Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

ΗΠΑ: Ισόβια για τον «έφηβο» που εκτέλεσε ένα βρέφος 13 μηνών στο καρότσι του μπροστά στην μητέρα του

 
Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε ο 18χρονος Αφροαμερικάνος De'Marquise Elkins από την Γεωργία των ΗΠΑ, ο οποίος στις 21 Μαρτίου σκότωσε εν ψυχρώ με πιστόλι, ένα βρέφος 13 μηνών μπροστά στη μητέρα του.

Ο Elkins ήταν 17 χρονών όταν έκανε το έγκλημα και ως εκ τούτου θεωρείται πολύ μικρός για να αντιμετωπίσει τη θανατική ποινή σύμφωνα με τη νομοθεσία της Γεωργίας.

 
Το σώμα των ενόρκων τον περασμένο μήνα έκρινε τον Elkins ένοχο φόνου του ηλικίας 13-μηνών Antonio Santiago στο Brunswick της Γεωργίας.

Η μητέρα του Santiago, Sherry West, είπε ότι γυρνούσε στο σπίτι της με τα πόδια από το ταχυδρομείο με το γιο της στο καρότσι εκείνο το πρωινό. Ο Elkins την ακινητοποήσε με ένα όπλο, απαιτώντας να του δώσει το πορτοφόλι της, πυροβολώντας αρχικά ως προειδοποίηση και στη συνέχεια πυροβόλησε τη μητέρα στο πόδι και το μωρό ανάμεσα στα μάτια, μόλις άκουσε από την γυναίκα ότι δεν είχε χρήματα.

Η Εισαγγελική Αρχή, δήλωσε κατά τη διάρκεια της δίκης, ότι ο Elkins είχε μαζί του και ένα συνεργό, τον 15χρονο Dominique Lang (φωτο), ο οποίος κατηγορείται ως ενήλικας για τη δολοφονία και θα δικαστεί αργότερα, αν και έχει καταθέσει εναντίον του φίλου του στη δίκη. Αξίζει να σημειωθεί ότι η οικογένεια του Lang, κατέβαλε το αστρονομικό ποσό των 23.000 δολαρίων στην Αφροαμερικάνα δικηγόρο του 15χρονου για την υπεράσπισή του (στην φωτογραφία κάτω βλέπετε την "ακριβή" δικηγόρο σε στιγμές «τρυφερότητας» με τον πελάτη της).

Η δίκη μετά την δημοσιότητα που πήρε το φρικτό περιστατικό, μεταφέρθηκε στο προάστιο Marietta της Ατλάντα. Ηκαταδικαστική απόφαση ανακοινώθηκεόμωςστο Brunswick.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η μητέρα του δολοφόνου Elkin, Karimah Elkins, καταδικάστηκε για αλλοίωση στοιχείων στην υπόθεση, και το ίδιο και η αδελφή του Elkins. (Στις φωτογραφίες η μάνα και η κόρη του εγκληματία.

 ΚΟ: Κι όμως, ένα τόσο φρικτό έγκλημα δεν έφτασε ποτέ στα αυτιά του μέσου Έλληνα, ο οποίος κάθεται μπροστά στην τιβί του περιμένοντας να «ενημερωθεί» από τους Ευαγγελάτους και τις Στάηδες ή σερφάρει στο διαδίκτυο, αλλά (προσοχή!) μόνο στιςmainstream «ειδησεογραφικές» ιστοσελίδες. Εκεί το πολύ-πολύ να δει καμία είδηση για τις πόρνες της femen που κάνουν «ακτιβισμό» ή για το «σοκ» που υπέστη η πάμπλουτη Αφροαμερικάνα Όπρα που δεν την άφησαν να δει μια πανάκριβη τσάντα στην Ελβετία ή για το «δράμα» κάποιου “gay” που τον κοροϊδεύουν στο σχολείο. Πολύ πιθανόν, τελειώνοντας την «ενημέρωσή» του, να σχολιάσει πόσο «ρατσιστική» τελικά, είναι η κοινωνία μας. Και θα πάει για ύπνο..

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου