Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Η «Ψύχρανση του Πλανήτη» ως ένα από τα 20 θέματα που συζήτησε η Λέσχη Bilderberg, σύμφωνα με την ιστοσελίδα των ετήσιων συναντήσεων της

Του Jurriaan Maessen (Infowars.com)

Σαν δείγμα ότι καμιά φορά ακόμα και οι παγκοσμιοποιητές αφήνουν τα δόλια σχέδιά τους και λένε την αλήθεια., η επίσημη (ή αυτό που φαίνεται ως επίσημη) ιστοσελίδα των ετήσιων συναντήσεων της Λέσχης Bilderberg(www.bilderbergmeetings.org) αναφέρει την «ψύχρανση του πλανήτη» (“global cooling”), αντί για «υπερθέρμανση του πλανήτη», ως ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν κατά τη συνάντηση του 2010 στην πόλη Sitges της Ισπανίας.

Η αναφορά της παγκόσμιας ψύχρανσης ως ένα από τα ‘καυτά θέματα’ της Bilderberg θα μπορούσε βέβαια να είναι κάποιου είδους τυπογραφικό λάθος. Αλλά θα ήταν παράξενο μεν, λαμβάνοντας υπόψη το πόσο ο όρος «υπερθέρμανση του πλανήτη», έχει αποτυπωθεί στην ψυχή του σύγχρονου ανθρώπου από τα ίδια τα άτομα που συμμετέχουν και διοργανώνουν τις ετήσιες συνεδριάσεις.

Αν θα μπορούσαμε να βρούμε την «ψύχρανση του πλανήτη», στον κατάλογο των θεμάτων των συνεδριάσεων της Bilderberg, την δεκαετία του 1970, θα είχε νόημα, δεδομένου ότι πολλοί επιστήμονες (συμπεριλαμβανομένων και του τωρινού ‘επιστημονικού τσάρου’ του Λευκού Οίκου, John P. Holdren) τότε πίστευαν σε όλο τον κόσμο ότι η παγκόσμια ψύξη ήταν η προκείμενη καταστροφή που θα κτυπούσε τη γη. Αργότερα, η ανθρωπογενής υπερθέρμανση του πλανήτη θεωρήθηκε μια πιο αποτελεσματική απειλή για τον εξαναγκασμό των πληθυσμών να περιορίσουν τον αριθμό τους και για να καταπιούν όλα τα είδη των δρακόντειων μέτρων που θα ληφθούν στο όνομα της γης.

Φαίνεται ότι η αναφορά, “global cooling”, είναι κάποιου είδους αρρωστημένο αστείο από τους ελίτ, οι οποίοι έχουν καταφέρει να ξεγελάσουν μια μεγάλη μερίδα του παγκόσμιου πληθυσμού να πιστεύει ότι το διοξείδιο του άνθρακα που παράγεται εξ αιτίας του ανθρώπου ,είναι μια δηλητηριώδης ουσία, υπεύθυνη για την υπερθέρμανση όχι μόνο του πλανήτη Γη, αλλά και του Άρη και άλλων πλανητών. Φοβερό.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

http://redskywarning.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου