Τετάρτη 19 Αυγούστου 2009

Μυστήριος Άντρας ισχυρίζεται, πως το εμβόλιο της Baxter είναι βιολογικό όπλο.

(Mystery Man Claims Baxter Flu Vax Is A BioWeapon)
του Jay Weidner από το rense.com -15 Αυγούστου 2009

απόδοση: Βίκυ Χρυσού

Jeff – Αυτό είναι πραγματικά περίεργο. Κατ’ αρχήν αποτελεί σύνδεση στην ιστορία AP...Προτείνω στον κάθε ένα να τη διαβάσει προσεκτικά. Υπάρχουν πολλά παράξενα στοιχεία που δεν μπορεί κανείς να τα απορρίψει εύκολα. Αναρωτιέται κανείς εάν ο άνθρωπος αυτός ήταν οποιοσδήποτε άλλος... από αυτός που είναι... εάν το αποτέλεσμα θα ήταν το ίδιο.

Όπως είναι τα πράγματα, στην ουσία δεν ξέρουμε ποιο θα είναι το αποτέλεσμα. Έλαβε διαβατήριο VIP για να πετάξει στο Ισραήλ λίγο μετά την κράτηση του; Δεν έχουν αναφερθεί καθόλου ειδήσεις σχετικά με αυτόν, που να τον κατηγορούν για οτιδήποτε.

Η δημόσια ανακοίνωση 'H.L. Schenken' είναι ακόμη πιο περίεργη... αλλά αναπόδεικτες γωνίες ...περιλαμβάνουν το μη φημισμένο όνομα των εργαστηρίων της Baxter...

Εδώ είναι η ιστορία του AP...

Police Standoff Ends at LA Federal Building

http://www.truthout.org/081409D

http://www.npr.org/templates/story/story.php?storyId=111875329

Και εδώ η ανακοίνωση 'H.L. Schenken'...


LA Standoff Explained--Moshe Was Going Public About Vaccine
Posted by H.L. Schenken


Τώρα η πληροφορία που έλαβα απόψε το βράδυ.

Ο Joseph Moshe (Moshe είναι το μεσαίο όνομα του ανθρώπου) είναι επιστήμονας βιολόγος. Εργάζεται (εργαζόταν;) για μία μονάδα εντός της Mossad. Είναι ισραηλινός πολίτης.

Η μυστική Υπηρεσία δεν ήταν η υπηρεσία που αναμείχθηκε στην
παρακολούθηση του Moshe στο σπίτι του στην California. Αυτό έγινε από το FBI, που είχε διαταγές να τον κρατήσει ή να τον "βάλει μέσα."

Ο Moshe δεν έστειλε κάποια απειλή στο Λευκό Οίκο. Αντίθετα, αυτός επικοινώνησε πως είχε την πρόθεση να δημοσιοποιήσει πληροφορίες που είχε σχετικά με το εμβόλιο γρίπης που ετοιμάζουν τα εργαστήρια της Baxter, μια αυστριακή εταιρία (με έδρα στις ΗΠΑ- ed).

Η πληροφορία είναι αυτή: Το εμβόλιο κατασκευάζεται στην Ουκρανία. Δεν είναι καν εμβόλιο, αλλά αντίθετα ένα κατασκεύασμα γενετικής, ένα μεταλλαγμένο βιολογικό όπλο που στόχο έχει να προκαλεί ασθένεια και θάνατο. Ο Moshe πληροφόρησε το Λευκό Οίκο, πως είχε σκοπό να δημοσιοποιήσει αυτή την πληροφορία.

Όταν κατάλαβε πως το FBI είχε σκοπό να τον φυλακίσει, πήρε λίγα πράγματα στο αυτοκίνητο του και κατευθύνθηκε προς την ισραηλινή πρεσβεία, που βρίσκεται κοντά στο ομοσπονδιακό κτίριο όπου έλαβε χώρα η επιχείρηση (standoff). Το FBI τον εμπόδισε να φτάσει στον προορισμό του.

Στην οροφή του μεγάλου μαύρου οχήματος ήταν εγκατεστημένο ένα όπλο μικροκυμάτων το οποίο πυροβόλησε τα ηλεκτρονικά συστήματα του αυτοκινήτου του Moshe, όπως και κάθε συσκευής επικοινωνίας που είχε, με την οποία θα μπορούσε να έρθει σε επαφή με τα Μέσα Ενημέρωσης ή με άλλους που θα μπορούσαν να τον βοηθήσουν

Ο Moshe δεν υπέφερε από τα ίδια συμπτώματα που θα προκαλούνταν σε άλλους από τα σπρέι αερίων ή πιπεριού, λόγω του ότι απέκτησε ανοσία σε τέτοια όπλα κατά την εκπαίδευση του στη Mossad.

Ο Moshe δεν φόραγε χειροπέδες επειδή δεν βρισκόταν υπό κράτηση. Αφού έφυγε από την κράτηση της αστυνομίας ή του FBI, επέστρεψε στο Ισραήλ, όπου βρίσκεται αυτή την ώρα.

Η πληροφορία έρχεται από μία από τις έμπιστες πηγές. Έχω λόγους να πιστεύω πως είναι ορθή. Εάν λάβω περισσότερες πληροφορίες θα τις δημοσιεύσω.

Last Edited by HL Schenken on 8/15/2009 at 11:44 PM
http://www.godlikeproductions.com/members/details.php?member=11072


Η έναρξη της Περεστρόικα είχε αποφασιστεί σε συνάντηση στο σοβιετικό Politburo (γραφείο του κόμματος) στις 26 Μαρτίου 1987. Ο Mikhail Gorbachev δικαιολόγησε τη νέα πολιτική του ως απαραίτητο βήμα για να «σφιχταγκαλιάσουμε την Ευρώπη στο θάνατο» και να "κάνουμε έξωση στις Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης». Αυτά τα λόγια προέρχονται από δημοσιευμένα βιβλία του.

Ο Vladimir Bukovsky είπε: "Το 1992 είχα απεριόριστη πρόσβαση στο Politburo και σε μυστικά έγγραφα της Κεντρικής Επιτροπής, που είχαν χαρακτηριστεί απόρρητα και που είναι ακόμη έτσι χαρακτηρισμένα μέχρι τώρα, επί 30 χρόνια. Αυτά τα έγγραφα δείχνουν ξεκάθαρα πως η όλη ιδέα μεταβολής της Ευρωπαϊκής Κοινής Αγοράς σε ομοσπονδιακό κράτος είχε συμφωνηθεί ανάμεσα στα κόμματα της «αριστερής πτέρυγας» και τη Μόσχα, ως ένα πιλοτικό πρόγραμμα , το οποίο ο Gorbachev το ονόμαζε μεταξύ 1988-89 το δικό μας "κοινό (κοινόχρηστο) Ευρωπαϊκό Σπίτι." (interview by The Brussels Journal, February 23, 2006).

Ποια είναι η τελική Φάση;

http://thefinalphaseforum.invisionzone.com/index.php?showtopic=44
link to thefinalphaseforum.invisionzone.com


Σχετικά με τον Anatoliy Golitsyn

______________

Ορίστε λοιπόν. Τι ακριβώς συμβαίνει, δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι. Σκεφτείτε...ο Mr. 'Moshe' κάθετε επί τέσσερις γύρους ρίψης δακρυγόνων και σπρέι πιπεριού μέσα στο μικρό του αυτοκίνητο; Οι αστυνομικοί είναι «τρελαμένοι» (mind-blown) μόνο για το κατόρθωμα του. Και μετά ο Mr. Schenken αναφέρει το σκοτεινό όνομα των εργαστηρίων της Baxter στην ανάρτηση του. Λοιπόν, εάν δείτε σύντομα μία ανακοίνωση του ισραηλινού πρωθυπουργού Netanyahu που να παραγγέλνει στους Ισραηλινούς να ΜΗΝ κάνουν το εμβόλιο γρίπης των χοίρων, δεν θα πρόκειται για απλή σύμπτωση...

http://vickytoxotis.blogspot.com/2009/08/baxter.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου