Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009

Κύπρος, Τουρκικοί σχεδιασμοί και ΟΗΕ

Να ισχυροποιηθεί ο Ελληνισμός

Λίγο πριν την ανάδειξη της νέας κυβερνήσεως ενισχύονται οι ευθύνες της Εθνικής Κοινωνικής Παράταξης έναντι της Πατρίδος, του ιστορικού και θεσμικού της ρόλου και της αντισυμβατικής πορείας που καλούμαστε να ακολουθήσουμε.
Μέσα στον ορυμαγδό ενός γενικευμένου αποπροσανατολισμού, το χρέος έναντι του Έθνους και του λαού μας καλεί να ασχοληθούμε με την γύμνια της εξωτερικής πολιτικής της χώρας που υπονομεύει τα όρια αντοχής του ακριτικού Ελληνισμού.
Κάποιοι ισοπεδωτές του πνεύματος και της ζωντάνιας του λαού μας δεν επιθυμούν την ενέργεια έργων ωφέλιμων και ενωτικών. Ενοχλεί έντονα αυτούς τους ολετήρες της Ελλάδος η παραμικρή σκέψη για την επίδειξη δράσης υπέρ της αποτροπής των Εθνικών κινδύνων μέσα από την υπερίσχυση του κλίματος μιας υπερβατικής κοινωνικής αλληλεγγύης. Οι ντόπιοι υπηρέτες του Διεθνιστικού Νεοταξισμού φέρνουν στα μέτρα τους την πληροφόρηση και την επικοινωνία. Δεν πρέπει να μαθευτεί ότι το Ελληνικό Έθνος βρίσκεται σε κίνδυνο, γιατί έχουμε εκλογές!
Ο χρόνος επιλογής των προκλήσεων και των άνομων σχεδιασμών διαθέτει το στοιχείο της έξυπνης ανάγνωσης των συγκυριών. Οι απαιτήσεις της Τουρκίας στο ευαίσθητο τμήμα του Κυπριακού Ελληνισμού επιδιώκουν να εκμεταλλευτούν τις δικές μας αδυναμίες, αποσπώντας περισσότερα κέρδη από την ήδη επιδιωκόμενη είσοδο στην Ευρώπη με πολιτικά μέσα. Ο ρόλος της Ευρώπης απαξιώνεται, η τουρκική κατοχή γίνεται αποδεκτή και ο ΟΗΕ λαμβάνει το σχήμα του διεθνιστικού διαιτητικού μηχανισμού που διαγράφει εθνικά δίκαια.
Χρόνια τώρα έχει επενδύσει το πολιτικό κατεστημένο στην άμβλυνση της κοινωνικής αλληλεγγύης είτε με την απαξίωση και την κένωση της επαρχίας από τον ντόπιο πληθυσμό είτε με την απομάκρυνση της Μητροπολιτικής Ελλάδος από τις αλύτρωτες πατρίδες με τα γνωστά ευφυολογήματα του τύπου «η Κύπρος κείται μακράν». Ειδικότερα στο ζήτημα της Κύπρου καλλιεργήθηκε ύπουλα το μικρόβιο της διχόνοιας και της έχθρας ανάμεσα στους Ελλαδίτες και τους Κυπρίους. Ένα μικρόβιο που βασίστηκε στις προδοσίες και τις εξουσιαστικές ματαιοδοξίες ανθρώπων και από τις δύο όχθες του Ελληνισμού με μεταπολιτευτικά παράσημα.
Τούτες τις μέρες της μεγάλης ατομικής και εθνικής μας μοναξιάς βρέθηκαν για διαφόρους λόγους στις ΗΠΑ ο Γιώργος Παπανδρέου, ο Ταγίπ Ερντογάν, ενώ δεν μετέβη τελικά για λόγους υγείας η Ντόρα Μπακογιάννη. Ο βασικός λόγος των εν λόγω προσελεύσεων ήταν η γενική συνέλευση του ΟΗΕ. Ακούσαμε τον γενικό γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Μπαν Κι Μουν να αναφέρεται στην ομιλία του σε φρέσκιες ευκαιρίες για την Κύπρο. Αναρωτιόμαστε για το είδος του φρέσκου αέρα που μπορεί να φυσήξει για την Κύπρο μετά και τις επαφές του Προέδρου Χριστόφια με πλήθος ηγετών σε ΕΕ και ΟΗΕ στο άκουσμα της αποθράσυνσης των γνωστών ανθελλήνων.
Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Ερντογάν πιέζει σε κάθε επίπεδο για την επίλυση του Κυπριακού μέχρι το τέλος του 2009. Είναι φανερό ότι στηρίζεται σ’ αυτή την κατεύθυνση από τις ισχυρές πλάτες του Νεοταξισμού για την παραγραφή των εγκλημάτων της Τουρκίας κατά της ανθρωπότητας και του Ελληνισμού κατά μείζονα λόγο. Ο Ερντογάν κάλεσε τον γενικό γραμματέα του ΟΗΕ να καταστεί γεφυροποιός των διαφορών μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας με την συνδρομή ενός νέου ανθελληνικού σχεδίου Ανάν και την παράδοση της εξουσίας στην Κύπρο στα χέρια των Τούρκων και των σύγχρονων αποικιοκρατών με την παράλληλη αναφορά στην «Τουρκική Δημοκρατία της Β. Κύπρου». Μια επιδίωξη που έχει χαράξει άλλωστε η Τουρκία και για την Ελεύθερη Θράκη με την συνδρομή του Τουρκικού Προξενείου.
Ο Τούρκος Πρωθυπουργός δεν αρκέστηκε μόνο στο επισφράγισμα των κατακτητικών του σχεδίων και την επέκτασή τους, αλλά αναφέρθηκε ακόμη και στον τρόπο που θα τα πετύχει. Με την παραμονή των Τούρκων εποίκων. Είχε μάλιστα το θράσος να πει στον Κύπριο Πρόεδρο ότι το ζήτημα των καθόλα παράνομων εποίκων έχει λυθεί με την μετατροπή τους σε πολίτες της «Τουρκικής Δημοκρατίας Βορείου Κύπρου». Στις ΗΠΑ ο Τούρκος Πρωθυπουργός είχε συνομιλίες με εκπροσώπους της εβραϊκής κοινότητας που του εξέφρασαν τις ανησυχίες τους σε σχέση με την Μέση Ανατολή και τους εξοπλισμούς του Ιράν. Τις αντικειμενικές ανησυχίες όμως για την πολιτική επέκταση της Τουρκίας στην Ευρώπη εξέφρασαν μόνο οι Ευρωπαίοι Εθνικιστές με επικεφαλής το Αυστριακό Κόμμα των Ελευθέρων που ζητούν με τις συλλογές υπογραφών την μη είσοδο της Τουρκίας στην ΕΕ. Όλοι βλέπουν τις αδηφάγες βλέψεις της Τουρκίας πλην της Νέας Εξουσιαστικής Τάξης Πραγμάτων και του ελλαδικού πολιτικού κατεστημένου.
Κι όμως οι δυνάμεις της Καθεστηκυίας Τάξεως έχουν απομακρύνει το ενδιαφέρον της ψηφοφόρου μάζας από τα ζητήματα εθνικής πολιτικής με την επιβολή της λαϊκής απογοήτευσης, της οικονομικής αιχμαλωσίας και της πλύσεως εγκεφάλου μέσω της νεοταξικής προπαγάνδας των μεγάλων ΜΜΕ. Όμως η άσκηση της οποιασδήποτε κοινωνικής πολιτικής δεν μπορεί να επιτευχθεί αν δεν εξασφαλιστούν προηγουμένως η εθνική κυριαρχία και η ισχυρή παρουσία του Ελληνισμού με την οικουμενική του διάσταση. Να διασφαλίσουμε το εξωτερικό περιβάλλον του Έθνους μας, ισχυροποιώντας τους Ακρίτες του Ελληνισμού.
Κι αυτό είναι ένα ύψιστο καθήκον που αφορά όλους τους Έλληνες κι όχι μόνο τους πολίτες της Β Αθηνών και τον ΛΑ.Ο.Σ όπου πολιτεύομαι.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου