Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Κόβουν την 13η και την 14 σύνταξη από τους συνταξιούχους του ιδιωτικού τομέα!!!

  • Ποιές μπούρδες περί "ανταγωνιστικότητας" και "διάσωσης ταμείων" μπορούν να δικαιολογήσουν ένα άθλιο και απάνθρωπο μέτρο όπως το συγκεκριμένο;
Σύμφωνα με πληροφορίες-που όλοι μας ελπίζουμε να διαψευστούν- η κυβέρνηση ανακοινώνει σήμερα την κατάργηση της 13ης και 14ης σύνταξης τους συνταξιούχους του ιδιωτικού τομέα οδηγώντας τους ουσιαστικά στην εξαθλίωση.
Προς ικανοποίηση των δανειστών, η κυβέρνηση φέρεται να αποφάσισε την κατάργηση της 13ης και 14ης σύνταξης στον ιδιωτικό τομέα, κατά την έκτακτη συνάντηση που είχε με τον υπουργό Απασχόλησης, Ανδρέα Λοβέρδο ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.
Η κατάργηση των δύο συντάξεων στον ιδιωτικό τομέα, θα αντικατασταθεί με ένα επίδομα της τάξεως των 800 ευρώ. Αυτό το επίδομα θα δίνεται σε όλους, χωρίς διαφοροποιήσεις, στον ιδιωτικό τομέα ανεξάρτητα από το ύψος της σύνταξης.
Σήμερα, συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο για να εγκρίνει το τελικό κείμενο του ασφαλιστικού, που θα φροντίσει να νομιμοποιηθεί η κλοπή των καταβληθέντων χρημάτων όλων όσων εργάστηκαν και εργάζονται στον ιδιωτικό τομέα. Είναι μεγάλη υπόθεση να σε κλέβει το κράτος και να νομιμοποιεί αυτή την κλοπή, φροντίζοντας να μην μπορεί κανείς να προσπαθήσει να βρει τους κλέφτες, οι οποίοι απαλλάσσονται της πράξης τους με νομοθετικό ευεργέτημα της κυβέρνησης...!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου