Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

G. Soros: Η Γερμανία θα μπορούσε να προκαλέσει την κατάρρευση του ευρώ

  • Κινδυνεύει η δημοκρατία, επαναλαμβάνει ο Σόρος, μετά τον Μπαρόζο!!!!
Την πεποίθηση ότι η πολιτική αυτοσυγκράτησης της κατανάλωσης που ακολουθεί η Γερμανία θα μπορούσε να καταστρέψει το ευρωπαϊκό πρόγραμμα και να προκαλέσει την κατάρρευση του ευρώ εξέφρασε ο γνωστός δισεκατομμυριούχος επενδυτής George Soros, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Die Zeit που δημοσιεύεται σήμερα.
«Η γερμανική πολιτική αποτελεί κίνδυνο για την Ευρώπη, θα μπορούσε να προκαλέσει την καταστροφή του ευρωπαϊκού προγράμματος» τόνισε χαρακτηριστικά ο Soros.
«Αυτή τη στιγμή οι Γερμανοί τραβούν τους γείτονές τους στον αποπληθωρισμό και σε μακρά περίοδο στασιμότητας. Αυτό με τη σειρά του οδηγεί στην εθνικοποίηση και την ξενοφοβία. Η δημοκρατία η ίδια βρίσκεται σε κίνδυνο» σημείωσε ο Soros, επαναλαμβάνοντας σαφέστατα τις προ ημερών δηλώσεις του κυρίου Μπαρόζο, που μίλησε επίσης για κίνδυνο της δημοκρατίας.
Σίγουρα οι δύο άνδρες περνάνε ένα μήνυμα, προλέγοντας εξελίξεις οι οποίες είναι προφανέστατα άγνωστες στους ευρωπαίους πολίτες. Κάποιοι, σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, έχουν αποφασίσει να παίξουν και με την δημοκρατία, αναπτύσσοντας τις συνήθεις δραστηριότητές τους, αυτές της κλεπτοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου