Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Φέτος δεν υπήρξαν "αυθόρμητες" φωτιές!!!


  • Επί Καραμανλή το 2007... άναβαν "αυθόρμητα" και αργά το βράδυ περί τα 170 νέα μέτωπα ανά 24 ώρες!!! Ευτυχώς ήρθε το... ικανό ΠΑΣΟΚ-ΔΝΤ και σώθηκε η χώρα...!


25 "αυθόρμητες" αναφλέξεις αργά το βράδυ, 170 νέα μέτωπα φωτιάς σε 24 ώρες!!!... Ήταν το 2007 επί Καραμανλή που συνέβαιναν αυτά τα "φυσικά"... φαινόμενα!
Τα έγραφαν οι ίδιοι οι άσπονδοι εχθροί της ΝΔ.
Και μόλις τόλμησαν οι πολιτικοί της Νέας Δημοκρατίας να μιλήσουν για ΕΜΠΡΗΣΜΟΥΣ κι ΑΣΥΜΜΕΤΡΗ ΑΠΕΙΛΗ... δεν ήξεραν που να κρυφτούν από το μπαράζ λασπολογίας των Αμερικανικών ΜΜΕ που δήθεν ανήκουν σ' Έλληνες εκδότες.


Όταν δοκίμασαν να ενοχοποιήσουν τον... άνεμο... τους πήρε και τους σήκωσε!


Τα 170 μέτωπα ανά 24ωρο... μαζί με τις φάρσες προκάλεσαν νεκρούς κι ανυπολόγιστες καταστροφές.
Και ρωτούσε η ΟΛΓΑ ΤΡΕΜΗ (έξω φρενών) τους πολιτικούς τους ΠΑΣΟΚ που έχασαν τις εκλογές του 2007... πως διάολο κατάφεραν να τις χάσουν!
Στην υπηρεσία της λασπολογίας κατά της τότε κυβέρνησης της ΝΔ... OXI MONO TA ΨΕΥΤΙΚΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ... αλλά ακόμα και το PHOTOSHOP!
Διαβάστε σχετικό δημοσίευμα εδώ...


Στις μέρες του ΠΑΣΟΚ... παρά την παρατεταμένη ανομβρία... βγάλαμε το καλοκαίρι με 40 βαθμούς σταθερά επί έναν μήνα και με έξι-εφτά φωτιές εδώ κι εκεί...!!!
Μοιραία κάποιος κακόβουλος θα σκεφτεί... "Μα τι άλλαξε επί ΔΝΤ και δεν ανάβουν... 170 φωτιές ταυτόχρονα... κάτι που οι δημοσιοκάφροι... όριζαν ως φυσικό φαινόμενο;"


Μα φυσικά... ο πράσινος σχεδιασμός του ΔΝΤ-ΠΑΣΟΚ! Έτσι σε καθημερινή βάση, ελλείψει εμπρησμών, το πρόγραμμα της TV περιλαμβάνει φιλοκυβερνητική ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ αξιοσύνης, ικανότητας και αξιοπιστίας!
Μας επιδεικνύουν με ποιους "μαγικούς" τρόπους δεν θρηνήσαμε νεκρούς φέτος σε αντίθεση με τις μέρες του "ανίκανου" Καραμανλή.
Στην υπηρεσία της δασοπυρόσβεσης... ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ τενεκέδων και κερμάτων!


Δεξαμενές Νερού... μία "φρέσκια" ιδέα ηλικίας 3.000 χρόνων που έτσι κι αλλιώς υπάρχουν δίπλα σε κάθε περιβόλι παντού σε όλη την Ελλάδα!


Τετράχρονα κοριτσάκια φορώντας τα μπρατσάκια τους στην παραλία Κατερίνης ελέγχουν για εστίες φωτιάς τις πλαγιές του Ολύμπου!


Και φυσικά... επειδή η Ελλάδα πέρασε στη διαχείριση των Εβραιο-COWBOY της GoldmanSachs... είναι λογικό η προστασία του δάσους να απαιτεί... ΙΝΔΙΑΝΙΚΑ τεχνάσματα.


Βέβαια επειδή όλο και κάποιες φωτιές θα ανάψουν... καλό είναι να αποδοθούν ΟΛΕΣ σε εμπρησμούς!
Τα 350 μέτωπα που αντιμετώπισε ο Καραμανλής σε 10 ημέρες... ήταν φυσικό φαινόμενο.
Έτσι συνελήφθη... ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ(!) ο οποίος ομολόγησε 16 εμπρησμούς... όταν στην Ελλάδα άναψαν συνολικά ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ από 10 πυρκαϊές. Προφανώς τον πίεσαν να ομολογήσει μερικούς εμπρησμούς παραπάνω για να υπάρχει "αέρας" και να καλυφθούν τυχόν εμπρησμοί τις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη με την ίδια... "ομολογία".



Στοίχιση  στο  κέντροΟμοίως μαθαίνουμε κάθε τόσο για συλλήψεις εμπρηστών αλλά λόγω του νόμου για την προστασία προσωπικών δεδομένων αλλά και της γνωστής τακτική ψεύδους και προπαγάνδας από κυβέρνηση και δημοσιογράφους (βλέπε τα "πυρηνικά όπλα" του Σαντάμ)... έχουμε κάθε δικαίωμα να αμφισβητούμε ακόμα και το 100% των "ειδήσεων" ενός "έγκριτου" Μέσου.
Πρόσφατα και στην Μόσχα... πάνω από 500 "φυσικά" μέτωπα φωτιάς γύρω από την πόλη! Κάνει κάτι παιχνίδια αυτή η φύση στον Πούτιν και τους φίλους του στην Ελλάδα που είναι να απορείς.


Φυσικά αυτό που στόχευαν τα "φυσικά φαινόμενα"... ήταν η δημοτικότητα του Πούτιν κι αυτός ήταν ο καημός του MEGA-USA στο τέλος κάθε ανταπόκρισης από Ρωσία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου