Δευτέρα 31 Αυγούστου 2009

Το Πρώτο Θέμα συνεχίζει την ρηξικέλευθη δημοσιογραφία

Διαβάστε το άρθρο του Taxalia. Κάντε και μια αναζήτηση στο Olympia. Σε λίγες ημέρες και μια αποκάλυψη για το Πρώτο Θέμα που θα συγκλονίσει

Στις 23-8-2009, η εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, έχει πρωτοσέλιδη αποκάλυψη: “Ποιός έκανε το deal της ΝΔ με το Χριστοφοράκο;” και “αποκαλύπτει” σε …πέντε -5- ολόκληρες σελίδες, ότι τον Χριστοφοράκο επισκέφθηκε στη φυλακή της Γερμανίας, ο …απεσταλμένος της οικογένειας Μητσοτάκη, Μανώλης Καλαθάκης. Ούτε μπροστά να ήταν ο ρεπόρτερ. Τέτοια λεπτομέρεια! “συναντήθηκε -αποκαλύπτει ο δαιμόνιος ρεπόρτερ- στις 23 Ιουλίου, στις 11.30 το πρωί”. Μάλιστα “ήξερε” τι είπαν κιόλας !

Ο επιχειρηματίας, όμως απέστειλε επιστολή την οποία η εφημερίδα -υποχρεωμένη από το νόμο- δημοσίευσε χθες, στη σελίδα…62, με μικρά, μικρά, μικρά, μικρά γραμματάκια:
“δεν γνωρίζω το συγκεκριμένο άνθρωπο (Χριστοφοράκο), ούτε κατ’ όψιν, δεν το έχω δει ποτέ στη ζωή μου και πολύ περισσότερο, δεν τον επισκέφθηκα στις φυλακές…”.
Δεν είναι δα και αγαπημένη μας, η οικογένεια Μητσοτάκη ! Κάθε άλλο. Όμως η δημοσιογραφική εντιμότητα είναι ! Και δε δεχόμαστε μαϊμού ρεπορτάζ από κανέναν.

Ενα ακόμη φανταστικό ρεπορτάζ λοιπόν; Χωρίς συνέπειες; Αυτό το πράγμα λέγεται δημοσιογραφία κ.Μπόμπολα;
Α, και που’ σται: δεν τρώμε κουτόχορτο με τα “εθνικά θέματα” εδώ πάνω. Ο νοών νοείτω….

http://olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου