Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Εξεταστική και για τα ΜΜ”Ε” εκτός από την οικονομία. Αναίσχυντη βιομηχανία εξαπάτησης

Είναι πραγματικά οικτρό αυτό που συμβαίνει με τα περισσότερα Ελληνικά ΜΜ”Ε”. Βουβουζέλες της εξουσίας, διαστρεβώνουν ηθελημένα την πραγματικότητα για να κρατήσουν δέσμιους της παραπληροφόρησης τους εδώ ιθαγενείς. Γι’ αυτό και μεθοδικά φρόντισαν να εξαφανίσουν κάθε ανεξάρτητη φωνή όπως αυτή διεθνών δικτύων καθιστώντας μία χώρα, πραγματική μπανανία.
Το πρώτο λοιπόν που πρέπει να κάνει όποιος γκρεμίσει την δικτατορία των διεφθαρμένων είναι να τους οδηγήσει στη δικαιοσύνη. Είναι θέμα δημοκρατίας, θέμα αξιοπρέπειας. Να δείτε ότι με αυτόν τον τρόπο θα δοθεί και απάντηση στο ερώτημα που ταλανίζει την κοινωνία τους τελευταίους μήνες: Που πήγαν τα λεφτά.
Δείτε με ποιόν τρόπο χειραγωγούν την κοινή γνώμη: Από χθες το διαδίκτυο συγκλονίζεται από τον απίστευτο εξευτελισμό που υποβάλλει την χώρα ο Γιώργος Παπανδρέου σε κάθε διεθνή εμφάνιση του. Βλέπετε, εκεί δεν υπάρχουν δημοσιογραφικά γιουσουφάκια – χειροκροτητές, αλλά αναλυτές που τεκμηριώνουν την άποψη τους. Χαρακτηριστικό το αφιέρωμα του Bloomberg για το ΠΩΣ είδαν οι ξένοι την εμφάνιση Παπανδρέου:
Κοιτάξτε τώρα πως διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα οι ντόπιοι ενημερωτές. Ενδεικτικό το προκλητικό άρθρο του Δημήτρη Μητρόπουλου στα “Νέα” στην στήλη με το δεικτικότατο όνομα “Αγιογραφίες”. Διαβάστε τι λέει ο άνθρωπος και θα καταλάβετε που οφείλεται η κατάρρευση των δημοκρατικών θεσμών στη χώρα:
ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ - παρά µία εβδοµάδα – µετά την εκλογή του στην εξουσία, µπορεί κανείς να το διαπιστώσει. Ο Γιώργος Παπανδρέου έκανε σε µία εβδοµάδα στη Νέα Υόρκη – στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ – όσα δεν έχει κάνει ποτέ εκεί έλληνας πρωθυπουργός (!!!!!)
και συνεχίζει…
Ποιος άλλος σε θέση πρωθυπουργού µιας Ελλάδας απόλυτα απαξιωµένης διεθνώς θα είχε διεθνές ακροατήριο, θα έδινε αβέρτα συνεντεύξεις στα ΜΜΕ, θα είχε διαρκείς συναντήσεις µε τους µεγάλους της υφηλίου ή θα µπορούσε να παίξει τον ειρηνοποιό στη Μέση Ανατολή κάνοντας ραντεβού µε τον Αχµαντινετζάντ;
Σε µία εβδοµάδα στη Νέα Υόρκη, ο Παπανδρέου έκανε όσα δεν έκανε ο – άφωνος πλέον – Καραµανλής σε πέντε χρόνια πρωθυπουργικής θητείας. (!!!!!)
Να γελάσει κανείς; Να εξοργιστεί; Ή να τους πάρει με την βρεγμένη σανίδα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου