Σάββατο 27 Ιουνίου 2009

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ MICHAEL JACKSON ΚΑΙ Η ΘΕΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ "ΚΛΙΚ" ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ

Την είδηση την διαβάσαμε στο "troktiko"
http://troktiko.blogspot.com/2009/06/m-michael-jacson.html


Μέχρι και η εφημερίδα του ποντίφηκα ασχολήθηκε με το θάνατο του βασιλιά της ποπ.
Μάλιστα στο πρωτοσέλιδο του Βατικανού αναρωτιέται...
"Μα είναι πράγματι νεκρός", θέλοντας να δείξει ότι κανείς δεν περίμενε κάτι τέτοιο. Ακόμη κάνει λόγο για την αλλαγή του χρώματος στο δέρμα του, λέγοντας ότι είναι προσωπική επιλογή και όχι φυλετική.


Η άποψη της ΚΛΑΣΣΙΚΟΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ


Μετά τα τόσα κρούσματα παιδοφιλίας και ομαδικής κακοποίησης παιδιών απο υψηλόβαθμα στελέχη και ιδρύματα της Ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας , δεν μας εκπλήσσει που η εφημερίδα του Βατικανού "δεν περίμενε ότι θα πεθάνει" ο φημισμένος τραγουδιστής.
Τι να κάνουμε ,όλη του η ζωή ήταν ένα ακραίο παράδειγμα προς αποφυγή.Οι μόνοι που είχαν και έχουν συμφέρον να θεοποιούν δαιμονοειδείς συμπεριφορές είναι οι δισκογραφικές εταιρείες και όλοι οι παιδαγωγοί και "ιεροκήρυκες" της "Νέας Εποχής" οι οποίοι προσδοκούν βεβαίως να αποκτήσουμε όλοι το φρόνημα της αποστασίας και της παρακμής.
Αν ο διάσημος τραγουδιστής έφυγε αμετανόητος, ειλικρινά λυπόμαστε και ευχόμαστε ο Θεός να συγχωρήσει τη ψυχή του. Για να βάλουμε όμως τα πράγματα στην αληθινή τους διάσταση, δεν είμαστε απο εκείνους που με αφορμή ένα θλιβερό τέλος μιας μάταιης και κακής ζωής θα εξιδανικεύσουμε μέσω του δήθεν καλλιτεχνικού θαυμασμού την κόλαση και την φιλήδονη μιζέρια. Αυτό που μας συγκλόνισε με αφορμή το θάνατο του ,είναι η τραγικότητα του αποτελέσματος των επιλογών που κάνει κάποιος συνειδητά και ελεύθερα κατά τη διάρκεια της ζωής του.
Το μόνο που απομένει να πούμε είνα αυτό που βγήκε απο την καρδιά του Δαυίδ όταν έγραφε τους ψαλμούς:
«Κύριε ο Θεός μου, επί σοι ήλπισα, σώσόν με εκ πάντων των διωκόντων με και ρυσαί με, μήποτε άρπάση ως λέων την ψυχήν μου, μη όντος λυτρουμένου μηδέ σώζοντος»
(Ψαλμ. ζ', 2 3).

Απο το μπλογκ ΚΛΑΣΣΙΚΟΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου