Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Ποιόν κοροϊδεύει ο Κάτσε;

Στις 16 Μαρτίου 2013, ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ  Γιώργος Κατίδης, καταφέρνει να πετύχει το γκολ της νίκης, εναντίον της Βέροιας, για την ομάδα του, στο 84′. Ο τρόπος που πανηγύρισε, προκάλεσε τεράστιες αντιδράσεις ακόμα και εκτός συνόρων, καθώς απηύθυνε ναζιστικό χαιρετισμό προς τους φιλάθλους. Όλο το διαδίκτυο και ο τύπος ξεσηκώθηκαν εναντίον του και καλά έκαναν.
 Ο ίδιος αμέσως μετά το τέλος του αγώνα και ένα 24ωρο μετά, προσπάθησε να δικαιολογήσει την πράξη του ισχυριζόμενος ότι δεν γνώριζε ακριβώς τι συμβολίζει και ότι σε καμία περίπτωση δεν είναι ρατσιστής ή φιλοναζιστής, εκδίδοντας και ανακοίνωση στην οποία αναλαμβάνει την ευθύνη της “βλακώδους ενέργειάς” του, όπως ο ίδιος την χαρακτήρισε.
Στις 19 Μαρτίου 2013, μετά από Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΕΚ, αποφασίστηκε η διακοπή του συμβολαίου του, έως το τέλος της σεζόν 2012/13 και η επανεξέταση της υπόθεσής του, πριν την έναρξη της επόμενης περιόδου.
Σήμερα ο Κατίδης αγωνίζεται στην Ιταλία αφού έφυγε από δω με το στίγμα του Ναζιστή.
Πριν λίγες μέρες  ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Έργκους Κάτσε,  με τη φωτογραφία του που αναρτήθηκε απ’ τον ίδιο  στο Facebook, φορά μπλούζα του UCK. Και βέβαια τη δείχνει με περισσή υπερηφάνεια με τα δάκτυλά του!
Ο ποδοσφαιριστής κάνει χειρονομία επιδοκιμασίας, φορώντας περιχαρής την μπλούζα με το έμβλημα της αλβανικής παραστρατιωτικής οργάνωσης. Η δημοσίευση προκάλεσε αμέσως αντιδράσεις.. Ο Κάτσε απέσυρε τη φωτογραφία και προσπάθησε να μετριάσει τις κακές εντυπώσεις, γράφοντας: «Ενημερώνω τους φίλους μου ότι δεν είχα ιδέα τι σημαίνει η φωτογραφία που ανέβασαν άλλοι στο προφίλ μου και φυσικά μόλις έμαθα την έσβησα. Η φωτογραφία βγήκε σε σπίτι φίλου που με φιλοξένησε, δεν είναι καν δική μου. Συγγνώμη για όσους εκνευρίστηκαν, όσοι με ξέρουν γνωρίζουν τι άνθρωπος είμαι».
Οι αντιδράσεις δεν κόπασαν και ο Κάτσε αναγκάστηκε να προσθέσει: «Δεν με εκφράζει ο UCK. Αλλιώς δεν θα την ανέβαζα. Σέβομαι την Ελλάδα».
Ο Εργκούς Κάτσε κοροϊδεύει και μάλιστα με αισχρό τρόπο. Εκτός κι αν έχει εξήγηση για όσα αναφέρονται ακριβώς πάνω από την φωτογραφία που πόσταρε στην σελίδα του στο facebook . (Φωτό)
Αλήθεια, αφού δεν ήξερε τι σημαίνει ο UCK πως ξέρει για τη Μεγάλη Αλβανία και για ότι δεν υπάρχει… Τσαμουριά ή Κόσσοβο ή Μακεδονία; Κάποια στιγμή ανέβασε και στο twitter άλλο ένα προκλητικό σχόλιο γράφοντας: «Ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη του αετού»…
Περιμένω να δω αντιδράσεις από τον ΠΑΟΚ- ήδη τον έχει καλέσει σε απολογία για την ερχόμενη Πέμπτη- αλλά και από τους δεξιούς κεντρώους αριστερούς εκπροσώπους των κομμάτων. Η μήπως ο UCK είναι φιλανθρωπικό σωματείο;
Δαναός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου