Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Έφοδος της Αντιτρομοκρατικής στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Βουλή

Για πρώτη φορά στα κοινοβουλευτικά χρονικά πραγματοποιείται έφοδος της Αντιτρομοκρατικής στη Βουλή!

Έφοδο στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Βουλή πραγματοποιεί αυτήν την ώρα η Ασφάλεια του Κοινοβουλίου, με τη συνδρομή ανδρών της Αντιτρομοκρατικής, στο πλαίσιο των ευρύτερων ερευνών σε σπίτια και πολιτικά γραφεία, που διεξάγονται απο νωρίς το πρωί.

Να σημειωθεί ότι οι διωκτικές αρχές εξακολουθούν να αναζητούν τον κ. Χρήστο Παππά και ορισμένοι δεν αποκλείουν ο βουλευτής να έχει βρει καταφύγιο στο Κοινοβούλιο.

Εκτός αυτού, αναζητείται και κάθε άλλο υλικό (πιστόλια, ρόπαλα κ.ά.) που ενδεχομένως να φυλάσσουν οι βουλευτές και μέλη της ΧΑ στο Κοινοβούλιο.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά στα κοινοβουλευτικά χρονικά πραγματοποιείται έφοδος της Αντιτρομοκρατικής στη Βουλή!

Ήδη, με εντολή του φρούραρχου, αποκλείστηκε ο α' όροφος του κτιρίου της Βουλής, όπου βρίσκονται τα γραφεία της ΚΟ της Χρυσής Αυγής και του αρχηγού τους και κανείς δεν μπορεί να προσεγγίσει.

Είναι ενδεικτικό ότι οι είσοδοι των δεκάδων ασανσέρ στο ισόγειο του Μεγάρου της Βουλής φυλάσσονται από την Ασφάλεια του Κοινοβουλίου, ενώ στο υπόγειο γκαράζ βρίσκονται σταθμευμένα τουλάχιστον δύο περιπολικά.

Ορισμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής βρίσκονται ήδη στα γραφεία του κόμματος, όμως για την ώρα επίσημη ενημέρωση από τις υπηρεσίες της Βουλής δεν υπάρχει.


http://www.protothema.gr/politics/article/314721/etoimazoun-efodo-sta-grafeia-tis-hrusis-augis-sti-vouli/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου