Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Το κράτος απελαύνει 92χρονη Λευκή γυναίκα

"No Welcome Refugees"


Σε όλα τα δακρύβρεχτα ρεπορτάζ για τους «πρόσφυγες» και τους «μετανάστες» και σε όλες τις πληρωμένες κορώνες περί «ανθρωπισμού» από τους κατ’ επάγγελμα εχθρούς του ανθρώπου, δεν θα χωρέσει η παρακάτω είδηση για την ενενηντάχρονη Λευκή γυναίκα, της οποίας διετάχθη η απέλαση από τη Βρετανία, πίσω στην πατρίδα της, τη Νότια Αφρική.

Η ιστορία της κας Myrtle Cothill, η οποία ταξίδεψε στη Μεγάλη Βρετανία για να είναι κοντά της στο μόνο μέλος της οικογένειάς της που της έχει απομείνει και να μπορεί να λαμβάνει την απαραίτητη υγειονομική περίθαλψη, δείχνει για μια ακόμη φορά την απέραντη υποκρισία, όσο και το σκοτεινό σχέδιο των δολοφόνων των ευρωπαϊκών λαών που κρύβουν το απεχθές πρόσωπό τους πίσω από την μάσκα του «ανθρωπισμού».

Ενώ ορδές τριτοκοσμικών βαρβάρων επιτρέπεται να εισέρχονται και να πολλαπλασιάζονται εντός των συνόρων του Ηνωμένου Βασιλείου, Λευκοί διατάζονται να επιστρέψουν πίσω στις χώρες καταγωγής τους αντιμετωπίζοντας το ενδεχόμενο του θανάτου.

Από την εφημερίδα The Guardian:

Η απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών να απελάσει μια 92χρονη χήρα που ήθελε να περάσει τις τελευταίες ημέρες της ζωής της της με το παιδί της στη Βρετανία θα μπορούσε να σκοτώσει την συνταξιούχο, όπως λέει η κόρη της.

Η Myrtle Cothill, η οποία γεννήθηκε υπό βρετανική σημαία το 1924, και της οποίας ο πατέρας πολέμησε για τη Βρετανία κατά τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, έχει διαταχθεί από το Υπουργείο Εσωτερικών να εμφανιστεί στο αεροδρόμιο Heathrow την Τρίτη για να πάρει την πτήση προς τη Νότια Αφρική.

Η Mary Wills, η κόρη της, είπε στον Guardian ότι οι υπάλληλοι της είπαν ότι θα πρέπει να επιστρέψει στη Νότια Αφρική, όπου δεν έχει καμία οικογένεια.

Η συνταξιούχος έκανε προσπάθειες το περασμένο έτος για να μείνει με την 66χρονη κόρη της στο Poole, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει καμία υποστήριξη στη Νότια Αφρική και δεν πρόκειται να επιβαρύνει το κράτος αφού λαμβάνει £ 300 το μήνα ως σύνταξη.

«Δεν είχαμε μια ευκαιρία να μιλήσουμε κατά την τελευταία συνεδρίαση. Οι υπάλληλοι του Υπουργείου Εσωτερικών επέμειναν. Όταν τους ρώτησα πού θα πάει η μητέρα μου όταν φτάσει στο Γιοχάνεσμπουργκ, μου είπαν ότι θα μπορούσε να πάει στον Ερυθρό Σταυρό και να λάβει βοήθεια», είπε.

«Η μητέρα μου είναι σε άθλια κατάσταση. Έχει συνεχές τρέμουλο», δήλωσε η Wills, με δάκρυα στα μάτια. «Είναι τόσο σκληρό. Δεν ξέρω τι να κάνω». Πρόσθεσε ότι οι αξιωματούχοι της είπαν ότι η κυβέρνηση θα πληρώσει για την πτήση της για τη Νότια Αφρική και θα της δώσουν £ 1.000.

«Αν δεν πάει στο αεροδρόμιο την Τρίτη, λογικά θα έρθουν εδώ και θα την πάνε στο κέντρο κράτησης. Αυτό θα είναι η υπογραφή του πιστοποιητικού θανάτου της», προειδοποίησε.

Όχι, μην περιμένετε δακρύβρεχτα ρεπορτάζ. Ούτε διαδηλώσεις "ανθρωπιστών" για να δοθεί άσυλο στον "ταλαίπωρο μετανάστη". Εάν είχε άλλο χρώμα, άλλη εθνικότητα, άλλη θρησκεία ή άλλον «σεξουαλικό προσανατολισμό», να είστε σίγουροι ότι κάτι θα γινόταν.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου