Δευτέρα 27 Απριλίου 2009

Η οργάνωση European Jewish Congress απειλεί την Ελλάδα

Το φυσάνε οι εβραίοι και δεν κρυώνει! Και φυσικά, μυαλό δεν βάλανε. Αντίθετα, βάλανε τα μεγάλα μέσα. Ή έτσι νομίζουν. Η οργάνωση European Jewish Congress (www.eurojewcong.org), που αποτελεί στην ουσία την ομπρέλα των εβραϊκών οργανώσεων της Γηραιάς Ηπείρου, εξέφρασε τον... αποτροπιασμό της για την απόφαση του Εφετείου που αθώωσε τον Κώστα Πλεύρη για το ευπώλητο βιβλίο του «Οι Εβραίοι: Όλη η αλήθεια».
Όπως μάλιστα ανακοίνωσε υποκριτικά, 60 μόλις χρόνια μετά το Ολοκαύτωμα και παρά την επανεμφάνιση του πιο «βιτριολικού αντισημιτισμού» από τότε, ένα ελληνικό Εφετείο επιδοκιμάζει τη φυλετική βία και το μίσος, «υπό το πρόσχημα της ελευθερίας του λόγου».
Και διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους!

Διαβάστε και την επιτομή του θράσους: «ο τρόπος με τον οποίο η ελληνική κυβέρνηση και τα δικαστήρια αντιμετωπίσουν αυτή τη δικαστική υπόθεση και άλλες υποθέσεις αυτής της φύσης, θα αποτελέσουν ένα πραγματικό τεστ για τη σοβαρότητα με την οποία οι Έλληνες ηγέτες αντιμετωπίζουν τον αντισημιτισμό και την άρνηση του Ολοκαυτώματος. Εμείς θα παρακολουθούμε».
Είμαστε λοιπόν υπό την παρακολούθηση μιας «ευρωπαϊκής» (όχι και τόσο...) οργάνωσης και δίνουμε εξετάσεις! Οι Εβραίοι απειλούν ανοικτά την ελληνική κυβέρνηση, ώστε να συμμορφωθεί στις «υποδείξεις» τους! Εξ ου και η απίστευτη ανακοίνωση (προϊόν φυσικά σχετικών πιέσεων), δια στόματος του εκπροσώπου του ΥΠΕΞ Γιώργου Κουμουτσάκου, πριν από λίγο καιρό.

http://greeknation.blogspot.com/2009/04/european-jewish-congress.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου