Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

ΙΤΑΛΙΑ: Η πρώτη μαύρη υπουργός της Ιταλίας θέλει να δώσει ιστορικά ιταλικά χωριά στους λαθρομετανάστες


Η Kyenge Cécile (Σεσίλ Κιέντζ), η οποία γεννήθηκε στο Κονγκό, διορίστηκε πρόσφατα ως η πρώτη μαύρη υπουργός της ιταλικής κυβέρνησης. Επιλέχτηκε από τον κεντρο-αριστερό Partito Democratico [PD] (του ‘Bilderberger’ Enrico Letta), για μια ολοκαίνουργια θέση που την ονόμασαν «Υπουργείο Ένταξης». Δηλαδή η μετανάστρια Kyenge Cécile (η οποία ήρθε παράνομα στην Ιταλία από την χώρα της και εν συνεχεία έγινε νόμιμη)τέθηκε «αρμόδια για την Ένταξη των Μεταναστών» (που έρχονται παράνομα και θέλουν να γίνουν νόμιμοι και…«Ιταλοί»).

Η δουλειά της υποτίθεται ότι είναι να βελτιώσει τις φυλετικές σχέσεις και να βοηθήσει τους μετανάστες να «ενσωματωθούν στην ιταλική κοινωνία». Μέχρι στιγμής έχει αποδειχτεί μια απόλυτη καταστροφή για τις φυλετικές σχέσεις στην Ιταλία. (Προφανώς για αυτό την έβαλαν. Καθώς τους συμφέρει να μιλάνε για την ανάγκη πάταξης του «ρατσισμού» μέσω διώξεων ρατσιστών» και θέσπισης νόμων περί «ρητορικής μίσους» και «εγκλημάτων σκέψης»). Οι Ιταλοί προτιμούν συντριπτικά λιγότερη μετανάστευση και θέλουν οι παράνομοι αλλοδαποί να απελαύνονται. Παρόλα αυτά η Kyenge κάνει έκκληση για περισσότερη μετανάστευση από χώρες της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής.

Η τελευταία της πρόταση προκάλεσε κύματα θυμού. Η Kyenge κάνει τώρα, έκκληση να δοθούν ιστορικά μεσαιωνικά ορεινά ιταλικά χωριά στους παράνομους αλλοδαπούς από την Αφρική. Η κίνηση αυτή, στην ουσία ισούται με την ισοπέδωση της ιταλικής πολιτιστικής κληρονομιάς. Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι ιστορικά κτίρια να κατεδαφιστούν και να αντικατασταθούν άμεσα με έργα στέγασης γκέτο σε βάρος των Ιταλών φορολογουμένων.

 
Πρόσφατα, ένα μικρό ιταλικό εθνικιστικό κόμμα διαδήλωσε μπροστά από το γραφείο της Kyenge με μια πινακίδα που έλεγε «Η μετανάστευση είναι η γενοκτονία των λαών. Kyenge παραιτήσου!»


ΚΟ: Στο Ελλαδιστάν προς το παρόν, θέλουν να φτιάξουν ... «κάμπινγκ» για τους λαθρομετανάστες στη Μανωλάδα.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου