Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Ομολόγησε την “χρεοκοπία” ο Παπανδρέου

Άλλα αντί άλλων σε δέκα μόλις λεπτά

Δεν είχαν αρχή μέση και τέλος οι απαντήσεις που έδωσε ο Παπανδρέου στη διακαναλική συνέντευξη του.

Για τις εκλογές
Όσοι δεν κοιμήθηκαν (σς ακόμη και οι δημοσιογράφοι που συμμετείχαν στη συνέντευξη κρατούσαν με δυσκολία τα χασμουρητά τους) θα άκουσαν τον πρωθυπουργό της χώρας να αυτοαναιρείται σε διάστημα δέκα μόλις λεπτών!
Από τη μια έλεγε ότι «θα προσφύγω στη λαϊκή βούληση αν το αποτέλεσμα δεν είναι καλό» και από την άλλη ότι «εγώ ποτέ δεν μίλησα για πρόωρες εκλογές»!
Για τους μισθούς και τις συντάξεις

Από τη μια δεσμευόταν ότι δεν θα μειώσει μισθούς και συντάξεις και από την άλλη, όταν οι ερωτήσεις έγιναν επίμονες , πως θα βρει άλλον τρόπο να μειώσει το έλλειμμα, χωρίς να λέει ποιον!

Η είδηση της … χρεοκοπίας

Μπορεί να μην απάντησε σε καμία σχεδόν ερώτηση , έδωσε όμως ειδήσεις με κυριότερη αυτήτου καθεστώτος ελεγχόμενης χρεοκοπίας για την οποία  γράφουμε  καιρό τώρα.
Μίλησε για «επαναδιαπραγμάτευση των επαχθών όρων» και αμέσως μετά είπε ότι συζητά την πρόταση για επιμήκυνση της αποπληρωμής των δανείων που λαμβάνει η χώρα από την τρόικα.

Αυτό βέβαια δεν χρειάζεται να έχει κανείς οικονομικές σπουδές, για να καταλάβει ότι λέγεται χρεοκοπία και παράταση της οικονομικής κατοχής της Ελλάδας.

Ε.Μ.ΠΡΟ.Σ. για Ανάπτυξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου