Κυριακή, 27 Απριλίου 2014

Η Κίνα λαμβάνει μέτρα ενάντια στον Ισλαμικό κίνδυνο

chinese-muslims

Ο Κίνδυνος του Ισλαμικού φονταμενταλισμού δεν αφορά μόνο εμάς τους Ευρωπαίους μα και την αριθμητικά και όχι μόνο, τεράστια Κίνα.

Η Κυβέρνηση της επαρχίας Xinjiang, ανακοίνωσε πως όποιος πολίτης της επαρχίας αντιληφθεί και καταγγείλει την ύπαρξη γενειοφόρων ανδρών (μουσουλμάνων) ή γυναικών με μπούργκα , θα έχει φοροαπαλλαγές και άλλα οικονομικά πλεονεκτήματα. Η προσπάθεια της κυβέρνησης έγκειται στην αντιμετώπιση των Ισλαμιστικών αποσχιστικών ρευμάτων και στην καταστολή του κινήματος των Ισλαμιστών που επιθυμούν την , δίχως χρήση βίας, επιβολή του Ισλάμ, μέσω της αριθμητικής και πολιτιστικής του επιβολής.

Το όλο πρόγραμμα της κυβέρνησης, ονομάζεται ‘’Πρόγραμμα ομορφιάς’’ και περιλαμβάνει επίσης την παροχή οικονομικού ανταλλάγματος ,περίπου 5000 Ευρώ, σε όποιον εκτός των ανωτέρω, καταγγείλει την διεξαγωγή προσηλυτισμού, ενώ όσοι έχουν μακριά γένια ή αμφίεση παρόμοια με εκείνη των Ισλαμιστών, δεν επιτρέπεται να εισέρχονται σε δημόσια κτίρια!  Το Ισλάμ στην Κίνα υπάρχει εδώ και 1400 χρόνια και αποτελεί το 2% του πληθυσμού της. Σε μεγάλο βαθμό το έχουν ασπαστεί εθνοτικές ομάδες με αποσχιστικές τάσεις.

http://www.elkosmos.gr/international-news/international-news/asia-africa/14055-2014-04-27-13-41-40.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου