Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Η αλήθεια για την Συρία -μία ακόμα μαρτυρία-


Γράφει η Σοφία

Επειδή έχετε κάνει διάφορα μικρά αφιερώματα για την κατάσταση στην Συρία, βρίκα και αυτό εδώ του Icke, που λέει κι άλλα ενδιαφέροντα πράγματα και μεταξύ αυτών έχει κι ένα τεράστιο αφιέρωμα στην αλήθεια για το τί διαδραματίζεται σ’ αυτήν την χώρα.

Τα σκυλιά της Hitlery που όλα τα σφάζουν κι όλα τα μαχαιρώνουν, όπως τα παιδάκια που δείχνει το βίντεο και τις οικογένειές τους, μετά παρουσιάζουν τα θύματα των δολοφονιών τους ως θύματα του κακού Άσσαντ.
Όλες οι ειδήσεις και οι πληροφορίες που μεταφέρουν τα main stream Μέσα Μαζικής Μαλάκυνσης προέρχονται από “ακτιβιστές” του διαβόητου FSA, που η Ολυμπία έχει μεγαλοπρεπώς ξευτιλήσει και ξεσκεπάσει σ’ όλην του την σαπίλα την απάτη και την απόλυτη εξάρτησή του από τα διάφορα ιδρύματα-προσωπεία της παγκόσμιας εξουσίας.
Τα διεθνή ΜΜΕ έχουν χρησιμοποιήσει σκηνές από θύματα σεισμών που ξεσπιτώθηκαν, λέγοντας ότι είναι Σύριοι που ο κακός Άσσαντ βομβάρδισε και γκρέμισε τα σπίτια τους.
(Ποιος θα καταλάβει την διαφορά;)
Έχουν δείξει σκηνές νεκρών Ιρακινών παρουσιάζοντάς τους ως Σύριους δολοφονημένους από τον πρόεδρό τους.

Έχουν παρουσιάσει σκηνές από τον πόλεμο κατά των καρτέλ των ναρκωτικών του Μεξικού παρουσιάζοντας τους Μεξικανούς στρατιώτες ως συριακό στρατό και τους τους εμπόρους ναρκωτικών ως επαναστατημένους απελευθερωτές.
Τι κρίμα να μην το έχει σκεφθεί ο Εσκομπάρ να ντύσει τους μπράβους του απελευθερωτές! Στο κάτω-κάτω σε τι διαφέρουν από τους FSA-ίτες, που σκοτώνουν παιδάκια και μετά συνειδητά κι ανενδίαστα καπηλεύονται με τον αθλιότερο τρόπο τις σορούς των θυμάτων τους για να προωθήσουν τα συμφέροντα που υπηρετεί η μητερούλα Χίτλερυ;
Οι μισθοφόροι απελευθερωτάδες της Κλίντον απαγάγουν ανθρώπους ζητώντας λύτρα και χρησιμοποιούν τους απαχθέντες για επιθέσεις αυτοκτονίας -ουσιαστικά δολοφονίας-.
Αν σκάσει η βόμβα ποιος θα μάθει ότι ο “βομβιστής” δεν ήταν βομβιστής αλλά ένα θύμα απαγωγής που του είχαν πει ότι τον πάνε να τον αφήσουν σ’ ένα σημείο για να τον ανταλλάξουν;
Ποιος θα πάρει είδηση ότι οι προστατευόμενοι της Κλίντον απήγαγαν τον ορθόδοξο ιερέα που κουβάλαγε τα λύτρα για να απελευθερώσουν άλλον απαχθέντα και τον έσφαξαν και του έβγαλαν τα μάτια, αφού οι ακτιβιστές της FSA δεν θα δώσουν report;
Έτσι βγάζουν το ψωμάκι τους οι πτωχοί πλην τίμιοι απελευθερωτές μέχρι να καταφέρουν εγκαταστήσουν την “λευτεριά” την Obamaliberty (κατά το Obamacare)!

Ποιος θα καταλάβει ότι οι έντρομοι κάτοικοι δεν εκλιπαρούν για “λευτεριά” τα κοπρόσκυλα της Κλίντον, μπροστά στην τηλεόραση, αλλά ότι λένε στους στρατιώτες “σώστε μας από τους συμμορίτες”, όταν το κοινό στο οποίο τα Μέσα Μαζικής Αποβλάκωσης παρουσιάζουν τις σκηνές, δεν έχει ιδέα από αραβικά και δεν του περνά από το μυαλό ότι το κοροϊδεύουν και το παραπληροφορούν;

Οι άνθρωποι έχουν προγραμματιστεί από το σύστημα να πιστεύουν ότι η εξουσία λέει την αλήθεια -συμπεριλαμβανομένων και των ΜΜΕ στον όρο εξουσία-.
Οι επαναστάσεις στην Υεμένη, στο Κατάρ και αλλού όπου οι κυβερνήσεις είναι ανδρείκελα των συμφερόντων που εκπροσωπεί η κάθε Χίτλερυ, καταπνίγηκαν χωρίς να χαλάσει η ζαχαρένια κανενός ευαισθητούλη ικετολόγου της παγκόσμιας χουντάρας.
Στην Συρία, που λαμβάνει χώρα εισβολή ισλαμοφασιστών πρακτόρων και μισθοφόρων από τα κράτη ανδρείκελα Υεμένη, Κατάρ, Εμιράτα, Τουρκία, εξοπλισμένων από την administration της Χίλαρυ με τα λεφτά των ηλιθίων Αμερικανών φορολογουμένων (που πληρώνουν τα άντερά τους σε φόρους και μένουν και άστεγοι στους πέντε δρόμους για να τα ξοδεύουν οι ελιταράδες όπως τους διατάζει ο αφέντης τους) εκεί είναι η κάψα της “λευτεριάς” που καίει το κωλαράκι της λιόρτζως κι όλου του θιάσου των επαγγελματιών απατεώνων και των νονών που τους εξουσιάζουν.
https://www.youtube.com/watch?v=M3vCo01lltw
Φυσικά δεν θα αναφερθώ στον τοπικό μας θίασο του Μάπετ σόου και στην ελεεινή στάση του απέναντι στην Συρία, επειδή δεν πρόκειται για πολιτική της Ελλάδος αλλά για έκφραση της their master’s voice.

Κι επειδή δεν πρόκειται για αληθινή κυβέρνηση αλλά για μια εκλεγμένη δικτατορία κινουμένων σχεδίων, ας γνωρίζουν οι Σύριοι ότι όλοι αυτοί, ό,τι κι αν λένε, δεν μιλούν και δεν πράττουν στο όνομα της Ελλάδος και των Ελλήνων.
Μιλούν και πράττουν ερήμην και της Ελλάδας και των Ελλήνων και ποτέ δεν ήταν πιο αντίθετα αυτά που λένε και κάνουν με την συλλογική βούληση της χώρας και ποτέ δεν ήταν πιο απεχθή και απορριπτέα από τους πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου