Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Η αυστριακή αστυνομία είχε κρύψει τον βιασμό του 10χρονου από Ιρακινό - Σοκάρουν οι λεπτομέρειες

Η αυστριακή αστυνομία είχε κρύψει τον βιασμό του 10χρονου από Ιρακινό - Σοκάρουν οι λεπτομέρειες

Ο Ιρακινός βίασε το παιδάκι σε δημόσια πισίνα στις 2 Δεκεμβρίου αλλά η αστυνομία το δημοσιοποίησε αφότου άρχισε να κυκλοφορεί στο Facebook

Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται οι Αυστριακοί πολίτες από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι ένα 10χρονο αγοράκι βιάστηκε από Ιρακινό μετανάστη μέσα σε δημόσια πισίνα της Βιέννης.

Μάλιστα υπάρχουν πολλές αντιδράσεις επειδή η επίθεση έγινε στις 2 Δεκεμβρίου και η υπόθεση βγήκε τώρα στη δημοσιότητα! Η αστυνομία λέει πως επέλεξε να μη δημοσιοποιήσει το φριχτό επεισόδιο για να προστατεύσει το παιδί, αλλά πληθαίνουν οι φωνές που λένε πως πρέπει να γίνονται γνωστές οι επιθέσεις για να ξέρουν οι πολίτες από πού να φυλαχθούν! Είναι μάλιστα ενδεικτικό ότι η αστυνομία αναγκάστηκε να βγάλει ανακοίνωση και να παραδεχτεί το γεγονός αφότου αυτό άρχισε να κυκλοφορεί σαν είδηση στο Facebook!

Ο 20χρονος Ιρακινός συνελήφθη στην πισίνα λίγη ώρα μετά το βιασμό. Είχε παρασύσει το παιδί στα αποδυτήρια και σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά κακοποίησε τόσο άσχημα το παιδί που εκείνο έπρεπε να νοσηλευτεί!

Σοκ προκαλεί η ομολογία του δράστη αλλά και το πώς δικαιολόγησε τον εαυτό του: «Είχα να κάνω σεξ 4 μήνες, ήταν έκτακτη ανάγκη! Έχω μεγάλη όρεξη για σεξ».

Δεν είναι η πρώτη φορά που η αστυνομία της Αυστρίας αργεί να δημοσιοποιήσει τέτοια περιστατικά. Μόλις πρόσφατα έγινε γνωστό ότι παλιότερα πρόσφυγας που ζητούσε άσυλο βίασε μία κοπέλα σε λούνα παρκ της Βιέννης.

Ο 10χρονος είχε πάει στη δημόσια πισίνα για να κολυμπήσει και εκεί άρχισε να μιλάει με έναν 15χρονο. Κοντά στον 15χρονο ήταν ο Ιρακινός που μόλις βρήκε ευκαιρία, άρπαξε το παιδί από το χέρι και το έσυρε με τη βία στα αποδυτήρια. Εκεί του έβγαλε το μαγιό του και το βίασε.

Προκαλεί δε εντύπωση το γεγονός ότι ενώ το παιδάκι ούρλιαζε, κανείς δεν το άκουσε! Ο βιαστής αφού ικανοποίησε τις αρρωστημένες ορέξεις του άφησε τον 10χρονο στα αποδυτήρια και βγήκε να διασκεδάσει στην πισίνα, πηδώντας από το βατήρα! Ο μικρός με πολύ σοβαρά τραύματα και αιμορραγία κατάφερε να βρει έναν ναυαγοσώστη και του είπε για τη φρίκη που έζησε. Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και πέρασε χειροπέδες στον βιαστή, την ώρα που εκείνος έβγαινε από την πισίνα.

http://www.protothema.gr/world/article/551226/i-austriaki-astunomia-eihe-krupsei-ton-viasmo-tou-10hronou-apo-irakino-sokaroun-oi-leptomereies/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου