Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009

Νέο σόου Κοροβέση με λογύδριο περί χριστιανισμού και "γεροντικής άνοιας της αριστεράς"!

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΖΕΣΤΕΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ-ΕΝ ΤΡΙΚΥΜΙΑ-ΤΟΥ "ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ" ΠΕΡΙΚΛΗ,ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΧΑΡΙΕΝΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ "ΣΥΝΤΡΟΦΟ" ΑΛΑΒΑΝΟ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΠΛΕΚΕΙ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΑΧΤΑΡΜΑ!-ΚΟΙΤΑΝΕ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΜΜΕ

Με το "φαινόμενο" Κοροβέση δεν ασχοληθήκαμε επίτηδες τις προηγούμενες μέρες,θέλοντας να δούμε πού θα καταλήξει:επιβεβαιώνοντας τις προβλέψεις,ο "κατηγορούμενος" απολογήθηκε,φόρεσε ενα μπλουζάκι με τον Τσε,έκανε και δηλώσεις στα κανάλια κι όλα μπήκαν ξανά στη θέση τους.

Ή μήπως όχι;Γιατί στο σημερινό άρθρο του Βουλευτή που δημοσιεύει-ποια άλλη;-η Ελευθεροτυπία,ανακατεύει άσχετα μεταξύ τους θέματα,όπως τη "σχέση αριστεράς-χριστιανισμού".Τελικά,κάθε άλλο παρά...μετανοημένος δείχνει,όπως φαίνεται από το παρακάτω απόσπασμα (διαβάστε το ολόκληρο εδώ):

"Όταν ακούω κριτικές φωνές ή ερωτηματικά από χριστιανούς που αφορούν την Αριστερά είμαι ιδιαίτερα ευαίσθητος.

Για έναν πολύ απλό λόγο. Την ισότητα και την αδερφοσύνη, τις δυο θεμελιακές αξίες της Αριστεράς τις έχουμε πάρει από τον χριστιανισμό. Για άλλους ακόμα και η τρίτη αξία, η ελευθερία, είναι και αυτή χριστιανική, γιατί έχεις τη δυνατότητα να επαναστατήσεις εναντίον του ίδιου του δημιουργού σου, δηλαδή του Θεού. Εγώ προσωπικά είμαι άθρησκος. Και αυτό γιατί στο φτωχό μου τσερβέλο δεν χωρούν τέτοιες έννοιες. Απλά κοιτάζω στα μικρά καθημερινά προβλήματα να έχω όσο γίνεται μια ανθρώπινη στάση, που μπορεί να είναι σωστή ή λάθος. Και αναλαμβάνω τις ευθύνες μου και για τα δυο.

Λένε να ανακαλέσω. Κανείς δεν μπορεί να ανακαλέσει αυτά που δεν είπε. Τι μου ζήτησε στην ουσία η πολιτική γραμματεία του ΣΥΝ; Να στείλω στο πυρ το εξώτερον δυο ανθρώπους που εκτιμώ την ευφυΐα της γραφής τους και το θάρρος της γνώμης τους. Εγώ όμως είμαι αλληλέγγυος μαζί τους, όπως και με κάθε άλλο δημοσιογράφο που μας ανοίγει τα μάτια. Αυτές οι γραμμές γράφονται πριν την ειδική συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό που θα πω είναι πως δεν δέχομαι να κουβεντιάσω κανένα θέμα «Κοροβέση» γιατί αυτό είναι ανύπαρκτο. Αλλά ευχαρίστως θα ακούσω τις απολογίες κάποιων ηγετικών στελεχών του ΣΥΝ και θα τους θέσω ένα απλό ερώτημα: Θέλετε μια νέα Αριστερά του 21ου αιώνα για μια μη βίαιη επανάσταση που θα ανατρέψει τον μαφιόζικο καπιταλισμό του νεοφιλευθερισμού ή ζητάτε έναν διορισμό στο Δημόσιο, έστω και αν αυτό έχει τη μορφή του υπουργικού θώκου;

Μου λένε πως για το καλό της Αριστεράς πρέπει να κάνω μια δήλωση. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Και έτσι αποκηρύσσω μετά βδελυγμίας τη γεροντική άνοια της Αριστεράς. Και έτσι το θέμα κλείνει οριστικά για μένα. Η Ελλάδα καίγεται και εμείς γινόμαστε ασημαντολόγοι. Δεν είναι ντροπή μας;

* Συγγραφέας, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Α' Αθηνών
perkor29@gmail.com"

Βγάλατε άκρη;;;ΕΜΕΙΣ ΟΧΙ!Πέρα από τις απόψεις του περί σχέσης αριστεράς και χριστιανισμού,η κόντρα καλά κρατεί!Κι εδώ φαίνεται ξεκάθαρα η πρεμούρα των κατευθυνόμενων Μμε να κουκουλώσουν στα γρήγορα το θέμα,προκειμένου οι καταγγελίες Κοροβέση περί διαφθοράς της τάχα αδιάφθορης αριστεράς να κοπάσουν!Βλέπετε,ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ Ο ΚΑΛΟΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΟΣ ΜΥΘΟΣ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ ΠΕΡΙ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ" ΚΑΙ "ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ"!ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΧΛΙΔΑΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ,ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΝ "ΑΓΩΝΑ" ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ!

ΑΛΗΘΕΙΑ,ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΙ ΣΑΛΟΣ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ,ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ "ΑΚΡΑΙΑ";ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ,ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΣΥΛΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ,ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΡΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.

Εμείς όμως δεν ξεχνάμε,"σύντροφε" Περικλή:κι αν στο κόμμα σας πάσχουν από γεροντική άνοια,ο ελληνικός λαός θυμάται πολύ καλά την προδοτική συμπεριφορά σας σε όλα τα εθνικά θέματα και ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της ψευτο-εξέγερσης του περασμένου Δεκεμβρίου.

Γι'αυτό είναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ "ΚΑΙΓΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ".ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙΓΟΤΑΝ,ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ!ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ;

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2009/08/blog-post_28.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου