Κυριακή 28 Ιουνίου 2009

Ομπάμα: "είδος Θεού"," ψευδοπροφήτης", "super hero", "αντίχριστος"...

Απο το μπλογκ Κόκκινος Ουρανός

Βρήκα και μάζεψα μερικά βίντεο για το «φαινόμενο Ομπάμα».


Στο πρώτο βίντεο ακούμε τον εκδότη του γνωστού περιοδικού Newsweek, Evan Thomas, σχολιάζοντας, στο κανάλι MSNBC, την ομιλία του Obama στο Κάΐρο, να λέει επί λέξει: "Εννοώ ότι ο Obama, σύμφωνα με την στάση που κρατάει και δείχνει να είναι πάνω από την χώρα μας, πάνω από τον κόσμο, είναι ένα είδος Θεού." (!!!)





Στο δεύτερο βίντεο βλέπουμε τον γνωστό ηθοποιό Jon Voight, (πιο γνωστός για την περιπετειώδη ταινία του 1985, «Το τρένο της μεγάλης φυγής») σε ομιλία του που έγινε κατά την διάρκεια εκδήλωσης του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στην Ουάσιγκτον, στις 8 Ιουνίου, να επικρίνει τον Ομπάμα.

Ο Voight είπε στους συγκεντρωμένους ότι οι Δημοκρατικοί ξεγέλασαν τους ψηφοφόρους παρουσιάζοντας τον Ομπάμα σαν μία ελπιδοφόρα αλλαγή για τον Λευκό Οίκο.

Ο βετεράνος ηθοποιός, του οποίου η κόρη, Angelina Jolie, έχει δημοσίως υποστηρίξει τον Obama στο παρελθόν, παρέμεινε αμετακίνητος ότι η κυβέρνηση του νέου Προέδρου, μέχρι σήμερα είναι μια αποτυχία, ενώ δήλωσε την ανησυχία του για την ασφάλεια του Ισραήλ.

"Ο Obama πραγματικά νομίζει ότι είναι ένας Ιούλιος Καίσαρ με μαλακή φωνή» λέει ο 70χρονος ηθοποιός και καταλήγει "Εμείς και μόνο εμείς διαθέτουμε τον ελεύθερο τρόπο σκέψης για να ελευθερώσουμε αυτό το έθνος από την καταπίεση του Obama. Ας ευχαριστήσουμε τους Ρεπουμπλικάνους που δεν εγκαταλείπουν τον αγώνα για να δοθεί ένα τέλος σε αυτόν τον ψευδοπροφήτη, τον Obama" (!!!)





Το άλλο βίντεο είναι χιουμοριστικό και προέρχεται από τους “Jib Jab”, το πετυχημένο animator studio των αδελφών Gregg και Evan Spiridellis (ελληνικής καταγωγής σίγουρα!!!).


O Obama είναι ο super hero που τα λύνει όλα τα προβλήματα στο «άψε σβήσε»!!!




Εδώ είναι ένα παλαιότερο βίντεο, μεσούσης της προεκλογικής περιόδου, όπου το γνωστό κανάλι CNN έκανε αφιέρωμα στην «φήμη» (ή «λάσπη» από την πλευρά του McCain που ήθελε να κερδίσει την ψήφο των Ευαγγελικών χριστιανών), ότι ο Ομπάμα είναι ο «Αντίχριστος»!

Είναι φοβερές οι φράσεις που έχει πει ο ίδιος o Ομπάμα και ακούγονται σε ομιλίες του όπως «... θα έχετε την εμπειρία μίας θεοφάνειας (!), ("epiphany") και θα πείτε στον εαυτό σας "πρέπει να πάω στον Μπαράκ!"..» καθώς και αυτό που ακούγεται «Εμείς είμαστε Αυτός (ο Ένας- "we are the One" ) που περιμένουμε».

Τα περί «Μεσσία» σενάρια που παίζουν πριν - αλλά κυρίως μετά -την εκλογή του Ομπάμα, τα έχει παραθέσει ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ σε σειρά άρθρων (ΕΔΩ - ΕΔΩ - ΕΔΩ). Έχω την εντύπωση ότι ο ίδιος ο Ομπάμα, συντηρεί αυτή την εικόνα.

Κρατάω την απάντηση που δίνει στο τέλος ο χριστιανός συγγραφέας της σειράς βιβλίων «τέλους» “Left Behind”, Jerry Jenkins, που λέει ότι όταν έρθει ο (πραγματικός) Αντίχριστος σε κανέναν μας δεν θα πάει το μυαλό ότι είναι αυτός.





Το τελευταίο βίντεο είναι και το πιο «κουφό». Μου το έστειλε ένας φίλος και παρουσιάζει την αγαπημένη φράση του Ομπάμα “Yes, we can!” αντιστραμμένη να ακούγεται “Thank you Satan!”.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου