Τρίτη 30 Ιουνίου 2009

Μπακογιάννη, Παπανδρέου, Νίκος Δήμου ... ρεσιτάλ μειοδοσίας! Υπάρχει άραγε τρόπος να απαλλαγούμε από ΤΟΣΗ ΚΟΠΡΙΑ;

Στην Κέρκυρα η Μπακογιάννη σε συνεργασία με τον Καραμανλή, επιτρέπουν την αποβίβαση "ΕΘΝΙΚΑ Μακεδόνων" της "Δημοκρατίας της "Μακεδονίας" σε ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ , δοκιμάζοντας το μέγεθος και την ποιότητα των αντιδράσεων για την προμελετημένη ΕΘΝΙΚΗ υποχώρηση.
Ο ανεκδιήγητος Jeffrey Παπανδρέου , αφού διόρθωσε την μετονομασία του από Jeffrey σε Giorgos στην wikipedia, προσκυνώντας την πατρίδα του τις ΗΠΑ, κι ενάντια στην βούληση των Ελλήνων που θέλει να κυβερνήσει, ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ μέχρι το 2014 ΕΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ στην Ε.Ε!!! .
O ΓΚΑΖΟΤΕΝΕΚΕΣ Νίκος Δήμου είναι ο μοναδικός Ελληνόφωνος που βρήκαν οι New York Times για να κάνει ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ . Την ανθελληνική Αμερικάνικη φυλλάδα στην Ελλάδα αντιπροσωπεύει μία άλλη γνωστή φυλλάδα που λέγεται ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ. Ο Νίκος Δήμου ίσως λόγω των σεξουαλικών προτιμήσεων της μάνας του να φαντασιώνεται και πάλι ότι όλοι οι Έλληνες είναι Αλβανοί που απλά νομίζουν(!) ότι είναι Έλληνες. Αυτό μπορεί να ισχύει για τον ίδιο και τον πατέρα του (αν γνωρίζει τον πραγματικό του) αλλά όλοι εμείς, που ΔΕΝ μας προτιμάνε οι Αμερικάνοι των NYT και της HERALD TRIBUNE που αντιπροσωπεύει ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ (ΤΟ ΒΗΜΑ) , ξέρουμε ότι ο Δομίνικος Θεοτοκόπουλος, ο Κανάρης, ο Σολωμός, ο Καποδίστριας, ο Κορομηλάς,ο Βενιζέλος, ο Μίκης Θεοδωράκης, οι Μανιάτες που κατέληξαν εκτός Ελλάδας ... είναι λίγο δύσκολο να είναι Αλβανοί όπως ο Νίκος Δήμου ή αυτοί που ικανοποίησαν τα καυτά πάθη και τις φαντασιώσεις της μάνας του. Αν λοιπόν, εξ ιδίων κρίνοντας, είναι σίγουρος ότι είναι ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΑΛΒΑΝΟΣ ... μοιραία οδηγούμεθα να φανταστούμε τη μητέρα του Νίκου Δήμου να ικανοποιεί σεξουαλικά κάποιον Αλβανό και ο καρπός αυτής της ένωσης να είναι αυτός ο πάνσοφος φωστήρας, παρών σε κάθε ανθελληνική δράση που στήνουν τα γεράκια των ΗΠΑ. Χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει ότι είναι κακό να έχεις πατέρα Αλβανό. Ενδεχομένως η καταγωγή του να εξηγεί τη σταθερά ανθελληνική στάση του Νίκου Δήμου. Δεδομένης της αγάπης των Αλβανών για τις ΗΠΑ... ίσως έτσι εξηγείται και η αγάπη του Νίκου Δήμου για τις ΗΠΑ και τους Σκοπιανούς υπόδουλούς τους η οποία ΔΕΝ συνάδει με το αίσθημα του 75% των Ελλήνων που είναι ΟΡΘΩΣ κι ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΣ Αντιαμερικανοί. Οι Έλληνες ... ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ να συμμετέχουν στους ΝΑΤΟΪΚΟΥΣ (δήθεν) βομβαρδισμούς της Γιουγκοσλαβίας και του ΙΡΑΚ όχι μόνο για να αποφύγουν το πολιτικό κόστος αλλά κυρίως για ανθρωπιστικούς λόγους.
Όλοι οι Έλληνες που φθάνουν ΜΟΛΥΣΜΕΝΟΙ με τη νέα ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΔΟΤΙΚΗ εφεύρεση που λέγεται "ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ" ...συμπτωματικά προέρχονται ... από τις αδερφές Αγγλία-USA.
Επαληθεύεται ότι ΠΑΛΙ οι Αμερικάνοι βρίσκονται πίσω από την εξέγερση στο ΙΡΑΝ και καθόλου τυχαία η σύλληψη των Βρετανών διοργανωτών των εξεγέρσεων.Το είχαμε φανταστεί από τις 17 Ιουνίου.
Από το 2006 ο "εγκυρος-myass" wannabe και ψυχίατρος Νίκος Δήμου μας ενημέρωσε για την "παράνοια" του Αχμαντινετζάντ και την ανάγκη (!) να συνθλιβεί το Ιρανικό καθεστώς από τις ΗΠΑ. Άλλωστε οι ΗΠΑ αποδεδειγμένα είναι οι μόνοι "καλοί και λογικοί" χρήστες της πυρηνικής τεχνολογίας (βλέπε Χιροσίμα κλπ).
Και για να ΜΗΝ πάρουν πολύ αέρα τα μυαλά του δημοκρατικά εκλεγμένου προέδρου της Ονδούρας ... στο ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ μέσω του οποίου ζητούσε την επανεκλογή του... οι αμερικανο-εξαρτώμενοι στρατιωτικοί και πολιτικοί ... απάντησαν με ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ!!! .
Τον ρόλο συντονιστή και απόλυτου διευθύνοντος έπαιξε στις Αλβανικές εκλογές ο Αμερικανός Πρέσβυς. Η Αλβανία ουσιαστικά σήμερα αποτελεί ένα κράτος-ζόμπι του οποίου κάθε κίνηση αποφασίζεται από το ΝΑΤΟ. Οι Αλβανοί πανηγυρίζουν στους δρόμους ΦΙΛΩΝΤΑΣ (!) ΝΑΤΟΪΚΕΣ σημαίες οι οποίες ξεπερνούν σε αριθμό τις εθνικές σημαίες. Δεδομένης της ολοκληρωτικής υποταγής Σκοπίων και Αλβανίας στους Αμερικάνους...δεν είναι καθόλου τυχαίο που οι πράκτορες των ΗΠΑ στην Ελλάδα, όπως ο Νίκος Δήμου , ο Τάκης Μίχας κ.α θέτουν συνεχώς θέματα "Μακεδόνων" και "Τσάμηδων" . Κι όταν οι Αμερικάνοι χρειαστούν μερικούς γενίτσαρους για να περάσουν σχέδια ΑΝΑΝ ή να νομιμοποιηθεί ο βομβαρδισμός των Γιουγκοσλάβων...οι ίδιοι γενίτσαροι σπεύδουν να συλλέξουν υπογραφές.
Για τη συνεισφορά των ΗΠΑ στον συνωστισμό αθώων πολιτών ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ δείτε το παρακάτω απόσπασμα από την ταινία του Michael Moore


Φυσικά από το "παζλ" θανάτου λείπουν ΠΟΛΛΑ ακόμα "επιτεύγματα" της CIA. Οι δύο ατομικές βόμβες (Χιροσίμα και Ναγκασάκι) και η επιβολή της ΧΟΥΝΤΑΣ στην Ελλάδα ... ΔΕΝ είναι επαρκείς λόγοι για τον επαγγελματία μπουρδολόγο Νίκο Δήμου ώστε εμείς οι Έλληνες να είμαστε αντι-Αμερικανοί. Μετά από τα παραπάνω... "λογικό" δεν είναι ότι για όλα φταίει ο άτυχος αστυνομικός που δολοφόνησε η ΣΕΧΤΑ-USA;;; Στην δεκασέλιδη προκήρυξή της η ΣΕΧΤΑ-USA δεν αναφέρθηκε ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ στην Αμερική ενώ ο μοναδικός πρέσβυς που έδειξε "φιλευσπλαχνία" και συλλυπήθηκε μετά δακρύων για τον θάνατο του αστυνομικού ήταν φυσικά ο Αμερικανός πρέσβυς. Είναι γνωστοί οι Αμερικάνοι πολιτικοί για τη σημασία που δίνουν στην ανθρώπινη ζωή. Είναι δυνατόν να πάει το μυαλό μας ότι μπορεί να βρίσκονται οι Αμερικανικές υπηρεσίες πίσω από την άνανδρη αυτή δολοφονία ενός αθώου;
Τέλος επειδή ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ μπορεί να είναι τρομοκράτες εκτός των κολλητών του BUSH, η Ντόρα -BUSH- Μπακογιάννη , μετά από το στημμένο "τρομοκρατικό" χτύπημα της ΣΕΧΤΑΣ-USA ... παραδίδει τα προσωπικά δεδομένων ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ που μπορεί οι ΗΠΑ να κρίνουν ότι είναι ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ... στις Αμερικανικές Μυστικές Υπηρεσίες με αντάλλαγμα ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΖΑ! Θα βγούν τώρα οι άθλιοι να πανηγυρίσουν αυτήν την "μεγάλη" επιτυχία της ΥΠΕΞ που μαθηματικά θα οδηγήσει κάποιους Έλληνες,ΜΗ ΑΡΕΣΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ,κατευθείαν στο Γκουαντάναμο και μάλιστα με τη έγκριση της κυβέρνησής μας.
Μήπως τελικά ο Νίκος Δήμου έχει δίκιο; Αφού δεν μπορούμε να αποφύγουμε το "φυστίκωμα"-βιασμό από τις ΗΠΑ ... γιατί να ΜΗΝ αφεθούμε απλά στα χέρια τους και να το ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ;;; Όλη αυτή η τσακαλοπαρέα διασωληνωμένων με τον SOROS-CFR που εμφανίζεται σε διάφορους παραπλανητικούς σχηματισμούς όπως η ΔΡΑΣΗ, η Φιλ.Συμμαχία, ο ΣΥΡΙΖΑ, οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ-ΠΡΑΣΙΝΟΙ,το ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ, το ΟΑΚΚΕ,το ΠΑΣΟΚ,η ΑΡ.ΣΗ,το ΚΕΜΟ, το Παρατ. του Ελσίνκι, το CDRSEE, το ΕΛΙΑΜΕΠ , o ΣΚΑΙ-ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, o ΔΟΛ, ο ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ-ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, το Indymedia-Soros κλπ αναπαράγει με περισσή επιμονή την Αμερικανική και Ανθελληνική προπαγάνδα ενάντια στην χώρα που καθυστερεί άσκοπα τους σχεδιασμούς της Νέας Τάξης. Όλοι οι παραπάνω...ακόμα και ΧΩΡΙΣ να αναφέρουν με το όνομά τους τις ΗΠΑ, δεν σταματούν να υποστηρίζουν με πάθος ΚΑΘΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ σχεδιασμό είτε αυτός είναι για τα Σκόπια, το Κόσοβο, την Αλβανία, το Ιράν ,τη Γεωργία, την Ουκρανία κλπ και να επιτίθενται με ΜΕΝΟΣ σε κάθε πατριωτική έκφανση των Ελλήνων. Εφηύραν τον ΒΙΑΙΟ εξελληνισμό των "Μακεδόνων" και τον "θανάσιμο" ρατσισμό κι αντι-σημιτισμό των Ελλήνων... αλλά ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ και ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ για τον πρόσφατο βίαιο εμπρησμό κι ενταφιασμό των ΧΙΛΙΑΔΩΝ Παλαιστινίων από τους ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΥΣ Ισραηλινούς.

Απο το μπλογκ Το Μακεδονικό Ζήτημα Σήμερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου