Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Προσοχή. Το σκηνικό έχει στηθεί

Ανίκανο πλέον το καθεστώς να διαφυλάξει, ούτε την περιοχή του Μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτου, που αποτελεί το σύμβολο των αγώνων των απλών και αγνώστων παιδιών του λαού που έπεσαν υπέρ πατρίδος .
Η στρατιωτική ηγεσία κρυμμένη πίσω από τις εγγενείς αδυναμίες της απέσυρε κατά ντροπιαστικό τρόπο τους τιμημένους Τσολιάδες / Ευζώνους μας και ασχολείται αμέριμνη για το πώς θα αποδυναμώσει τις μονάδες τις πρώτης γραμμής μεταθέτοντας τους γλυψιματίες στην αττική ή στις μεγάλες πόλεις!!!
Τρομαγμένοι και ανεκπαίδευτοι Αστυνομικοί κρυμμένοι πίσω από τα σκαλοπάτια του μνημείου δεν πιστεύουν πλέον στην μεταπολιτευτική Δημοκρατική κατάντια που μας κληροδότησαν οι παλαιοπολιτικάντιδες!!!
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας γαντζωμένος στο θρόνο του παρακολουθεί αμέριμνος τα τεκταινόμενα… αφήστε τον είναι στον κόσμο του αυτός.
Το σκηνικό έχει στηθεί για να δημιουργηθούν έκτροπα. Ίσως, εάν περάσουν οι πρώτες 48 ώρες και δεν υπάρξει εκτόνωση και υποχώρηση των πολιτών που διαμαρτύρονται, η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου - Ραγκούση - ΔΝΤ, ίσως να αποφασίσει να "βγάλει" στους δρόμους τους γνωστούς - αγνώστους "βολικούς" παρακρατικούς... Οι ημέρες είναι δύσκολες και με... επικίνδυνη πιθανή "εγκυμοσύνη"...
Χαρακτηριστικό των ημερών είναι πως οι πολίτες που διαδηλώνουν προτάσσουν την Ελληνική σημαία, ενώ η κυβέρνηση προτάσει τα ΜΑΤ και το... μνημόνιο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου