Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Chemtrails: Σφάλματα μονοδιάστατης προσέγγισης...

Εδώ και μερικούς μήνες έχει ξαναζωντανέψει παγκοσμίως η συζήτηση γύρω από το φαινόμενο των χημικών αεροψεκασμών. Η "αρχή" για την ανάφλεξη του ζητήματος -μολονότι ποτέ δεν έπαψαν να συνεχίζονται οι έρευνες για το θέμα- έγινε λίγο-πολύ μετά τις δημόσιες δηλώσεις της μερίδας εκείνων των τεχνολόγων της γεομηχανικής που δημόσια πρότειναν τον ψεκασμό ολόκληρου του πλανήτη με τόνους αλουμινίου για να τον "ψύξουν"...
Βέβαια εδώ τίθενται ήδη ορισμένα ερωτήματα:
  • Γιατί να ψύξουν τον πλανήτη, όταν όλοι γνωρίζουμε πως η μειωμένη ηλιακή δραστηριότητα προκάλεσε ήδη μια σημαντική πτώση στη θερμοκρασία του πλανήτη; και πολλοί κλιματολόγοι δηλώνουν τη μεγάλη πιθανότητα να εισερχόμαστε σε μια παγετώδη περίοδο που εν μέρη θα οφείλεται και στην έντονη ηφαιστειακή δραστηριότητα;
  • Γιατί παρουσιάζουν τη λύση αυτή ως "μελλοντική πρόθεση σε περίπτωση ανάγκης", όταν εκατομμύρια αυτόπτεις μάρτυρες και ερευνητές, παρατηρούν το ίδιο αυτό το φαινόμενο τουλάχιστον τα τελευταία 12 χρόνια σε όλο τον κόσμο;
Το θέμα είναι πολυδιάστατο και θα ήταν κατά την άποψη μου λάθος να περιοριστούμε στην όψη εκείνη των χημικών αεροψεκασμών με chemtrails που αφορά τον έλεγχο του παγκόσμιου κλίματος μέσω της γεωμηχανικής τεχνολογίας.
Πολλοί ακτιβιστές, προκειμένου να ξεφύγουν από την πολεμική προπαγάνδα που χαρακτηρίζει "συνωμοσιολόγους" όσους ασχολούνται με το ζήτημα, αποδέχτηκαν τον όρο"γεωμηχανικός στρατοσφαιρικός αεροψεκασμός", αντί του διαδεδομένου όρου "chemtrails". Κατανοητή η θέση αυτή, όμως θαρρώ πως οι αγαπητοί ακτιβιστές με αυτό τον τρόπο αποδέχονται τους όρους που θέτουν οι ίδιοι οι εκτελούντες το πρόγραμμα αεροψεκασμών. Με το να αποδεχόμαστε όρους και πλαίσια που ορίζουν αυτοί που καλύπτουν επί χρόνια με μυστικότητα το ζήτημα αυτό, και συνεχίζουν να δρουν εναντίον μας, είναι σαν να τους δίνουμε το ελεύθερο να χειραγωγούν τη σκέψη και τις έρευνες μας μονοδιάστατα, ενώ επιπλέον τους δίνουμε το ελεύθερο να βάζουν φίμωτρο στην αλήθεια.

Μάλιστα πολύ πιθανή θεωρώ την πιθανότητα να θέλουν να "ομαδοποιήσουν" τους ακτιβιστές των chemtrails και, (όπως έκαναν και σε πολλές άλλες ομαδικές δραστηριότητες -π.χ. στα πλαίσια του περιβαλλοντικού ακτιβισμού-),  να αποπροσανατολήσουν το στόχο της δράσης, να χειραγωγήσουν τις ακτιβιστικές ομάδες και εν συνεχεία να τις κάνουν να εργάζονται "υπέρ" τους. (Η τακτική αυτή μας είναι εξάλλου γνωστή.)

Οι περισσότεροι ερευνητές συμφωνούμε πως το θέμα των chemtrails έχει πολλές διαστάσεις με πιο βασικές αυτές των στρατιωτικών πειραμάτων. Η αποδοχή και ο περιορισμός της συζήτησης αποκλειστικά γύρω από τη γεωμηχανική, αποτελεί κατ' εμέ ένα μονόδρομο που οδηγεί στον έλεγχο των κινημάτων ακτιβισμού και ενημέρωσης σχετικά με το φαινόμενο. Και θα ήταν μέγα σφάλμα να επιτρέψουμε μια τέτοια πιθανότητα.

Ναι οι χημικοί αεροψεκασμοί αποτελούν ΚΑΙ μέσο ελέγχου του κλίματος, αλλά όχι με στόχο τη "σωτηρία" του πλανήτη και της ανθρωπότητας, όπως διατείνονται οι "γεωμηχανικοί". Η συζήτηση γύρω από αυτή τη διάσταση είναι απαραίτητη, αλλά δεν πρέπει να απουσιάζουν και όλες οι άλλες όψεις των αεροψεκασμών chemtrails, που αφορούν πειράματα με συχνότητες, HAARP, νοητικό έλεγχο, άλλα επιστημονικά ή στρατιωτικο-επιστημονικά πειράματα: πειράματα με "μη-θανατηφόρα" όπλα, "τεκτονικά όπλα", βιοτεχνολογικά όπλα κτλ.

Οι επιπτώσεις, ανάλογα με το εφαρμοζόμενο πρόγραμμα είναι και διαφορετικές, -ανάλογα με το σκοπό ψεκασμού. (Δεν θα κάνω εδώ αναλυτική αναφορά, αλλά στο βιβλίο μου, που θα είναι σύντομα έτοιμο, θα βρείτε όλες τις γνωστές διαστάσεις και επιπτώσεις.)Αφήνοντας λοιπόν προς το παρόν τη χημική σύσταση τους και τις επιπτώσεις αυτών των χημικών στον άνθρωπο και τη φύση, αρκεί να αναφέρω πως και μόνον η μείωση της ηλιακής ακτινοβολίας, την οποία προκαλούν, αρκεί για να προκαλέσει δεκάδες επιπτώσεις στην υγεία μας καθώς εμποδίζει την παραγωγή της βασικής για τον οργανισμό βιταμίνης D, που δημιουργείται ακριβώς με την ευεργετική δράση του ήλιου...

Εξάλλου όλοι γνωρίζουμε πως η ηλιοφάνεια και οι θερμότερες θερμοκρασίες ευνοούν περισσότερο την ανάπτυξη στις καλλιέργειες, αλλά και τις ανθρώπινες δραστηριότητες...

Παράλληλα αν δούμε και την πιο "πνευματική όψη" του θέματος, διαπιστώνουμε πως είναι αδύνατον σε έναν άνθρωπο να λειτουργεί συνειδητά, εάν σε μόνιμη βάση κάποιοι τον αποκόπτουν από την ευεργετικές κοσμικές-συμπαντικές συχνότητες... ή/και τον βομβαρδίζουν με συχνότητες τέτοιες που αποσυντονίζουν τον οργανισμό του...

Αυτό όμως που μας απασχολεί περισσότερο, πέρα από τα κομμάτια αλήθειας που έχουν ήδη αποκαλυφθεί, είναι το πως μπορούμε αρχικά να προστατευτούμε από τις δυσμενείς δράσεις των chemtrails και στη συνέχεια να σταματήσουμε τους ίδιους τους ψεκασμούς. 

Αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς θα πρέπει να παραδεχτούμε πως οι ατέλειωτες θεωρητικές συζητήσεις γύρω από το φαινόμενο, ναι μεν ενημερώνουν, αλλά δεν έχουν πραγματικό αποτέλεσμα. Πράγματι όλο και περισσότεροι συνάνθρωποι μας παρατηρούν το φαινόμενο, αλλά συνεχίζουν να αισθάνονται ανυπεράσπιστοι και εκτεθιμένοι... έως και παραλυμένοι από τη φρικτή αυτή αλήθεια.

Τα γνωστά μέτρα προστασίας, που μπορεί να πάρει κανείς είναι λίγα και αυτά συμπεριλαμβάνουν:
  • ψυχραιμία και α-φοβία. Το άγχος και ο φόβος είναι "απαραίτητα" για να μπορούν να προκαλέσουν οι αεροψεκασμοί βλάβεςς στον οργανισμό άμεσες ή έμεσες (όπως π.χ. ανάπτυξη της lyme disease ή των morgellons)
  • συχνή αποτοξίνωση και ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος
  • πνευματική ανάπτυξη -όσο περίεργο και αν φαίνεται σε κάποιους, η ανεπτυγμένη συνείδηση μπορεί να μας κάνει άτρωτους αλλά και μας δίνει τη δυνατότητα να επέμβουμε σαν "ζωντανοί οργονίτες" απαλείφοντας τα chemtrails και τέλος
  • οργονίτες και chembusters -Μολονότι δεν γίνεται αποδεκτή από όλους η χρήση των chembusters- είτε γιατί δεν τη δοκίμασαν, είτε γιατί δεν γνωρίζουν τη δράση τους- αυτοί αποτελούν ένα από τα λίγα δραστικά μέτρα ενάντια στις επικίνδυνες για τον άνθρωπο και τη φύση δράσεις των χημικών αεροψεκασμών. Η κύρια διαφορά τους από τα άλλα μέτρα είναι πως δρουν ευεργετικά για όλους τους ανθρώπους μιας περιοχής και όχι μόνον για ένα άτομο. Σε περιοχές μάλιστα που έχει γίνει συστηματική τοποθέτηση τους παρατηρείται ήδη μια αλλαγή στη διάθεση και την υγεία των εκεί κατοικούντων ανθρώπων και τόνωση της φύσης.
Στο σημείο αυτό θα ήθελα να αναφέρω και τις ομαδικές δράσεις εξ αποστάσεως πνευματικού συντονισμού ανθρώπινων ομάδων, που δημιουργούν αλυσίδες ανθρώπων που δρουν για την εξάλλειψη και/ή μετουσίωση του φαινομένου, που ήδη έχουν να επιδείξουν πολύ καλά αποτελέσματα.

Γνωρίζουμε επίσης πως όσο αντι-δρούμε με "πολεμικές" τύπου "αντι-chemtrails" ενισχύουμε ενεργειακά την ύπαρξη του φαινομένου, οπότε καλό είναι ακόμη και οι δράσεις μας να φέρουν συνθήματα με αυτό που επιθυμούμε (π.χ. μπλέ ουρανοί) και όχι αυτό που δεν θέλουμε.

Κλείνοντας τις σύντομες αυτές παρατηρήσεις μου, θα ήθελα να τονίσω πως κανένα ζήτημα ή πρόβλημα δεν μπορεί να λυθεί, εάν το αντιμετωπίζουμε αποσπασματικά. Όπως και σε κάθε άλλη περίπτωση, η αντιμετώπιση θα πρέπει να είναι ολιστική. Μόνον όταν περιλαμβάνουμε όλες τις παραμέτρους μπορούμε και να λύσουμε με επιτυχία το πρόβλημα και να βρούμε λύσεις, οι οποίες έχουν πραγματικά αποτελέσματα. Και στο σημείο αυτό θα πρέπει να παραδεχτούμε πως μολονότι μας είναι γνωστές πολλές από τις όψεις του ζητήματος των chemtrails ακόμη δεν γνωρίζουμε ΟΛΟΚΛΗΡΗ την αλήθεια... Ωστόσο μπορούμε να πάρουμε ήδη μέτρα που να μας προστατεύουν από τις όψεις αυτές, αλλά και να συνεχίσουμε τις έρευνες που θα μας φέρουν κοντά στην πλήρη αλήθεια.

Με εκτίμηση προς όλους τους συναγωνιστές-ερευνητές και 
τους πολίτες του κόσμου, που θέλουν να διατηρήσουν το δικαίωμα μας
στους καθαρούς ουρανούς 

Βίκυ Χρυσού

1 σχόλιο:

  1. ANTI-CHEMTRAILS.ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΡΟ ΣΤΟ ΧΗΜΙΚΟ ΨΕΚΑΣΜΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ.

    Posted by alfeiospotamos στο Νοεμβρίου 6, 2009
    Chembusters και Οργονίτες
    Με την παραπομπή του “Πλάτωνα” είδα τους φίλους μου Ίωνα και Ήλιο να έχουν προχωρίσει σε δημοσίευση οδηγιών κατασκευής chembusters και οργονίτη στην ελληνική γλώσσα. Είναι γνωστό πως ο Ίωνας είχε διδάξει σε αρκετά άτομα τον τρόπο κατασκευής οργονίτη και θαρρώ πως ήταν πρωτοπόρος σε αυτό τον τομέα. για τη χώρα μας Επίσης υπάρχει το ελληνικό site “οργόνη” που επίσης δίνει πολύτιμες συμβουλές -λινκ υπάρχει από καιρό στην υπο-σελίδα “chemtrails”, ωστόσο αναδημοσιεύω εδώ το κείμενο του ήλιου από το esoterica. Καιρός να περάσουμε στη δράση λοιπόν…
    Ήλιος 2012:
    “Λένε ότι οι πιο σημαντικές ανακαλύψεις γίνονται στα πιό απίθανα μέρη.
    (…) Αντιγράφω λοιπόν όλο το κείμενο όπως ο ίδιος -ο Ίων Μάγγος- το παρέθεσε στο Facebook:.

    Το ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΡΟ στο ΧΗΜΙΚΟ ΨΕΚΑΣΜΑ των ΟΥΡΑΝΩΝ μας.Αν εχετε αγανακτησει μετα απο 11 χρονια συστηματικου ψεκασματος των ουρανων μας με χημικα και οχι μονον, απο τα αθορυβα υπερηχητικα Boeing και απο τα Orbs ηλεκτρικης αντιβαρυτητος. Τοτε φτιαξτε ενα CB (ChemBuster). Εχει ακτινα δρασεως 20 χλμ. και ενα ανα νομο ειναι το ελαχιστο. Με τρια σε τριγωνο ανα νομο εχετε το τελειο αποτελεσμα. Η πρωτευουσα του νομου να περικλειεται στο τριγωνο. Χρειαζεται να ακουμπα στο χωμα. Επισης το στηριζετε με τρια σχοινακια απο καπου για να μην πεσει απο τον αερα. Το μονο που απαιτειται ειναι πολυ κεφι , μερακι και λιγα εργαλεια. Οσο για το κοστος στοιχιζει οσο ενα καλο γευμα τεσσαρων ατομων σε καλο εστιατοριο. Τα CB τα εφευρε ο Don Croft (βλεπεhttp://www.worldwithoutparasites.com/,http://www.ethericwarriors.com/).

    Εδω σας παρατιθενται οι οδηγιες των Bali Gifters(http://www.baligifter.org/CbTutorial.html).

    Οι οδηγιες αφορουν ενα χαμηλου κοστους CB το οποιο θα καθαρισει τα chemtrails και θα αποκαταστησει την υγεια των ουρανων σας. Επισης θα αποκαταστησει την φυσιολογικη βροχοπτωση στο μερος σας και το…συνέχεια στην πηγή…

    Αυτή η καταχώριση έγινε στις Νοεμβρίου 6, 2009 στο 1:27 μμ υπό ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΧΗΜΙΚΑ. Μπορείτε να παρακολουθείτε τις αποκρίσεις σε αυτή την καταχώριση μέσω RSS 2.0 ροή. Μπορείτε αφήστε μια απάντηση, ή trackback από τον δικό σας ιστότοπο.

    http://alfeiospotamos.wordpress.com/2009/11/06/anti-chemtrails-

    ΑπάντησηΔιαγραφή