Σάββατο 29 Αυγούστου 2009

Είμαι Ρατσιστής; Είμαι Εγκληματίας; - Η Αλήθεια

Παρακαλώ αν θεωρείτε χρήσιμο για τους Έλληνες το ανυπόγραφο αρχείο πηγής, διαδώστε το σε οποιαδήποτε μορφή.

Αυτό το ερώτημα ταλαντεύεται πολλές φορές στο μυαλό μας

- «Όχι, δεν νομίζω πως είμαι», είναι η συνήθη απάντηση που μας έρχεται αυτόματα στο μυαλό.
- «Δεν αισθάνομαι ρατσιστής. Άλλοι είναι Ρατσιστές.. Όχι εγώ!», είναι συχνά η συνέχεια της απάντησης, ακολουθούμενη από το, πάντα σωστό, ένστικτό μας.
Κάποιοι μπορούν να πουν και «Ναι, είμαι», ξέρουν όμως το γιατί;

Ξέρουμε τι σημαίνει η λέξη Ρατσιστής;

Ρατσισμός είναι ..το δόγμα όπου μία εθνική ομάδα (ethnic group) έχει καταδικαστεί από τη Φύση σε κληρονομική κατωτερότητα (hereditary interiority) ενώ μια άλλη σε κληρονομική ανωτερότητα (hereditary superiority) - Εργασία: Race, Science and Politics (Φυλή, Επιστήμη και Πολιτική) New York - Viking Press, 1943 σ.98

Ερώτηση 1: Πιστεύετε ότι υπάρχουν σήμερα εθνικές ομάδες που είναι ανώτερες ή κατώτερες από άλλες;
- Σχεδόν όλοι πιστεύω, συμφωνείτε - νιώθετε - ότι σήμερα δεν υπάρχουν τέτοιες εθνικές ομάδες ανώτερες ή κατώτερες σε Επιστήμη και Πολιτική, επομένως γιατί να μας αποκαλούν ρατσιστές;

Μήπως όμως μιλάμε για Φυλετικό Ρατσισμό;
Ερώτηση 2: Πιστεύετε πως υπήρξαν Φυλές στην Ιστορία ανώτερες από άλλες (ως προς την Επιστήμη και την Πολιτική);
Όλοι πιστεύω παραδεχόμαστε πως στην ιστορία υπήρξαν φυλές που μεγαλούργησαν σε Επιστήμες και Πολιτική, και γνωρίζουμε ότι ανάμεσα σε αυτές τις φυλές ήταν και η Ελληνική Φυλή.

Επίσης όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι στον κόσμο υπήρχαν φυλές, οι οποίες ούτε Επιστήμη δημιούργησαν, ούτε Πολιτική. Όταν π.χ. ο Κολόμβος ανακάλυψε την Αμερική, τι Πολιτική και τι Επιστήμες (Πολιτισμό γενικότερα) είχαν οι ιθαγενείς εκεί; Γιατί ο Πολιτισμός των Ευρωπαίων ήταν τόσο πολύ πιο «ανώτερος» από τους εκεί ιθαγενείς; Η μόνη ΛΟΓΙΚΗ εξήγηση, είναι γιατί η Φυλή των Ευρωπαίων (Λευκή Φυλή) είχε την βιολογική ικανότητα, να δημιουργεί καλύτερα/ταχύτατα Πολιτισμό και Επιστήμες σε αντίθεση με εκείνη την Φυλή. Σήμερα, οι αυτοί λαοί, έχουν παρόμοιο Πολιτισμό. Γιατί; Γιατί τον αφωμίωσαν - είχαν την βιολογική ικανότητα, να αφομοιώνουν, να μαθαίνουν, να εκπαιδεύονται.. αλλά όχι να παράγουν! - μιλάμε πάντα στο σύνολο! Σαν σύνολο, χωρίς εξειδικεύσεις!

Γνωρίζετε ότι στην Φυλή Ντάνι της Τζαγιαπούρα, κυκλοφορούν «ολόγυμνοι και μόνο ρούχο επάνω τους μια θήκη κολοκύθας που σκοπό έχει να καλύψει το πέος τους και κρατιώταν δεμένη από την μέση του σώματός τους η μία άκρη της και από το όσχεο που ήταν ακάλυπτο η άλλη»; - («Βήμα» 10-3-96, πριν μια δεκαετία!).

Ακόμα και όταν η Πολιτική και οι Επιστήμες είναι στο απόγειό τους και διαδεδομένες σε όλη την Γη, βλέπουμε.. υπάρχουν φυλές που δεν μπορούν να αφομοιώσουν ούτε τον Πολιτισμό, ούτε τις Επιστήμες! Για ποιόν άλλο λόγο; Γιατί δεν έχουν την βιολογική ικανότητα να το κάνουν! Ούτε μπορούν να παράγουν Πολιτική, ούτε μπορούν να την Αφομοιώσουν!

Η ΙΣΤΟΡΙΑ, μας διδάσκει σε γενικές γραμμές ότι, η Λευκή Φυλή έχει την Βιολογική Ικανότητα (DNA, γονίδια κτλ) να παράγει και Πολιτική και Επιστήμες (Πολιτισμό!). Αντίθετα, άλλες Φυλές έχουν μόνο την Βιολογική Ικανότητα να αφομοιώνουν-αντιγράφουν Πολιτική και Επιστήμες, ενώ άλλες δεν έχουν την Βιολογική Ικανότητα ώστε ούτε να αφομοιώσουν Πολιτική και Επιστήμες, πόσο μάλιστα να παράγουν!

Η ίδια η ΙΣΤΟΡΙΑ και η επιστήμη της Βιολογίας, μας αποδεικνύει ότι ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ είναι ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!

Δεν εμφανίστηκαν όλες οι Φυλές ΙΣΟΤΙΜΑ στην Γη, δεν αναπτύχθηκαν όλες Πολιτικά και Επιστημονικά με τον ίδιο τρόπο!.. Δεν είναι δυνατόν όλες οι Φυλές να είναι ΙΣΕΣ, από Βιολογικής Άποψης, είτε αυτό μας αρέσει είτε όχι! Επομένως, είναι αυτονόητο ότι Πολιτικά και Επιστημονικά, άλλες Φυλές είναι ανώτερες και άλλες κατώτερες. Άλλες έχουν «καταδικαστεί» από την φύση σε Πολιτική και Επιστημονική κατωτερότητα, και άλλες σε ανωτερότητα. .. ΈΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΛΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ!
Ας επιστρέψουμε στην Ερώτηση 1.
- Γιατί σήμερα συμφωνείτε πως δεν υπάρχουν ανώτερες ή κατώτερες εθνικές ομάδες;

Γιατί στον κόσμο που ζείτε, βλέπετε κατά κύριο λόγο Φυλές και κατ' επέκταση εθνικές ομάδες οι οποίες ανταλλάσσουν πολιτική και επιστήμες (πολιτισμό) μεταξύ τους σε τέτοιο βαθμό που που δεν είναι πια δυνατός ο διαχωρισμός μεταξύ αυτών που Παράγουν και Αυτών που Αφομοιώνουν! Υπάρχουν όμως και οι Τριτοκοσμικές χώρες οι οποίες δυσκολεύονται στην αφομοίωση - όλοι τις ξέρουμε και όλοι προσπαθούμε να τις βοηθήσουμε όσο μπορούμε.

«Αφρική 1998. Δεν υπάρχει πλέον αποικιοκρατία ούτε εκμετάλλευσις των Μαύρων από τους Λευκούς. Απλώς οι Μαύροι σκοτώνουν, όσους δεν πεθαίνουν από την πείνα, τις ασθένειες, τις κακουχίες. Εύγε στον ΟΗΕ και στον διεθνή ανθρωπισμό των σαλονιών. Εάν υπήρχε φυλετικός ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ δεν θα βλέπαμε το παραπάνω οικτρό θέαμα» - γράφει η λεζάντα της διπλανής φωτογραφίας.

Δεν σας κάνει εντύπωση; ... Αν δεν υπάρχουν Ανώτερες και Κατώτερες Φυλές (δηλαδή αν δεν υπάρχει Ρατσισμός) γιατί συμβαίνουν ακόμα και σήμερα τέτοια πράγματα;

Ρατσισμός υπάρχει. Δεν είναι όμως έγκλημα αυτό! Είναι ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΤΟ (ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟ) ΕΓΚΛΗΜΑ είναι που οι υποτιθέμενες ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΦΥΛΕΣ, δεν βοηθάν τις κατώτερες.

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ είναι, που οι Κατώτερες Φυλές, μέσα στις κακουχίες που δυστυχώς τις βρίσκουν, Έρχονται και Αναμειγνύονται με τις Ανώτερες Φυλές, οδηγώντας έτσι σε μια ΜΑΖΙΚΗ ΙΣΤΟΣΤΑΘΜΙΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ και τις Ανώτερες Φυλές οι οποίες είναι οι Μόνες που μπορούν να βοηθήσουν!

Για πιό λόγο πρέπει να έρχονται κατά κύματα αυτοί οι δύστυχοι άνθρωποι, που λόγο μη βιολογικής ικανότητας ανάπτυξης Πολιτικής και Επιστημών δεν μπορούν να επιβιώσουν στις χώρες τους; Για πιο λόγο να έρχονται αυτοί εδώ, μειώνοντας το Βιωτικό Επίπεδο των δικών μας φυλών, κάνοντάς μας ανίκανους να τους βοηθήσουμε στο τέλος; Γιατί ο Πολιτισμένος Ανώτερος Κόσμος των δήθεν Αντιρατσιστών που παλέυουν για τα Ανθρώπινα δικαιώματα, δεν στέλνει εκεί μαζικά κόσμο και χρήματα να τους βοηθήσει; Να τους κάνει την ζωή καλύτερη; ..αλλά αντίθετα τους εκμεταλλεύεται για τα χαμηλότερα ημερομίσθια και για μεγαλύτερο κέρδος;


ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ. Ίσα ίσα, ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ σημαίνει ότι είσαι ΡΕΑΛΙΣΤΗΣ, και ΜΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΨΗ, ώστε να καταλαβαίνεις το αυτονόητο! Ότι οι Φυλές Βιολογικά είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΙΣΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ!

ΟΜΩΣ

ΕΙΝΑΙ ΕΚΓΛΗΜΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙ-ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ. Γιατί ΑΓΝΟΕΙΣ ΕΠΙΤΗΔΕΣ τους Λογικούς και Φυσικούς Νόμους - για κάποιο προσωπικό σου ΩΦΕΛΟΣ!

ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙ-ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ. Γιατί ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑ προς όσους Έχουν Ανάγκη, γιατί ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙΣ ΤΟΝ ΦΥΛΕΤΙΣΜΟ και κατα συνέπεια την Βιολογική Ικανότητα των ανθρώπων να παράγουν Πολιτική/Επιστήμες/Πολιτισμό και κατα συνέπεια να βοηθάν τους υπόλοιπους όσο καλύτερα μπορούν, ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΕΛΥΣΕΙΣ βάζοντας στην ίδια ΜΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ και καταστροφική μοίρα όλες τις Φυλές της Γης!.. Πιθανότατα, για να μπορείς να τις ελέγξεις! .... Είναι σαν να λες, ότι όλοι οι άνθρωποι βιολογικά είναι ίσοι, και άρα πρέπει να αναμείξουμε στα πανεπιστήμια/ερευνητικά κέντρα και σε κάθε λογής Επιστήμη τυχαίους ανθρώπους. Το μόνο που θα καταφέρεις έτσι, είναι να διαλύσεις τις Επιστήμες, με τον ίδιο τρόπο που θες σαν αντιρατσιστής να διαλύσεις τον Πολιτισμό.

ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙ-ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ, ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΦΥΛΩΝ και ΥΠΕΡ ΑΛΛΩΝ!
«Οι Μαύροι εξεδίωξαν τους Λευκούς από την Αφρική. Δεν ήθελαν τους αποικιοκράτες στην πατρίδα τους. Καλώς. Τώρα, φτάσαμε στο άλλο άκρο. Οι Μαύροι εισβάλλουν στην Γαλλία, δίχως οι Γάλλοι να δικαιούνται να τους αρνηθούν την είσοδο, διότι θα τους κατηγορήσουν ως Ρατσιστές. Ο κάθε Αφρικανός δύναται να εισέλθη και να εγκατασταθεί στην Ευρώπη [Λευκή -Ανώτερη Βιολογικά (Ιστορικά!) - Φυλή] την οποίαν θα διαλύσουν βιολογικώς, εάν συνεχισθεί η έγχρωμος έφοδος».. Δείτε τι γίνεται τώρα στην Ελλάδα!

ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙ-ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ, όταν με ΝΟΜΙΜΟΥΣ Η ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙΣ στους ανθρώπους να υποστηρίζουν ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ το δικαίωμα προστασίας της Φυλή τους!

Τους Νόμιμους τρόπους τους γνωρίζουμε όλοι! - Είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ να είσαι ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ, επειδή ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ οι ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ.

Όσο για τους παράνομους τρόπους; Μάθετε το παρελθόν και συγκρίνετε με το τώρα:
«Κατά τη διάρκεια της εορτής της τελευταίας Πρωτομαγιάς (1998) το κόμμα της «Χρυσής Αυγής» [όχι, δεν είμαι Χρυσαυγήτης - αντιγράφω απλά από βιβλίο] απεφάσισε να κάνει συγκέντρωση στην Πλατεία Κολοκοτρώνη. Το σύνθημά του ήτο «έξω οι ξένοι». Πώς λοιπόν να το επιτρέψουν αυτό οι αντιρατσιστές; Είπαμε. Μόνο οι Αντιρατσιστές πρέπει να ακούγονται! Τέλος πάντων στο χώρο της συγκεντρώσεως εμαζεύθησαν περί τα 300 μέλη πολλών αντιρατσιστικών οργανώσεων (ανωνύμων, επωνύμων, ημιγνωστών κλπ) που «σώνει και καλά» ήθελαν να εμποδίσουν τη συγκέντρωση των μελών του κόμματος της «Χρυσής Αυγής». Γεγονός ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ, διότι το σύνταγμα κατωχυρώνει την ελευθερία του συνέρχεσθαι και του λόγου και δεν μπορεί, ούτε δικαιούται ο οποιοσδήποτε Αντιρατσιστής να εφαρμόζει βιαίος την θέλησίν του. Μεταξύ των με και των δε, παρετάχθη η Αστυνομία, η οποία δυστυχώς απέτρεψε τη συνάντησιν και εν περιπτώσει συγκρούσεων των επιβεβλημένο ξυλοδαρμό των αντιρατσιστών» - ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ;.. Αν όχι.. ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ στις 7/7/09. Τα ίδια έκαναν οι αντιρατσιστές, τα ίδια η αστυνομία!

ΈΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ. ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ! ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ.. ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΟΧΙ ΞΕΝΑ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΡΟΣ ΑΡΜΕΓΜΑ!

ΠΗΓΗ:
SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR

Σχόλιο Δημόφιλος: ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΒΟΛΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΞΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ... ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

ΕΓΕΡΣΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου