Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

Τι κρύβεται πίσω από την τρομακτική οικολογική καταστροφή στον Κόλπο του Μεξικού;


Τα πράγματα είναι πολύ πιο ζοφερά και επικίνδυνα από ότι μας λένε τα ΜΜΕ. Εκτός του πετρελαίου, διαφεύγουν και άλλα δηλητηριώδη αέρια και υγρά από τα μεγάλα βάθη της υποβρύχιας πηγής, που δηλητηριάζουν τον πληθυσμό στα παράκτια της περιοχής, από τον κόλπο του Μεξικό ως τη Φλόριδα και όχι μόνον. Ταυτόχρονα είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν επιτρέπει στις Πολιτείες που επηρεάζονται, να επέμβουν με μέσα καθαρισμού, αυτό το ανέλαβε εξ ολοκλήρου η ΒΡ η οποία δεν επιτρέπει ούτε στα ΜΜΕ να πλησιάσουν την περιοχή.


Στο βίντεο ο Alex Jones μιλάει με τον Lindsey Williams, συγγραφέα του βιβλίου ‘The Energy Non-Crisis’.


Υποτιτλισμός: http://www.youtube.com/user/vasoula2908

Σχετικό τόπικ στο φόρουμ ΙΔΕΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ



Ποιος είναι ο Lindsey Williams:


Ο Lindsey Williams, υπήρξε πάστορας στην εκκλησία των Βαπτιστών για 28 χρόνια. Το 1971 πήγε ως ιεραπόστολος στην Αλάσκα. Ο αγωγός πετρελαίου Transalaska ξεκίνησε τη φάση κατασκευής του το 1974, και λόγω της αγάπης του κ. Williams 'για τη χώρα του και το ενδιαφέρον για την πνευματική κατάσταση των εργατών προσφέρθηκε εθελοντικά να υπηρετήσει ως εφημέριος στον αγωγό, με την πλήρη υποστήριξη της Alyeska Pipeline Company. Εξαιτίας της θέσης του ως Εφημέριος, του δόθηκε πρόσβαση σε πληροφορίες τις οποίες συνέλεξε και έγραψε το αποκαλυπτικό βιβλίο The Energy Non-Crisis (Η Ενεργειακή Μη Κρίση).

Μετά από πολλές δημόσιες ομιλίες του στα δυτικά κράτη, ορισμένα κυβερνητικά στελέχη και ενδιαφερόμενοι ιδιώτες προέτρεψαν τον κ. Williams να κυκλοφορήσει όλα αυτά που είδε και άκουσε, θεωρώντας τις πληροφορίες αυτές ζωτικής σημασίας για την εθνική ασφάλεια. Ο κ. Williams πιστεύει ακράδαντα ότιόποιος ελέγχει την ενέργεια ελέγχει την οικονομία.


Το Ιστολόγιό του με πολλές συνεντεύξεις :http://lindseywilliams101.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου