Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Σοκ στη Βιέννη: Ιρακινός βίασε αγοράκι σε δημόσια πισίνα

Σοκ στη Βιέννη: Ιρακινός βίασε αγοράκι σε δημόσια πισίνα

Ο μετανάστης κακοποίησε σεξουαλικά το αγόρι με βίαιο τρόπο σ΄ ένα δωμάτιο του κτιρίου της δημόσιας πισίνας "Resienbad"

Σε σοκ βρίσκεται η Βιέννη καθώς αποκαλύφθηκε ότι ένας 20χρονος Ιρακινός, ο οποίος μέσω της βαλκανικής οδού βρήκε καταφύγιο στην Αυστρία, βίασε άγρια ένα δεκάχρονο αγοράκι σε πισίνα της πόλης.

Ο ίδιος είπε για την αποτρόπαια και κτηνώδη πράξη του στις αρχές της πως, αν και γνωρίζει πως αυτό που έκανε δεν είναι σωστό, είχε υπερβολική ανάγκη για σεξ αφού δεν είχε εκτονωθεί σεξουαλικά τους τελευταίους τέσσερις μήνες.

Ο ιρακινός μετανάστης κακοποίησε σεξουαλικά το αγόρι με βίαιο τρόπο σ΄ένα δωμάτιο κτιρίου της δημόσιας πισίνας "Resienbad" στη Βιέννη.

Όπως ο ίδιος έσπευσε να επισημάνει, δεν ήταν πάντα άρρωστος καθώς στο Ιράκ έχει αφήσει τη γυναίκα και την μικρή κόρη του.

Το αγοράκι διακομίστηκε στο νοσοκομείο καθώς φέρει τραύματα στο κορμάκι του. Όταν ο Ιρακινός βίασε το αγόρι, αυτό λίγα λεπτά αργότερα, με δάκρυα στα μάτια, πλησίασε τον ναυαγοσώστη της πισίνας και του είπε ακριβώς τι είχε συμβεί. Μετά ανέλαβε η αστυνομία. Την ώρα που το δεκάχρονο αγόρι ενημέρωνε το ναυαγοσώστη, ο Ιρακινός μετανάστης, ο οποίος εργαζόταν ως ταξιτζής στη Βιέννη, διασκέδαζε στην πισίνα πηδώντας από το βατήρα!

Σε δηλώσεις του στην αυστριακή εφημερίδα "Kronen Zeitunt", ο Ιρακινός είπε ότι αυτό που έκανε ήταν λάθος και ότι δεν είχε πρόθεση να τρομάξει το παιδί! Ο Ιρακινός μετανάστης  έφτασε στη Βιέννη στις 5 Σεπτεμβρίου μέσω της βαλκανικής οδού και η κτηνώδης πράξη έγινε στις 2 Δεκεμβρίου. Για την ταυτότητά του οι αυστριακές αρχές δεν έχουν δώσει μέχρι στιγμής περισσότερες πληροφορίες.

http://www.protothema.gr/world/article/551065/sok-sti-vienni-irakinos-viase-agoraki-se-dimosia-pisina/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου