Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Γαλλικό τηλεοπτικό συνεργείο "γεύτηκε" τον τουρκοφασισμό στη Θράκη!!!


  • Κάνουν ό,τι θέλουν τα ακραία στοιχεία της μειονότητας στη Θράκη. Αυτό το μήνυμα το έχουμε εκπέμψει εκατοντάδες φορές μέσα από αυτόν τον χώρο. Και δεν είμαστε οι μόνοι που φωνάζουμε πως η Θράκη κινδυνεύει... Όμως, οι Ελληνικές κυβερνήσεις φαίνεται πως κινούνται σε άλλο χωροχρόνο, αφού καμία παρέμβαση δεν έχει γίνει προκειμένου να σταλεί ένα σαφές μήνυμα στην Άγκυρα, πως έχει ξεπεράσει τα όρια και πως υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να δεχτεί ηχηρά αντίμετρα...
Έτσι, μέσα σε αυτή την "κυβρνητική νιρβάνα", από πρώτο χέρι είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν το κλίμα τρομοκρατίας που επιβάλλεται από ορισμένους ακραίους της μειονότητας τα μέλη τηλεοπτικού συνεργείου της γαλλικής κρατικής τηλεόρασης.
Το συνεργείο βρέθηκε στις Θέρμες κάνοντας λήψεις, μεταξύ άλλων, και για τους Πομάκους. Την ώρα που έπαιρνε συνέντευξη από Πομάκο εκδότη εφημερίδας, δέχθηκαν επίθεση από ομάδα ατόμων με ξύλα στα χέρια που τους απώθησαν βίαια, ζητώντας να τους παραδώσουν τις κασέτες!
Τελικά, παρενέβησαν ορισμένοι πιο ψύχραιμοι (και προφανώς δασκαλεμένοι...) και απαίτησαν απλώς να μην παίξουν τα πλάνα, με το επιχείρημα της «παραβίασης προσωπικών δεδομένων»... Το ότι, οι τουρκο-πράκτορες παραβιάζουν τα εθνικά και τα ανθρώπινα δικαιώματα των Πομάκων, φυσικά δεν γίνεται λόγος. Άλλωστε, η (ηλιθιωδώς εκτελεσθείσα) απόπειρα φίμωσης απέδειξε τον τουρκικό εθνικιστικό παρεμβατισμό της Άγκυρας μέσα στην Ελληνική Θράκη...
Δυστυχώς, όμως, δεν είναι και τόσο σπουδαίο το συγκεκριμένο γεγονός. Την Δευτέρα, θα παρουσιάσουμε γεγονότα που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης, αλλά δυστυχώς αφήνονται να εξελιχθούν... (η παρουσίαση αυτή θα γίνει την Δευτέρα, επειδή συγκεντρώνουμε στοιχεία και διασταυρώνουμε πληροφορίες οι οποίες είναι άκρως ευαίσθητες και με δυναμική δημιουργίας σοβαρότατων εκτροπών...)

Κωνσταντίνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου