Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009

Σύνταγμα της Ελλάδος, Άρθρο 29, Παράγραφος 3

Απαγορεύονται απολύτως οι οποιασδήποτε μορφής εκδηλώσεις υπέρ ή κατά πολιτικού κόμματος στους δικαστικούς λειτουργούς και σε όσους υπηρετούν στις ένοπλες δυνάμεις και στα σώματα ασφαλείας. Απαγορεύονται απολύτως οι οποιασδήποτε μορφής εκδηλώσεις υπέρ ή κατά πολιτικού κόμματος, κατά την άσκηση των καθηκόντων τους, στους υπαλλήλους του Δημοσίου, οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης, άλλων νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου ή δημόσιων επιχειρήσεων ή επιχειρήσεων οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης ή επιχειρήσεων η διοίκηση των οποίων ορίζεται άμεσα ή έμμεσα από το Δημόσιο με διοικητική πράξη ή ως μέτοχο.”
Υπενθυμίζω πως το ανωτέρω αποτελεί ατόφιο απόσπασμα του Συντάγματος της Ελλάδας, δεν επιδέχεται παρερμηνεία, Δελφικούς χρησμούς ή δικολαβικές σοφιστείες. Και χρήσιμο είναι να πληροφορηθούν τα πράσινα κομματόσκυλα ότι ενδεχόμενη καταγγελία από συνάδελφό τους, επισύρει ποινή για παραβίαση του Συντάγματος.
Μπορεί, βέβαια, η παράβαση των Νόμων να έχει ως αποτέλεσμα ποικιλία ποινών -τόσο ως προς το είδος όσο και ως προς την βαρύτητα, ΔΥΣΤΥΧΩΣ για εσάς όμως, η εκτροπή από την Συνταγματική επιταγή τιμωρείται ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ.
Με αυτόν που περιγράφεται στην ακροτελεύτια διάταξη.

Το Κομματόσκυλο αναφέρεται βέβαια στους “διωγμούς” που έχουν ξεκινήσει μέσα στον δημόσιο τομέα με κομματικά κριτήρια.

Το ΓΕΛΟΙΟ είναι όμως ότι οι περισσότεροι που τριγυρνάνε στους διαδρόμους και το παίζουν πρασινοφρουροί, είναι οι ίδιοι που πέρναγαν μια χαρά και με τους γαλάζιους (έχω κονέ με τον υπουργό). Γι’ αυτά υπάρχουν ονόματα και στοιχεία. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα χρειαστεί να χρησιμοποιηθούν και κάποιοι θα λογικευτούν και θ’ αφήσουν τις ψευτομαγκιές κατά μέρος. Φρεσκοβαμμένοι πράσινοι…

Ολυμπία



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου