Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

ΡΩΣΙΑ: Απολύσανε τον εκπρόσωπο της Υπηρεσίας Μετανάστευσης, επειδή είπε ότι η ανεξέλεγκτη μετανάστευση απειλεί την επιβίωση της λευκής φυλής


ΑπόThe Moscow Times / μετΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
Ο εκπρόσωπος της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Μετανάστευσης στην Ρωσία απολύθηκε την Τετάρτη λίγες ώρες αφότου δήλωσε ότι η ανεξέλεγκτη μετανάστευση απειλεί «την επιβίωση της λευκής φυλής».
Ο Konstantin Poltoranin, μιλώντας σε μια συνέντευξη με τηΡωσική Υπηρεσία του BBC, επέκρινε την πολιτική μετανάστευσης της ΕΕ για την αποδοχή των μεταναστών από τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική, που, όπως είπε, έχουν σε μεγάλο βαθμό αποτύχει να ενταχθούν στην ευρωπαϊκή κοινωνία.
"Οι σχέσεις θα πρέπει να οικοδομηθούν με διαφορετικό τρόπο για να εξασφαλιστεί ότι το αίμα αναμιγνύεται στο σωστό καθεστώς", πρόσθεσε, μιλώντας σχετικά με το γιατί η Ρωσία δεν δέχεται μετανάστες από αυτές τις περιοχές.
Η χώρα χρειάζεται κατά κύριο λόγο "ανθρώπους της σλαβικής ομάδας" για να αντισταθμίσουν μια φυσική μείωση του πληθυσμού, είπε ο Poltoranin.
Ο Poltoranin, ο οποίος είναι δικηγόρος που έχει υπηρετήσει ως εκπρόσωπος από το 2005, αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι είναι ρατσιστής σε μεταγενέστερη συνέντευξη στο Rusnovosti.ru.
Παρ 'όλα αυτά, απολύθηκε λίγο αργότερα επειδή έκανε «απαράδεκτες» δηλώσεις στα μέσα ενημέρωσης, δήλωσε ο επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Μετανάστευσης, Konstantin Romodanovsky, όπως ανέφερε το Interfax.
Δείτε το βίντεο:



ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου