Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Έτσι λειτουργούν οι Megaλοι στυλοβάτες της “νέας διακυβέρνησης”, οι βοσκοί τηλεθεατών


“Να ξέρεις ότι εγώ θα το τελειώσω μου πε… ο ΠΑΝΟΣ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ! Ο υπουργός εμπορικής ναυτιλίας”! Ε κύριε Λιάρο; Θυμάσαι; Για κάντε και ένα αφιέρωμα για να μας πείτε που είναι τώρα ο Τρομπούκης κύριε Λιάρο; Τον έβγαλε ο Καμμένος κύριε Λιάρο;
Είδαμε πριν την απίστευτη, συκοφαντική επίθεση εις βάρος του Σαμαρά από την κουστωδία της πρωϊνής ζώνης του Mega. Για να μην παρεξηγούμεθα και στον …Καρατζαφέρη να έκανε τέτοια επίθεση, θα βγαίναμε στα κεραμύδια. Βλέπετε όμως όσοι στηρίζουν το μνημόνιο, έχουν μία αγιογραφική προσέγγιση από το Megaλο κανάλι.
Το λαυράκι όμως που έβγαλε το Onalert, μετά το φιάσκο με το μονταρισμένο βίντεο Βενιζέλου – Καμμένου, δεν έχει προηγούμενο. Για να θυμηθείτε την περίπτωση: Σφυροκόπημα Καμμένου σε Βενιζέλο: Είσαι υφιστάμενος του Πάγκαλου!
Την ίδια στιγμή λοιπόν που λήγει η συζήτηση στην βουλή, κάνουμε ανάρτηση ως οφείλουμε με το πλήρες κείμενο των πρακτικών, για να κρίνει ο ίδιος ο αναγνώστης εάν όντως ο Καμμένος έδειρε τον Βενιζέλο. (Εμείς βλέπετε, δεν πιστεύουμε σε βοσκούς αναγνωστών. Λέμε την άποψη μας, την κρίση μας αλλά δίνουμε τα πλήρη στοιχεία στον αναγνώστη για να βγάλει τα συμπεράσματα του, όπως και το δικαίωμα αντιλόγου στην κρίση μας).
Εκεί λοιπόν που περιμέναμε το βίντεο για να το προβάλλουμε, βλέπουμε να ‘παίζει” στη ΝΕΤ ¨ενα απίστευτο προπαγανδιστικό απόσπασμα γκαιμπελικής εμπνεύσεως, όπου παρουσίαζε το μαύρο – άσπρο! Λογικά το μυαλό μας πήγε στην κρατική τηλεόραση, την προπαγάνδα κλπ.
Φευ! Δεν άργησε να έρθει η αποκάλυψη δια στόματος δημοσιογράφου του MEGA: Απίστευτη ομολογία από δημοσιογράφο του Mega: Εμείς μοντάραμε και διοχετεύσαμε το βίντεο Βενιζέλου!
Για όσους είχαν μείνει ακόμα με αυτή την γεύση δυσπιστίας, “μα είναι δυνατόν το Mega να κάνει το γραφείο τύπου του Βενιζέλου”, έρχεται η αποκάλυψη του OnAlert για τις σχέσεις του διευθυντή ειδήσεων του Mega, Παναγιωτόπουλου με τον κύριο Βενιζέλο: Ο Βενιζέλος με τον Παναγιωτόπουλο σε ταβέρνα – γιάφκα της Ντόρας!
Έτσι γίνονται οι Megaλες δουλειές. Έτσι οι τηλεθεατές γίνονται πρόβατα από τους Megaλους βοσκούς που νομίζουν ακόμα ότι διαμορφώνουν καταστάσεις.
Σα να μην φτάνει αυτό, έχουμε και στο σάιτ του διευθυντή του καναλιού (ναι βρίσκει χρόνο ανάμεσα στα παϊδάκια με τον κύριο Βενιζέλο, να έχει και site), τον κύριο Λιάρο, ΝΑΙ, τον κύριο Λιάρο (!!), να μιλά για κουκουλοφόρους του διαδικτύου! Ποιά; Η Σέχτα δημοσιογράφων, να μιλά για κουκουλοφόρους!
Δείτε εδώ τι εστί Λιάρος, για να μην ξεχνιόμαστε. Καμαρώστε τι θα πει βοσκός τηλεθεατών:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου