Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Αυτοί δεν θέλουν εκλογές...


Εκλογές αυτή τη στιγμή δεν συμφέρουν
-ούτε στο ΔΝΤ
-ούτε στην ΕΕ
-ούτε στην ΝΔ
-ούτε στο ΠαΣοΚ
-ούτε στους παλιούς και νέους δανειστές μας.
Αυτοί όλοι έχουν πολλά να χάσουν.
Εκλογές αυτή τη στιγμή συμφέρουν μόνο στον ΛΑΟ.
Μόνο σε μας συμφέρουν εκλογές αυτή τη στιγμή.
Διότι θα δοθεί η ευκαιρία να απαιτήσουμε να φύγει αυτή η μεγάλη, βαριά και μαύρη πέτρα που μας πλάκωσε, τώρα. ΤΩΡΑ. Οχι ύστερα.
Και θα αναγκαστούν τα κόμματα της χώρας μας να ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ πάνω σ’ αυτό που θέλει ο λαός. Να φύγουν δηλαδή άμεσα η ΚΑΤΟΧΗ και τα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΒΑΡΗ από τις πλάτες του. ΑΜΕΣΑ λέμε. Οχι ύστερα.
Χώρια που μπορεί να προκύψουν πολύ επικίνδυνες ζυμώσεις και αιτήματα για το σύστημα από μια τέτοια προεκλογική περίοδο (δημοκρατικά, διαγραφή χρεών, κλπ κλπ).
Η μάχη και η σύγκρουση που γίνεται δεν είναι ανάμεσα σε “μνημονιακές” και “αντι-μνημονιακές” δυνάμεις. Οι οποίες “δυνάμεις”, όσο περνάει μάλιστα ο καιρός, λιγοστεύουν σε επιρροή μέσα στον λαό.
Η σύγκρουση, που ακόμη δεν γίνεται και που περιμένουν πολλοί ότι θα γίνει, είναι ανάμεσα σε αυτούς που υφίστανται ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ και σε αυτούς που με την πολιτική τους από δεκαετίες και αιώνες, παίρνουν δάνεια ΚΡΥΦΑ, “τρώνε τα λεφτά”, ΔΕΝ κάνουν ανάπτυξη, ΔΕΝ φορολογούν αυτούς που πρέπει, και στέλνουν πάντα τον ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ στον λαό.
Ανάμεσα δηλαδή σε αυτούς που εφαρμόζουν πολιτικές που οδηγούν ή δεν αποτρέπουν Μνημόνια και σε αυτούς που ΠΑΝΤΑ πληρώνουν τα σπασμένα.
Και μην ξεχνάμε ότι αυτή τη στιγμή ΚΑΜΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ δεν έχει υπολογίσιμη επιρροή στον λαό. Δεν μπορεί δηλαδή να διαχειριστεί τον λαό.
ΥΓ: Όποιος λέει πως δεν χρειάζονται εκλογές παίζει μικροκομματικά παιχνίδια, τα οποία όμως απέχουν παρασάγγας από τα συμφέροντα του λαού και του τόπου. Τώρα βγάζουνε και φετφά απαγορευμένο λεξιλόγιο: μη λέτε τη λέξη «αναδιάρθρωση χρέους», μη λέτε τη λέξη «εκλογές» γιατί θα θυμώσουν οι «διεθνείς αγορές» και θα ανέβουν τα «σπρέντς».
Δε μας χ…, ρε Νταλάρες, χρονιάρα μέρα με την διακομματική Τσολάκογλου ΕΠΕ σας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου