταν σαφής "Δώστε τους να καταλάβουν ποιός είναι το αφεντικό"! Ήταν πολλά τα δημοσιεύματα που εδώ και καιρό μιλούσαν για την επίθεση που θα δεχόντουσαν τα ιστολόγια, επειδή τα αφεντικά της αποχαύνωσης των πολιτών διαπίστωσαν πως οι πολίτες άρχισαν να τους αγνοούν και να ενημερώνονται από αλλού...
Ο πόλεμος είχε κηρυχτεί και το τελευταίο διάστημα πολλά μικρά ιστολόγια είχαν δεχθεί την "επίθεση" των γνωστών-αγνώστων, που φορώντας μία ιδιότυπη "κουκούλα" επιτέθηκαν με καταγγελίες εναντίον ιστολογίων, προκειμένου να επιτύχουν το κλείσιμό τους.
Η σειρά του "Τρωκτικού" ήρθε και από σήμερα βρίσκεται υπό έλεγχο από την Google προκειμένου να διαπιστωθεί η ορθότητα των καταγγελιών. Και η Google κάνει τη δουλειά της καλά, από τη στιγμή που υπάρχουν καταγγελίες, όμως δεν θα πρέπει όλοι εμείς να αναρωτηθούμε ποιός και γιατί "καίγεται" για το κλείσιμο των ιστολογίων; Μήπως ουσιαστικά επιθυμούν το κλείσιμο εκείνων των "φωνών διαμαρτυρίας" που τους χάλασαν την "μαγιά";
Γνωρίζουμε πολύ καλά πως έρχεται και η δική μας σειρά... Αλλά εδώ είμαστε και θα είμαστε και μετά την επίθεση που θα δεχτούμε. Από σήμερα, θα αναρτηθεί το εναλλακτικό ιστολόγιο στο οποίο θα μπορείτε όλοι, εσείς που μας επισκέπτεστε καθημερινά, να μας βρείτε.
Το ζήτημα όμως του "Τρωκτικού" είναι μείζονος σημασίας, επειδή χτυπώντας τον μεγαλύτερο, ευελπιστούν οι "διώκτες της ελεύθερης άποψης" να τρομοκρατήσουν όλους τους υπόλοιπους... Μόνο που δεν μας τρομοκρατούν, αλλά μας δίνουν περισσότερη δύναμη στο να προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο να σας ενημερώνουμε και να συζητάμε μαζί σας αυτά που κάποιοι άλλοι επιθυμούν διακαώς να "καταχωνιάσουν".
Συνεχίζουμε λοιπόν, ευχόμενοι στους διαχειριστές του "Τρωκτικού" καλή δύναμη και να είναι σύντομα και πάλι κοντά μας...

Κωνσταντίνος

Kostasxan

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου