Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

Ανθελληνικοί χαιρετισμοί εκπροσώπου Ουράνιου Τόξου και Βαλλιανάτου σε Συνέδριο της Φιλελεύθερης Συμμαχίας!

Δεν είναι μόνο οι ψευτο-οικολόγοι που έχουν πάρε δώσε με ψευτομακεδόνες, αλλά κι ένα από τα μικρότερα κόμματα, η Φιλελεύθερη Συμμαχία - ακόμα ένας Δούρειος Ίππος στην υπηρεσία του ανθελληνισμού.

Απολαύστε τους νεογενίτσαρους που έχουν το θράσος να κατεβαίνουν και στις Ευρωεκλογές:

Το κόμμα αυτό,που πλασάρεται ως κίνημα "νέων",της "γενιάς των 700 ευρώ" και της πραγματικής "προόδου",κρύβει επιμελώς το πραγματικό του πρόσωπο,ΔΗΛΑΔΗ ΤΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ,ΤΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΚΛΠ.Το παρακάτω βίντεο είναι από το Πρώτο Συνέδριό τους,που έγινε σε ξενοδοχείο της Αναβύσσου τον πρίλιο του 2007:ανάμεσα στους προσκεκλημένους είναι ο Βασιλειάδης του Ουράνιου Τόξου,όπως ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΜΗ ΕΞΑΙΡΕΤΑΙΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ Βαλλιανάτος.

Πηγή: Hellas Orthodoxy

Για το "Ουράνιο Τόξο"

Πήραν θάρρος οι προδότες. Έσκασαν έξω τις άσχημες μουτσούνες τους, μύρισαν τον αέρα και αποφάσισαν να βγουν λίγο προς τα έξω. Οι ύαινες του κόμματος-παραρτήματος «Ουράνιο Τόξο», γέμισαν την ευρύτερη περιοχή της Πέλλας και της Φλώρινας με φυλλάδια (ποιος τα πλήρωσε;), που ζητούν την αναγνώριση των «εθνικά Μακεδόνων». Συχνά-πυκνά κάνουν και αφισοκολλήσεις! Προσπαθούν συστηματικά να υπονομεύσουν το εθνικό φρόνημα, να δημιουργήσουν αναταραχή βάσει ενός ανύπαρκτου θέματος και να προετοιμάσουν το έδαφος για την απόσχιση μεγάλου τμήματος της επικράτειάς μας και την προσάρτησή του σε άλλο κράτος. Τόσο πατριώτες! Και συναντιούνται με πολιτικούς (της εθνομηδενιστικής αριστεράς), δραστηριοποιούνται σε όλα τα επίπεδα, ελεύθεροι και ατιμώρητοι, όταν μάλιστα ένας σλαβόφωνος που μίλησε στα Σκόπια κατά της εκεί «επίσημης» εκδοχής, κατέληξε στο… ψυχιατρείο! Ναι, όπως τότε, στην ΕΣΣΔ… Ξέρουν αυτοί άλλωστε, «ζυμώθηκαν» στο παρελθόν με το σφυροδρέπανο.

Πρόκληση και απύθμενο θράσος

Λίγες εβδομάδες πριν, το πολιτικό περιθώριο που ονομάζεται «Ουράνιο Τόξο», απέστειλε δελτίο Τύπου, για τη συμμετοχή της αποσχιστικής αυτής οργάνωσης στο 1ο Συνέδριο της «Μακεδονικής Συμμαχίας για Ευρωπαϊκή Ενσωμάτωση», «πολιτικό κόμμα της Μακεδονικής μειονότητας στην Αλβανία, όπου απεύθυνε χαιρετισμό και πρότεινε βοήθεια σε ότι αφορά την προσέγγιση του κόμματος προς τους ευρωπαϊκούς θεσμούς. Πρέπει να επισημάνουμε ότι στην Αλβανία είναι αναγνωρισμένη η Μακεδονική εθνική μειονότητα σε αντίθεση με Ελλάδα και Βουλγαρία, χώρες μέλη της ΕΕ που αρνούνται συστηματικά την αναγνώριση και το σεβασμό στοιχειωδών δικαιωμάτων των εθνικά Μακεδόνων στις δύο αυτές χώρες». Έτσι λένε οι ίδιοι, προκαλώντας δύο χώρες και δύο λαούς.

Το θράσος που επιδεικνύουν τα εγχώρια και θρασύδειλα τσιράκια του Σόρος, είναι παροιμιώδες. Προκαλούν, εκμεταλλεύονται τις ελευθερίες της δημοκρατίας μας και την ανοχή που επιδεικνύουν οι αρχές, για να χύσουν το δηλητήριό τους και να υπονομεύσουν (ανοικτά πλέον) τον εθνικό κορμό. Βασίζονται στην ευρωπαϊκή νομοθεσία και προκαλούν τον κόσμο, ωρυόμενοι για δήθεν «παραβιάσεις δικαιωμάτων». Επαγγελματίες υπονομευτές, χωρίς διακριτές επαγγελματικές ιδιότητες, με «άδηλους» πόρους… Και στην αριστερά, συνομιλούν μαζί τους! Με τους ανθρώπους του Σόρος! Τόσος αντικαπιταλισμός και τόσος αντιμπεριαλισμός!

Μισελληνισμός

Διαβάστε τώρα για να καταλάβετε τι παίζεται. Και υπόψη, ότι οι ίδιοι κοινοποιούν τα πεπραγμένα τους: «Επίσης σημαντικό γεγονός ήταν στα πλαίσια της επίσκεψης στην Αλβανία η συνάντηση της αντιπροσωπείας του Ουράνιου Τόξου με μέλη του κόμματος των Τσάμηδων, των ανθρώπων αυτών που το ελληνικό κράτος βίαια έδιωξε από την Ελλάδα την περίοδο μετά την λήξη του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που γνωρίζουμε επιτέλους τους Τσάμηδες, με τους οποίους μοιράζονται, δυστυχώς την ίδια μοίρα. Αυτή ήταν η πρώτη αντίδραση του Δημήτρη Ιωάννου, μέλους της Πολιτικής Γραμματείας του Ουράνιου Τόξο. Περισσότερα από 60 χρόνια πέρασαν από τη βίαιη εκδίωξη των Τσάμηδων και των Μακεδόνων από την Ελλάδα, οι μεν με την πρόφαση ότι ήταν φασίστες, οι δε ότι ήταν κομουνιστές».

Δηλαδή, πρέπει να ζητήσουμε και συγνώμη από τους Τσάμηδες, τους συνεργάτες των Ναζί; Πρέπει να ζητήσουμε συγνώμη από τους Σλάβους που μαχαίρωσαν την πατρίδα τους, πολεμώντας στις τάξεις του Δημοκρατικού Στρατού, καλώντας για «ανεξάρτητη Μακεδονία». Όμως, το σκυλολόι αυτό, ζητά και τα ρέστα, προσπαθώντας να «δικαιώσει» την εσχάτη προδοσία του!

Σπιλώνουν τη μνήμη του Ζέρβα!

“Σκότωναν ανθρώπους, έγκυες γυναίκες, παιδιά... Αρχηγός των συμμοριών αυτών ήταν ο Ναπολέων Ζέρβας ο οποίος σήμερα στην Ελλάδα, σε μία χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υμνείται ως εθνικός ήρωας”, δήλωσε ο Μουχεντίνι, μέλος της οργάνωσης των Τσάμηδων στην Αλβανία. Οι Τσάμηδες είναι εθνικά Αλβανοί και ήταν και αυτοί θύματα, όπως και οι Μακεδόνες, της πολιτικής εθνοκάθαρσης του ελληνικού κράτους την μεταπολεμική περίοδο. Πάνω από 30.000 άτομα εκδιώχθηκαν από τις εστίες τους οι οποίες βρίσκονταν στην περιοχή Τσαμουριά της Ηπείρου. Το Ουράνιο Τόξο πρότεινε συνεργασία και βοήθεια σε ευρωπαϊκό επίπεδο, με σκοπό την επίλυση των κοινών προβλημάτων και στόχων».

Απίστευτα κείμενα, που διακινούνται μέσα στην ελληνική επικράτεια. Ατιμώρητα! Οι βδελυροί προδότες συντονίζονται. Ζητούν να φάνε τις σάρκες της Ελλάδας, να καταβροχθίσουν τη γη των Ελλήνων, να μας διαλύσουν. Δεν θα τους περάσει!

Απο την ιστοσελίδα thermopilai.org

1 σχόλιο:

  1. Ξυπνηστε Ελληνες! Απομονωστε "οικολογους", ψευτοπροοδευτικους αριστερους, ομοφιλοφιλους και οποιες αλλες ομαδες μισελληνων κομπλεξικων και πρακτορων της νεας ταξης. Επιτελους ας αντιδρασουμε στις συνεχεις προκλησεις τους γιατι οσο δεν βλεπουν αντιδραση τοσο ξεσαλωνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή