Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009

Milliyet: Συμμορίες δολοφόνων οι Έλληνες

Απο το μπλογκ Kostasxan-Ας μιλήσουμε επιτέλους

Τα πλοκάμια της ΜΙΤ στην Θράκη

μέσα από τον τουρκόφωνο τύπο!!!


Γνωστή είναι η ανθελληνική δράση της τουρκόγλωσσης εφημερίδας Millyet, που εκδίδεται στην Ξάνθη, από εντεταλμένα όργανα του Τουρκικού Προξενείου. Η συγκεκριμένη εφημερίδα, αντανακλά την προπαγάνδα που διαχέεται στην Ελληνική μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης, με καταγέλαστα, ανιστόρητα και αναπόδεικτα κείμενα που υπαγορεύονται από τα γραφεία της ΜΙΤ (Τουρκική Υπηρεσία Πληροφοριών) και που σαν κυρίαρχο αλλά και μοναδικό σκοπό έχουν να διαστρεβλώσουν την ιστορία αλλά και το παρόν στις σχέσεις μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, εμφυτεύοντας ταυτόχρονα –σε όσους περισσότερους είναι δυνατόν- απέχθεια και μίσος προς την Ελλάδα.
Ο σχολιασμός του καθηγητή Νεοκλή Σαρρή, σε πρόσφατο εξόφθαλμα ανιστόρητο και πλήρους μισελληνισμού άρθρο του συντάκτη της Millyet, γίνεται ιδιαίτερα καυστικός αλλά και ξεγυμνώνει την Τουρκική προπαγάνδα, η οποία προσπαθεί να εμφανίσει τους Έλληνες ως έναν λαό ληστών, βιαστών και δολοφόνων που επιτέθηκαν στους ανυποψίαστους πολίτες της Τουρκίας προκειμένου να τους στερήσουν το υπέρτατο αγαθό τους, δηλαδή να είναι Τούρκοι!
Δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη προπαγανδιστική και εξτρεμιστικού περιεχομένου φυλλάδα, η οποία συντάσσεται και τυπώνεται εντός της Ελληνικής Επικράτειας και στην πόλη της Ξάνθης, επιτίθεται στον Ελληνισμό. Για την ακρίβεια, δεν έχει υπάρξει ούτε μία έκδοσή της που να μην διαχέεται από πλήρη ανθελληνισμό, και εμφανώς καθοδηγούμενη από την Άγκυρα προσπαθεί συστηματικά να ενσπείρει τον φανατισμό και το μίσος στους Έλληνες μουσουλμάνους κατοίκους της Θράκης προς τους Έλληνες χριστιανούς κατοίκους της ακριτικής αυτής περιοχής.
Τα δύο βίντεο που ακολουθούν, εισάγουν μία νέα προσέγγιση για πληροφόρηση από το ιστολόγιο, προκειμένου οι φωνές των ειδημόνων, όπως είναι ο κύριος Νεοκλής Σαρρής, να ακούγονται και να ισχυροποιούν τα επιχειρήματα όλων μας απέναντι στον δεδηλωμένο Τουρκικό επεκτατισμό εις βάρος της Ελλάδας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου