Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

Νεα σφαγή σε εκκλησία στη Νιγηρία από ισλαμιστές


20121225-183202.jpgΌπως και πέρυσι έτσι και φέτος. Η γενοκτονία των “αμνών” συνεχίζεται με αμείωτη ένταση από τους εκλεκτούς του καπιταλισμού. Ειδικά σε χώρες που διαθέτουν φυσικό πλούτο. Εκεί όλως τυχαίως ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια “ισλαμικές οργανώσεις” που σπέρνουν τον τρόμο και φτάνουν στην εξουσία. Ο ισλαμοφασίστας είναι ο καλύτερος φίλος του καπιταλιστή αφού εκποιεί τον πλούτο και τα δικαιώματα αντί πινακίου φακής. Ή καλύτερα, αντί πιλαφιού και μεταθανάτιων ουρί.
Μην απορείτε λοιπόν γιατί ο Γιώργος Παπανδρέου μετά την σπουδή να υποδουλώσει 
οικονομικά την Ελλάδα, φροντίζει και για την δημιουργία “πυρήνων” υπό τον μανδύα του ανθρωπισμού. Οι “μεγάλοι στοχαστές” δεν κάνουν μισές δουλειές και οι γηγενείς αποτελούν πάντα “αγκάθι” στους κονκισταδόρες.
Ένοπλοι επιτέθηκαν σε εκκλησία στη βόρεια Νιγηρία την παραμονή των Χριστουγέννων και σκότωσαν έξι ανθρώπους, μεταξύ των οποίων ο ιερέας, προτού βάλουν φωτιά στο κτίριο, ανακοίνωσε η αστυνομία και κάτοικοι.
“Μια ομάδα ενόπλων εισήλθε στο χωριό τα μεσάνυχτα και κατευθύνθηκε απευθείας στην εκκλησία (…) Αυτοί άρχισαν να πυροβολούν και σκότωσαν τον ιερέα και πέντε πιστούς. Στη συνέχεια έβαλαν φωτιά στην εκκλησία”, δήλωσε ο Ουσμάν Μανσίρ, κάτοικος του χωριού Πέρι, το οποίο βρίσκεται κοντά στην Ποτίσκουμ, οικονομική πρωτεύουσα της πολιτείας Γιόμπε.
Ο ίδιος πρόσθεσε ότι επρόκειτο για εκκλησία ευαγγελιστών. Αξιωματούχος της αστυνομίας της Γιόμπε επιβεβαίωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο τις πληροφορίες αυτές.
Από την πλευρά του ο επικεφαλής της αστυνομίας της Γιόμπε, Σανούσι Ρούφα, αρνήθηκε να διευκρινίσει περαιτέρω, λέγοντας ότι πρόκειται για “ζήτημα ασφάλειας”.
Οι ισλαμιστές της οργάνωσης Μπόκο Χαράμ έχουν πραγματοποιήσει πρόσφατα πολλές επιθέσεις στην Γιόμπε, η οποία βρίσκεται κοντά στην πόλη Μαϊντουγκούρι, που αποτελεί προπύργιο της ισλαμιστικής αυτής οργάνωσης, η οποία συνδέεται με την Αλ Κάιντα. (Από το Πρώτο Θέμα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου