Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Το ΟΧΙ απευθύνεται στην Τρόϊκα. Λίγο μας ενδιαφέρει ο κ. Παπανδρέου…

Όπως είναι γνωστό, τη χώρα δεν την κυβερνάει πλέον ο κ. Παπανδρέου και η κυβέρνησή του, αλλά η Τρόϊκα και κυρίως το ΔΝΤ. Η Βουλή στην ουσία έχει καταργηθεί και απλά παίζει το ρόλο του συμβολαιογράφου του ΔΝΤ. Άντε να ψηφίσει και κανένα νόμο για το κάπνισμα για να περνάει η ώρα. Τα ουσιαστικά μέτρα όμως που λαμβάνονται καθορίζονται πλέον απ’ έξω.
Επομένως, το μήνυμα που θα στείλουν οι πολίτες με την ψήφο τους στις 7-11-2010, δεν έχει αποδέκτη τόσο τον κ. Παπανδρέου, αλλά κυρίως την Τρόϊκα, η οποία ήδη έχει θορυβηθεί πολύ, από τις δημοσκοπήσεις. Τα περί απειλής εκλογών του κ. Παπανδρέου, είναι απλώς σκηνοθετημένα  «φούμαρα» και φυσικά ουδέποτε πρόκειται να πραγματοποιηθεί τέτοια απειλή.
Ο κ. Παπανδρέου, δείλιασε μπροστά στο πολιτικό κόστος, όπως εξάλλου και ο προκάτοχός του. Δεν άντεξε να αντιμετωπίσει, μόνη η κυβέρνησή του, την οικονομική κατάσταση και να λάβει όσα σκληρά μέτρα απαιτούνταν και ως εκ τούτου προτίμησε να παραδώσει τη χώρα στον έλεγχο των ξένων συμφερόντων. Για δε την κυβέρνησή του επιφύλαξε ένα ρόλο διαμεσολαβητή, φοροεισπράκτορα, μεταξύ των τοκογλύφων και του ελληνικού λαού, παριστάνοντας ενίοτε και τον καλό επιστάτη που….. προστατεύει το λαό απέναντι στους «κακούς» Τροϊκανούς. Γνωρίζει πολύ καλά ο κ. Παπανδρέου ότι δεν δίνει πλέον αναφορά στον ελληνικό λαό, αλλά στο πραγματικό αφεντικό, την Τρόϊκα.
Τα πολιτικά παιχνίδια ως εκ τούτου παίζονται απ’ έξω πρωτοστατούντος του ΔΝΤ σε απόλυτη ευθυγράμμιση με τους διεθνείς τοκογλύφους που περιμένουν να εξοφληθούν. Το θύμα, δηλαδή ο ελληνικός λαός δεν πρέπει να αντιδράσει, σύμφωνα με τα διεθνή σχέδια. Μετά τον ψεύτικο (για μας) εκβιασμό του κ. Παπανδρέου, τον οποίο άλλωστε τον είχαμε προβλέψει πολύ πιο πριν, (από τις 27-9-2010 εδώ), είδαμε ξαφνικά να ανεβαίνουν τα spreads, από τους τοκογλύφους, τα οποία ως εκ θαύματος τις προηγούμενες ημέρες έπεφταν και αμέσως όλα τα παπαγαλάκια από τα καθεστωτικά ΜΜΕ, άρχισαν ουσιαστικά να λένε «Να τι θα πάθουμε αν πούμε ΟΧΙ στο μνημόνιο». Ο δε πολύς κ. Στρος Καν αναμιγνύεται πλέον ανεπίτρεπτα με εσωτερικά μας θέματα, αλλά βλέπετε κάποιος του έδωσε το δικαίωμα.
Εμείς λέμε, ότι ο ελληνικός λαός δεν μασάει και να πάνε από εκεί που ήρθανε όλοι τους.
Το νέο ΟΧΙ θα το πάρουν και θα είναι πολύ ηχηρό.
Το πειραματόζωο θα αντιδράσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου