Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

ΙΤΑΛΙΑ: Άστεγος Ιταλός πέθανε από το κρύο σε χαρτόκουτο, δίπλα σε πολυτελές ξενοδοχείο 4 αστέρων που στεγάζει «πρόσφυγες»

Ένας άστεγος Ιταλός βρέθηκε νεκρός στο κέντρο του Bolzano, της πόλης της βόρειας Ιταλίας που βρίσκεται στα σύνορα με την Αυστρία, αναφέρει το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA. Το πτώμα βρέθηκε από περαστικό σε ένα αυτοσχέδιο κρεβάτι φτιαγμένο από κουτιά από χαρτόνι, κατά μήκος του τοίχου του ξενοδοχείου “Alpi”, το οποίο στεγάζει σήμερα Αφρικανούς «πρόσφυγες».

Παρακάτω φωτογραφίες του ξενοδοχείου:

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τους ερευνητές, στο σώμα του ανθρώπου δεν βρέθηκαν ίχνη βίας. Πριν από λίγες ημέρες ένας άλλος άστεγος είχε βρεθεί νεκρός στο Bolzano. Αυτή, ωστόσο, ήταν μια υπόθεση δολοφονίας, για την οποία καταζητείτο ένας αλλοδαπός. Χθες το πρωί, τελικά, η αστυνομία συνέλαβε έναν 28χρονο Τυνήσιο πρωταγωνιστή του καυγά που ξέσπασε στο κέντρο έκτακτης ανάγκης που έχει συσταθεί στοBolzano για να στεγάσει τους άστεγους κατά τη διάρκεια του χειμώνα.
Εδώ βλέπετε μία φωτογραφία των "προσφύγων" που ζουν εκεί. Η φωτογραφία ελήφθη τον Ιούλιο του περασμένου έτους, και είναι από μία διαμαρτυρία που έκαναν οι «πρόσφυγες» επειδή δεν τους έδιναν αρκετό γάλα.

Οι μόνοι που έχουν διαμαρτυρηθεί για την κατάσταση αυτή είναι τα μέλη του εθνικιστικού κοινωνικού κινήματος Casa Pound’, τα οποία πέρσι τον Μάιο, έκαναν καθιστική διαμαρτυρία έξω από το ξενοδοχείο, ως διαμαρτυρία για την παράνομη χρήση του ξενοδοχείου, που ανήκει στον Αυστριακό μεγιστάνα René Benko(φωτο κάτω), ως "κέντρο υποδοχής προσφύγων".

Διάβασε :

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου