Σάββατο 25 Απριλίου 2009

Ο Γκρούεφσκι καταρρέει και τρέμει για την επόμενη ημέρα...

Νατζντενόφσκι: O Γκρούεφσκι είτε λέει ψέματα είτε είναι ανίκανος!!!

Πυρά απο παντού μέσα στα Σκόπια δέχεται τον τελευταίο καιρό ο Γκρούεφσκι και η κυβέρνηση του. Οι Σκοπιανοί που σιγά σιγά ξυπνάνε απο τον λήθαργο και αρχίζουν να συνειδητοποιούν το αδιέξοδο στο οποίο τους έχει οδηγήσει ο υπερεθνικιστής Γκρούεφσκι, καθημερινά πλέον δείχνουν την δυσφορία τους.
Όπως επισήμανε η εφημερίδα Spic, οικονομικοί αναλυτές στα Σκόπια, προσκείμενοι κυρίως στον χώρο της αντιπολίτευσης, επέκριναν σφοδρότατα την κυβέρνηση Γκρούεφσκι για την αδυναμία να πραγματοποιήσει τις προεκλογικές της εξαγγελίες, σε σχέση με την αντιμετώπιση της Οικονομικής κρίσης.
Παράλληλα αναφέρθηκαν με ιδιαίτερα αρνητικά σχόλια στην απόφαση της κυβέρνησης των Σκοπίων να αναστείλει σχέδιο που είχε ήδη αναγγελθεί για παροχές σε οικογένειες με 2 και 3 παιδιά, καθώς και χαρακτηριστική καθυστέρηση στο κυβερνητικό πρόγραμμα παροχής 300 νέων λεωφορείων στην αστική συγκοινωνία της χώρας. Φυσικά δεν ξέφυγε απο τους επικριτές Γκρούεφσκι το γεγονός πως πάγωσαν οι μισθοί σε παραπάνω απο 70.000 δημόσιους υπαλλήλους.
Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Σόμπονταν Νατζντενόφσκι απο το Φιλελεύθερο Δημοκρατικό κόμμα “Υπάρχουν δύο πιθανότητες. Η μια απο αυτές είναι ο Πρωθυπουργός Νίκολα Γκρούεφσκι είπε ψέματα στον κόσμο, και η άλλη, που είναι και χειρότερη, δεν είπε ψέματα γιατί απλά είναι ανίκανος!!!

http://history-of-macedonia.com/wordpress/2009/04/25/gruevski-eite-leei-psemata-eite-einai-anikanos/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου