Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Γελάει ο κόσμος με τα ψέματα και τις γελοιότητες του Στρατούλη (video)


Κύματα γέλιου και ειρωνείας έχει προκαλέσει στους Έλληνες πολίτες η καταγγελία του βουλευτή του Σύριζα Στρατούλη για την δήθεν "δολοφονική" επίθεση που δέχθηκε από μέλη της Χρυσής Αυγής (όπως του δήλωσαν!) στο ΟΑΚΑ. 

Θα περίμενε κανείς ότι μετά από μια τέτοια καταγγελία ο κ. Στρατούλης να εμφανιστεί χτυπημένος, τραυματισμένος ή έστω καταπονημένος, αλλά ο ίδιος λίγα λεπτά μετά εμφανίστηκε ατσαλάκωτος στα κανάλια και εξιστόρησε το "αντιφασιστικό" ...
παραμύθι του. Παραθέτουμε το χθεσινό ρεπορτάζ από την εφημερίδα "Δημοκρατία": O Στρατούλης και η ..."επίθεση"

Εντυπωσιακή και δραματική ακούστηκε η καταγγελία του βουλευτή του Σύριζα Δημήτρη Στρατούλη.

Ισχυρίστηκε ότι δέχθηκε "άγρια δολοφονική επίθεση" από μέλη της Χρυσής Αυγής, στον αύλειο χώρο του ΟΑΚΑ. Η είδηση προβλήθηκε δεόντως (με έναν πολύ ύπουλο και απαράδεκτο τρόπο μάλιστα συνδυασμό με το μακελειό στο Κονέκτικατ) από το Mega, η ρεπόρτερ του οποίου μας πληροφόρησε ότι ο βουλευτής θα χρειαστεί "εξειδικευμένες εξετάσεις" για να αντιμετωπιστούν τα ..."βαριά" τραύματα στο πρόσωπο. 

Και να που αμέσως μετά εμφανίστηκε ο κ. Στρατούλης να κάνει δηλώσεις και δη μακράς διαρκείας. Μόνο που ήταν εμφανές ότι στο πρόσωπο δεν είχε κάποιον μώλωπα, ενώ και με τα χτυπήματα που (είπε ότι) δέχθηκε στα πόδια μάλλον θα ήταν δύσκολο να σταθεί όρθιος.

Κατά τα λοιπά, ο βουλευτής (που παραδέχθηκε ότι ήταν μόνος εκείνη τη στιγμή) πρόσθεσε (με απόλυτη σοβαρότητα!) ότι ανάγκασε τους δράστες να τραπούν σε φυγή φωνάζοντας"Στρατούλης! Με σκοτώνει η Χρυσή Αυγή"! 

Ακολούθησαν οργισμένες ανακοινώσεις για την ..."επίθεση" και διάψευση στης Χρυσής Αυγής ότι έχει οποιαδήποτε σχέση…



http://gianniotis.blogspot.gr/2012/12/video_18.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου